Me ka mea e wili ai na bebe i ko lakou niho |Melekey

Ke haʻi aku nei nā mea hoʻolako niho silikoni iā ​​ʻoe

E ulu mālie nā niho o ka pēpē ma hope o ʻelima a ʻeono mahina.ʻOiai ʻokoʻa ka manawa o ka ulu ʻana o nā niho mai ke keiki a ke keiki, hoʻomākaukau nā makuahine i nā mea e hōʻoluʻolu ai i ka pilikia o nā niho o ka pēpē.

Me ka mea e ʻuʻi ai nā niho o nā pēpē

Hoʻohana maʻamau no nā kamaliʻi a hiki i nā molars hiki i kekahi ke ʻai i nā kuki, kekahi mau mea latex, hiki ke hōʻoluʻolu i ka pēpē i loko o nā niho o ka ʻehaʻeha.

Pono nā pēpē e makaʻala i ka wā e niho ai

He aha nā niho lōʻihi o ka pēpē, inā pono ka niho mua e hoʻomaʻemaʻe i nā niho, i kēlā me kēia manawa ma hope o ka waiu waiu i ka pēpē e inu i ka wai hiki ke pāʻani i ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā niho. Mai ʻae i kāu pēpē e ʻai i ka ʻono i ka wā mua, hiki ke hoʻopilikia i ka ulu olakino o kou mau niho.

I ka wa o ka pēpē teething e koho i ka maikai osilicone niho niho, ʻaʻole maikaʻi ka ʻōpala silikoni. Inā ʻaʻole kōkua ka hilinaʻi nui ʻana i ka niho silikoni i nā niho lōʻihi o kāu keiki, hiki i ka niho silikoni maikaʻi ʻole ke hōʻino i ke kino. ʻōmole.Hiki i nā ʻōmole ke hoʻopilikia i ka ulu olakino o kou mau niho, no laila e hoʻāʻo e pale i kēia mau mea.

 

 

Makemake paha ʻoe

Kūleʻa mākou i nā huahana silicone i loko o ka hale, nā mea kīhini, nā mea pāʻani pēpē me ka Silicone Teether, Silicone Bead, Pacifier Clip, Silicone Necklace, waho, Silicone food storage bag, Collapsible Colanders, Silicone mīkina lima, etc.


Ka manawa hoʻouna: Jan-14-2020