Hvorfor skal vi vælge silikone babystel til vores småbørn l Melikey

Babysiliconestel: Sikkert, Stilfuldt, Holdbart, Praktisk

 

Når der opstår spørgsmål om sikkerheden af ​​hverdagsting, du bruger til at fodre og opdrage dine børn med (produkter, du måske har brugt i årevis), kan du føle dig lidt utryg.

Så hvorfor erstatter så mange smarte forældre babystelfor deres børn?Hvad ved de, som du ikke ved?

Lad os se nærmere.

 

Sikkerhed

For det første er silikone i fødevarekvalitet ikke-giftig, hvilket betyder, at den er fri for BPA, bly, latex, PVC og phthalater.I modsætning til plastik udvasker det ingen kemikalier, der ville forurene den mad, de kommer i kontakt med.Så vi ved, at det er sikkert for vores børn.

 

Holdbar

Det er også et meget slidstærkt materiale, så det kan modstå meget lave og meget høje temperaturer uden at revne, blive skørt eller på nogen måde deformeres.Du behøver kun at købe silikoneprodukter én gang, og de vil være der for dig, når du har brug for dem.Når deres brugbarhed er forbi, kan du være sikker på, at de vil nedbrydes blidt i naturen uden at tilføje stress til vores urolige planet.

 

Praktisk

Silikone er lugtfri, hypoallergen og pletbestandig, hvilket betyder, at den er fri for skadelige bakterier og nem at rengøre. Hold silikone babystel hygiejnisk ved blot at tørre og skylle med varmt sæbevand.

Hvis du leder efter robuste skåle og tallerkener til dit barn, vil du måske overveje en, der overlever et raserianfald, men som nok ikke behøver det, da babysilikonebestik med en stærk sugekop kan klæbe sikkert til et bord eller høj stol.Bedste silikoneskål til baby.

 

Stilfuld

Efter at have klart angivet de vigtige sundhedsfakta, vil vi gerne fremhæve en anden fordel, som ikke er et "behov", men et "ønske" helt sikkert.

Silikonestel er rig på farver og former, hvilket gør det nemmere at tiltrække din baby og gøre det sjovere at spise.

 

Træf en informeret beslutning

At bruge økologiske, genanvendelige og biologisk nedbrydelige produkter, der er fri for pesticider og kemikalier, er en ansvarlig beslutning.Hvis du vil have et grønnere og mere sikkert alternativ til plastik, er silikone det bedste valg for babyprodukter

Vi vil elske at introducere dig til vores fantastiske udvalg af silikone babystel og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om disse alsidige produkter.

 

Melikey er det førende Kinaproducent af silikone babystel.Vi har selvstændigt designet en række stilarter tilbabyservice engros.Vi engros babystel i løs vægt.Vi støtter engrossalg af specialtilpasset babystel.Melikey er enhøj kvalitet baby silikone produkter fabrik, vi leverer alle slags silikone babyprodukter, OEM/ODM service er tilgængelig.

Hvis du er i erhvervslivet, kan du lide

Vi tilbyder flere produkter og OEM-service, velkommen til at sende forespørgsel til os


Indlægstid: 28. oktober 2022