Sådan fjerner du meldug fra babysmæk l Melikey

Babyer omkring 6 måneder kan spytte ofte og kan nemt plette babys tøj.Selv iført enbaby hagesmæk, kan der sagtens gro skimmel på overfladen, hvis den ikke bliver renset og tørret i tide.

 

Hvordan fjerner man meldug fra baby hagesmæk?

Tag babyhagesmækken udenfor og spred dem ud på avisen.Brug en børste til at fjerne så meget skimmelsvamp som muligt.Kassér den meldugplettede avis, når du er færdig.

Vask forsigtigt tøjet i vaskemaskinen.Brug varmt vand og et stærkt rensemiddel.Alternativt kan du håndvaske dine babyhagesmække med vand og vaskesæbe.

Læg ikke hagesmække i tørretumbleren, da varmen fra tørretumbleren kan gøre pletter sværere at fjerne.Spred hagesmækkene ud på tørresnoren og lad dem tørre naturligt i solen.

Hvis pletten fortsætter, tilsæt varmt vand og 2 kopper borax til en plastikspand.Læg vasketøjet i blød i spanden og lad det sidde i to til tre timer.Vrid tøjet ud af spanden og spred det ud på en ren overflade.

 

Hvordan slipper man af med skimmelsvamp på farvet babytøj?

Du kan blege mug på farvet tøj med en blanding af salt og citronsaft.
I mellemtiden kan du bruge klorblegemiddel på hvidt tøj.Lad det tørre naturligt.
Du kan også sprøjte pletten med en opløsning af vand og eddike.Stil det til side og lad eddikens enzymer trænge ind i pletten.Vask tøj som normalt med et stærkt vaskemiddel og varmt vand, og tør derefter i solen.

 

Hvordan undgår man mug på babyhagesmæk?

Stable ikke våde eller våde hagesmække sammen i flere dage.Let at fremstille skimmelsvamp.

Tør hagesmække umiddelbart efter vask.Vådt tøj kan forårsage meldug.

Sørg for, at dit vasketøj er helt tørt, før det foldes og opbevares.

Tjek for utætheder i tage og vægge, der kan give fugtproblemer i dit hjem, hvilket kan fremme væksten af ​​skimmelsvamp og meldug.

Hold luftfugtigheden lav i dit hjem.Du kan bruge et klimaanlæg, luftfugter eller installere en udsugningsventilator til dette.Åbn vinduer især om dagen, når vejret er varmt.

 

Anbefal Melikeybedste silikone hagesmæk til baby

 

 

Vi tilbyder flere produkter og OEM-service, velkommen til at sende forespørgsel til os


Posttid: Mar-04-2022