Ua palekana anei nā bibs silicone?l Melekey

 

ʻO nā bibs silicone maikaʻi loa no nā kamaliʻibib hānai silicone

 

ʻO ka silicone ʻai-grade he wai wai, māmā i ke kaumaha, maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe, palekana a ʻaʻole ʻona.Hoʻohana ʻia ia i kēia manawa i ka lumi kuke a me nā mea hānai pēpē like ʻole, e like me nā bibs, nā pā, nā kīʻaha a pēlā aku.

Aloha mākounā ʻāpana silicone.Maʻalahi lākou e hoʻohana, maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe, a maʻalahi ka hoʻohana ʻana i nā meaʻai.Ke loaʻa iā ʻoe kahi bib hānai silicone, ʻoi aku ka leʻaleʻa a hoʻomaha hoʻi ka manawa ʻai o kāu pēpē.

 

ʻAʻole BPA

ʻO ka silicone-grade silicone kahi mea ʻole BPA, no laila ʻaʻole pono ʻoe e hopohopo e pili ana i ka hōʻike ʻana i kāu mau keiki i nā kemika ʻino e like me phthalates, lead, cadmium a me nā metala.ʻAʻole i hana ʻia kēia mau huahana eco-friendly i ka plastic, no laila palekana lākou e hoʻohana me ka meaʻai wela a i ʻole ke anu.Eia kekahi, ʻo ka silicone he mea palupalu ʻaʻole e hōʻeha i ka ʻāʻī o kāu pēpē.

 

Ua palekana anei nā bibs silicone?

 

Hana ʻia kā mākou silicone bibs i ka 100% food grade FDA silicone silicone.Hoʻokuʻu ʻia kā mākou silicones i ka BPA, phthalates a me nā mea ʻē aʻe.

He maʻa a palekana ka Silicone.No ka mea, ʻaʻole hoʻoikaika ka silicone i ka ulu ʻana o ka maʻi bacteria a ʻaʻohe BPA, he mea waiwai maikaʻi loa ia no nā keiki e niho ana a leʻaleʻa paha i ka nau ʻana i nā mea āpau.

 

No ke aha e koho ai i ka silicone bib?

 

ʻO ka Silicone kahi mea kūlohelohe.Loaʻa iā ia ka maʻalahi, ka palupalu, ka pale wela, ke kū anuanu, ka pale ʻana, a maʻalahi ke hoʻomaʻemaʻe.

Eia kekahi, hiki ke hoʻomaʻemaʻe ʻia ka bib i loko o ka mea holoi kīʻaha, a ʻo ka wai silicone bib pono wale nō e holoi māmā ʻia ma hope o ka holoi ʻana.

maikaʻi loa silicone bibs wai no nā kamaliʻi, he koho maikaʻi loa kēia.

 

Hiki ke hana hou ʻia nā bibs silicone?

 

ʻO ka Silicone kahi mea kūlohelohe maoli, ʻaʻohe mea ʻawaʻawa, ʻaʻole haumia, a hiki ke hana hou ʻia.

Akā, paipai mākou i nā mea kūʻai aku e lawe mai i nā bibs i hoʻohana ʻia i kahi hoaaloha he pēpē hānau hou, no ka mea ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana hou ʻana ma mua o ka hana hou ʻana.

ʻAʻole palekana wale ka bib akā pili kaiapuni.

 

He aha ka pēpē silicone maikaʻi loa?

 

ʻO ka mea o kapēpē pēpē siliconepono he silicone ʻano meaʻai e kū ana i nā kūlana hoʻāʻo FDA e kūpono.

Hiki ke hoʻololi ʻia ka nui o kā mākou silicone bibs e nā pihi e kūpono i ka ʻāʻī o ke keiki.

I ka manawa like, ua hoʻoikaika ʻia kā mākou pēpē hānai pēpē a ʻaʻole e huki ʻia e ka ikaika.

ʻO ka mea nui loa, ʻo ka hiʻohiʻona koʻikoʻi o kā mākou pēpē mea hopu ʻai pēpē ʻo ia ka ʻeke piha piha.

He ikaika loa, he puka nui, a ʻaʻole e like me nā bibs ʻē aʻe, hiki iā ia ke hopu i ka hapa nui o nā meaʻai i komo ʻole i ka waha o ke pēpē.

 

Hiki i nā ʻāpana silicone ke loaʻa nā hiʻohiʻona?

 

Hiki ke paʻi ʻia kā mākou silicone bibs me nā ʻano hiʻohiʻona nani a nani, e like me nā holoholona ʻoluʻolu, nā hua kala, inoa LOGO ...

Hiki iā mākou ke hoʻonohonoho i ke kala āu e makemake ai, a hiki ke hāʻawi ʻia nā ʻano ʻoi aku o ka silicone bibs no ʻoe.

 

ʻO nā bibs Silicone pale waiko makou haaheo.ʻOi aku Kūʻai nui ʻia nā lako kīʻaha pēpēe hoʻohālikelike ʻia me nā bib ma ke ʻano he papa maikaʻi no ka ʻai pēpē.

 

 

Nuhou Pili

 

Pono ʻoe e kau i kahi bib ma kahi keiki hānau hou l Melikey

He aha ka maikaʻi pēpē bib l Melikey

He palekana nā kīʻaha silicone no nā pēpē l Melikey

 

Nā Huahana Manaʻo


Ka manawa kau: Nov-12-2020