Hvad er størrelsen på en baby hagesmæk l Melikey

Når babyer er små, er de tilbøjelige til at savle og spytte mad ud i munden.Ogbaby hagesmæk løser forældrenes problemer, behøver kun at sige, at den bløde babyhagesmæk bæres på barnets hals.De store lommer kan fange al den nedfaldne mad, og babyen bliver ikke snavset. Så det er meget praktisk, om man skal på picnic eller rejse!

 

Hvad er størrelsen på en hagesmæk?

Bedste silikone babyhagesmække, babystørrelsen er meget velegnet til børn med en gennemsnitsalder på 6 måneder til 36 måneder.

De øverste og nederste mål er omkring 10,75 tommer eller 27 cm, og venstre og højre mål er omkring 8,5 tommer eller 21,5 cm.

Efter justering til den maksimale størrelse er omkredsen af ​​halsen cirka 11 tommer eller 28 cm.

 

 

silikone hagesmække til småbørn

 

BABY SMEKKE MØNSTER

Silikone hagesmække til småbørn er et mere sikkert valg.Og at printe søde mønstre på babyhagesmækkene vil gøre babyen mere moderigtig.

Jeg kan virkelig godt lide de søde mønstre, vi har designet, med dyremønstre: alpaca, ugle, kat.Der er også frugtmønstre: gulerødder, kirsebær;og forfriskende og enkle tusindfryd.Uanset om det er en dreng eller en pige, kan de lide det meget!

silikone hagesmække til småbørn

 

Hvis du ønsker at designe forskellige hagesmækmønstre, kan du måske overveje en række mix og match-effekter, størrelsen på mønsteret og de mange forskellige farver.Det skal være et godt design.

 

Må du lide

silikone baby hagesmække engros

silikone baby hagesmække engros

Silikone baby hagesmæk, fødevaregodkendt silikone, ikke-giftigt, lugtfrit, blødt og sikkert materiale gør det muligt for barnet at vokse sundt.

 

bedste silikone baby hagesmække

bedste silikone baby hagesmække

silikone vandtæt baby hagesmæk, nem at rengøre og bære.

 

 

Silikonesmækken er den perfekte gave til småbørn.

Vi designede flere meget populære hagesmækstile og mønstre og fik en masse komplimenter, hvilket gør os meget stolte.Silikonebaby hagesmække lavet i Kina

 


Indlægstid: 27. oktober 2020