Hvad er de bedste babyskåle?l Melikey

Baby skåle gør måltidet langt mindre rodet med sugning.Babyskålen er en uundværlig mulighed i babyens kostundersøgelse.Der er babyskåle i forskellige stilarter og materialer på markedet.Vi vil alle gerne vide,hvad er de bedste babyskåle?

 

Fordi det bruges af baby, bør vi vælge de bedste kvalitetsmaterialer.

Plastik er overalt, men det er ikke det sikreste materiale til din lille.Vores babyskåle er det sikreste materiale.Fødevaregodkendt silikone, naturligt træ og bambus.Sikkert, sundt og ikke-giftigt materiale.

 

Så overvejer vi stilen.Vi har tre stilarter af babyskåle, som du kan vælge.

1. Silikone babyskål

Børn i spædbørn vil kunne lide bløde, silkebløde teksturer og kan samtidig lide behagelige farvedesign.

Silikone babyskål er lavet af bakterie-resistent silikone og er BPA fri.Den kan også placeres i mikroovn, fryser og opvaskemaskine.Blød og ikke gå i stykker.Vælg 8 farver, som børn kan lide, og kan matches med vores babyhagesmække.

Silikoneskålen har et specielt design, den højere side hjælper med at øse mad op.

 

silikone babyskål

                                                                                                         

2. Træ babyskål

Rene naturmaterialer er mere miljøvenlige og mærker naturens ånde.Ske- og gaffelsæt spiseligt blødt silikone babyservice til børnetræning.

Den specielle trætekstur er mere avanceret.

 

                                                                                                         

 

babyskål i træ

3. Bambus babyskål

 

bambus sugeskål

 

Dette smukt designede bambussæt er så cool, at du får lyst til at spise af det.Det organiske materiale er modstandsdygtigt over for skimmelsvamp og meldug, og det er miljøvenligt. Materialet er mere miljøvenligt og avanceret og meget tekstureret.

 

Babyskålen skal have en af ​​de vigtigste funktioner

Vores babyskåle kan klæbe til højstolsbakken i lang tid, og suget er meget stærkt, og træk derefter tappen op for nemt at frigive suget.Babyskåle med sug, giver baby et sundt spiseliv.

 

 

Vi har andet babyfodringssæt, silikone tallerken, dækkeserviet, sippy kop, snack kop.baby hagesmæk osv.

Vi sælger ikke kunbaby skåle, men også babyredskaber.Vi ved, at sikkerhed er vigtigt for babyer, så vores produkter har kvalitetssikring med certifikatcertificering og streng kvalitetskontrol.Har været forpligtet til at levere sikre babyprodukter til alle lande.

 

 

 

 

 


Indlægstid: 31. august 2020