Er silikonesmæk sikre?l Melikey

 

bedste silikone hagesmække til småbørnfoderhagesmæk i silikone

 

Silikone i fødevarekvalitet er vandtæt, let i vægt, let at rengøre, sikker og ikke-giftig.Det bruges nu i køkkenet og forskellige babyfodringsprodukter, såsom hagesmække, tallerkener, skåle og så videre.

Vi elskersilikone hagesmække.De er nemme at bruge, nemme at rengøre, og det bliver nemmere at bruge måltider.Når du har en fodringshagesmæk i silikone, vil din babys spisetid være mere behagelig og afslappet.

 

BPA fri

Fødevaregodkendt silikone er et BPA-frit materiale, så du behøver ikke bekymre dig om at udsætte dine børn for skadelige kemikalier som ftalater, bly, cadmium eller metaller.Disse miljøvenlige produkter er ikke lavet af plastik, så de er sikre at bruge med varm eller kold mad.Silikone er også et blødt materiale, der ikke skader din babys nakke.

 

Er silikonesmæk sikre?

 

Vores silikonesmække er lavet af 100% fødevaregodkendt silikone, som er godkendt af FDA.Vores silikoner er fri for BPA, phthalater og andre råkemikalier.

Silikone er sej og sikker.Fordi silikone ikke fremmer bakterievækst og er BPA-fri, er det et ideelt hagesmækmateriale til børn, der måske får tænder eller bare nyder at tygge på alt.

 

Hvorfor vælge silikonesmæk?

 

Silikone er et naturligt materiale.Den har fleksibilitet, blødhed, varmebestandighed, kuldebestandighed, pletbestandighed og er nem at rengøre.

Desuden kan hagesmækken rengøres i opvaskemaskinen, og den vandtætte silikonesmæk skal kun tørres let af efter skylning.

bedste silikone hagesmække vandtætte til småbørn, dette er et fremragende valg.

 

Er silikonesmække genanvendelige?

 

Silikone er et naturligt organisk materiale, ikke-giftigt, ikke-forurenende og fuldstændigt genanvendeligt.

Men vi opfordrer kunderne til at medbringe brugte hagesmække til en ven, der har en nyfødt baby, for genbrug er bedre end genbrug.

Hagesmækken er ikke kun sikker, men også miljøvenlig.

 

Hvad er den bedste baby silikone hagesmæk?

 

Materialet afsilikone baby hagesmækskal være fødevaregodkendt silikone, der opfylder FDAs teststandarder for at være kvalificeret.

Vores silikone hagesmække kan justeres i størrelse med knapper, så de passer til barnets hals.

Samtidig er vores babymadsmække forstærkede spænder og vil ikke blive trukket fra hinanden med magt.

Vigtigst af alt er det enestående træk ved vores babymadfangerhagesmæk den altomfattende lomme.

Den er meget stærk, har en stor åbning, og i modsætning til andre hagesmækker kan den fange det meste af den mad, der ikke kommer ind i barnets mund.

 

Kan silikonesmække have mønstre?

 

Vores silikone hagesmække kan printes med en række moderigtige og smukke mønstre, såsom søde dyr, farverige frugter, navn LOGO...

vi kan også tilpasse den farve, du kan lide, og flere stilarter af silikonesmække kan leveres til dig.

 

Vandtætte silikone hagesmækkeer vores stolthed.Mere Engros babyservicevil blive matchet med hagesmække som et godt hagesmækkesæt til babymad.

 

 

Relaterede nyheder

 

Skal du sætte en hagesmæk på en nyfødt l Melikey

Hvad er den bedste baby hagesmæk l Melikey

Er silikoneskåle sikre til babyer l Melikey

 

Anbefalede produkter


Indlægstid: 12-november 2020