Možete li da prokuvate silikonske zube?

Silikonska žvaka za bebe prati izbijanje zubića "dobar partner", može smanjiti tegobe u periodu nicanja zubića, omogućiti bebi pogodnost za škrgutanje zubića, također može učinkovito zamijeniti bebu da ujede druge stvari, tako sigurnije i higijenskije .Zbog zdravlja bebe, silikonski držač za glodanje za bebe treba redovno čišćenje i dezinfekciju, ali kako dezinfikovati silikonski držač za zube za bebe? Ovo treba da vidite uputstva za silikonske glodalice za bebe, različite metode dezinfekcije silikonskih držača za bebe su različite, neki silikonski za bebe guma će se deformirati nakon što se prokuha vodom, neke grizalice za bebe mogu koristiti dezinfekciju na visokim temperaturama ili dezinfekcijskim kabinetima.

https://www.silicone-wholesale.com/silicone-teething-toys-for-baby-wholesale-l-melikey.html

silikonska grizalica za bebe

Mjere predostrožnosti za ključanje silikonskih zubaca:

Samo dio silikonskih držača za zube za bebe može se kuhati na visokoj temperaturi, sa kipućom vodom ili parom, ključanje s vodom ne može se kuhati predugo, preporučljivo je oko pet minuta. , možete koristiti samo mjehurić tople vode ili koristiti neutralni losion (proizvodi za pranje deterdženata za hranu), a zatim operite toplom vodom, a zatim obrišite ručnikom.

Gore navedeno je oveleprodaja dječijih zubacasa metodom dezinfekcije ključanjem vode; Mi smo aProizvođač silikonskih držača za bebe, proizvodi su:drvena grizalica,drvena perla,drveni prsten;dobrodošli na konzultacije ~


Vrijeme objave: Apr-18-2020