He aha kāu e ʻimi ai i ke kūʻai ʻana i nā lako kīʻaha pēpē Silicone l Melikey

pūʻulu hānai pēpē nui

ʻO ka makua kahi huakaʻi piha i ka hoʻoholo ʻana, a me ke koho ʻana i ka ponolako kīʻaha pēpē siliconeʻaʻole ʻokoʻa.Inā he makua hou ʻoe a i ʻole ma kēia ala ma mua, ʻo ka hōʻoia ʻana i ka ʻai ʻana o ka papa ʻaina o kāu keiki i kekahi mau koina he mea nui ia no ko lākou olakino a me ka hōʻoluʻolu.

 

Palekana

 

Mea Hana Mea

ʻO ka mea mua e noʻonoʻo ai i ke kūʻai ʻana i nā kīʻaha pēpē silicone ʻo ia ka haku mele.E koho i ka silikoni meaʻai, ʻaʻohe mea ʻino e like me BPA, PVC, a me nā phthalates.Paʻa ka silicone ʻano meaʻai no kāu pēpē a ʻaʻole ia e hoʻokuʻu i nā meaʻawaʻawa i loko o kā lākou meaʻai.

 

Palapala hōʻoia

E ʻimi i nā papa ʻaina i hōʻoia ʻia e kahi hui kaulana e like me ka FDA a i ʻole CPSC.ʻO kēia mau palapala hōʻoia e hōʻoiaʻiʻo i nā huahana e hoʻokō i nā kūlana palekana a me nā lula, e hāʻawi iā ʻoe i ka maluhia o ka noʻonoʻo ma ke ʻano he makua.

 

ʻAʻole BPA

ʻO ka Bisphenol A (BPA) kahi mea kemika i loaʻa maʻamau i loko o nā plastics i hiki ke loaʻa nā hopena maikaʻi ʻole i ke olakino, ʻoi aku hoʻi i ka ulu ʻana o nā pēpē.E koho i ka papa ʻaina silicone i kapa ʻia ʻo BPA-noa e pale aku i nā pilikia olakino.

 

Ka lōʻihi

 

ʻO ka maikaʻi silicone

ʻAʻole like nā silicone a pau.E koho i ka papaʻaina i hana ʻia mai ka silicone kiʻekiʻe e paʻa a lōʻihi.ʻAʻole hiki ke haehae a hoʻohaʻahaʻa paha ka silicone kiʻekiʻe i ka manawa, e hōʻoia ana e mau ana kāu hoʻopukapuka ma nā ʻai he nui.

 

Ka lōʻihi

Hiki i nā pēpē ke hoʻohana i nā mea ʻokiʻoki me ke koʻikoʻi, no laila e koho i kahi huahana silicone paʻakikī.E ʻimi i ke silicone mānoanoa a paʻa i hiki ke kū i nā hāʻule, nahu, a huki ʻole me ka nalowale ʻole o kona ʻano a i ʻole ka hana.

 

Kū'ē wela

Hiki i ka ʻaina ʻaina pēpē silikoni ke kū i ka wela a ʻaʻole hoʻoheheʻe a hoʻokuʻu paha i nā kemika ʻino.E nānā i nā kikoʻī o ka huahana e hōʻoia i ka pale wela a me ka microwave a me ka mea holoi ipu.

 

Maʻalahi e hoʻomaʻemaʻe

 

Palekana Mea holoi ipu

Hiki i ka makua ke hana manawa piha, no laila e kohonā kīʻaha siliconeʻO nā mea holoi ipu palekana a maʻalahi hoʻi e hoʻomaʻemaʻe.Hiki ke hoʻolei ʻia nā kīʻaha kīʻaha holoi kīʻaha i loko o ka mīkini holoi kīʻaha ma hope o ka hoʻohana ʻana, e mālama i kou manawa a me ka ikaika i ka lumi kuke.

 

Kūʻē Kūʻē

He ʻano ʻai ʻino nā pēpē, ʻo ia hoʻi, paʻa nā kīʻaha i ka lepo.E ʻimi i nā huahana silicone i hiki ke hoʻomaʻemaʻe me ke kopa a me ka wai.E hōʻalo i ka hoʻohana ʻana i ka papa ʻaina e paʻa i nā ʻili a i ʻole nā ​​​​ʻala ma hope o ka hoʻohana pinepine ʻana.

 

Ili lāʻau ʻole

Hoʻomaʻemaʻe ka ʻili non-stick ma hope o ka ʻai ʻana i ka makani.E koho i ka papa ʻaina silicone me ka ʻili maʻemaʻe, ʻaʻole porous e hoʻolei i nā ʻāpana meaʻai a me ke koena, e maʻalahi ke holoi maʻemaʻe ma hope o kēlā me kēia hoʻohana.

 

Hoʻolālā a me ka hana

 

Nui a me ke kino

Pono ka nui a me ke ʻano o nā mea hana i kūpono i ka makahiki a me ka wā ulu o kāu pēpē.E koho i nā kīʻaha pāpaʻu, nā kīʻaha maʻalahi a me nā kīʻaha hoʻoheheʻe i hoʻolālā ʻia e kūpono i nā lima liʻiliʻi a me nā waha.

 

Hoʻopaʻa a me ka lawelawe ʻana

Ke ulu nei nā mākau kaʻa kaʻa o ke pēpē, no laila e koho i nā kīʻaha me nā lima lima maʻalahi a me nā kumu paheʻe e pale ai i nā pōʻino i ka wā ʻai.ʻO nā mea hana silikoni me nā kāʻei kikoʻī a i ʻole nā ​​hoʻolālā ergonomic e maʻalahi i nā pēpē ke ʻai kūʻokoʻa.

 

Māhele ʻāpana

He mea koʻikoʻi ka mālama ʻana i ka ʻāpana i ka hoʻomohala ʻana i nā ʻano meaʻai olakino mai ka wā ʻōpiopio.E koho i nā papa silicone a me nā kīʻaha me nā māhele māhele i kūkulu ʻia a i ʻole nā ​​māka e kōkua iā ʻoe e lawelawe i ka nui o ka meaʻai no kāu pēpē.

 

Versatility a me ka pili

 

Palekana Microwave

Hāʻawi ka mea ʻaina silikoni palekana microwave i ka maʻalahi no nā mākua paʻahana.E ʻimi i nā huahana palekana i ka wela i ka microwave me ka ʻole o ka hoʻoheheʻe ʻana a i ʻole ka hoʻoheheʻe ʻana i nā kemika ʻino i kāu meaʻai.

 

Palekana Pahu Hau

Hiki iā ʻoe ke hoʻomākaukau a mālama i nā meaʻai pēpē homemade ma mua o nā mea hana silicone palekana i ka pahu hau.E koho i nā huahana hiki ke pale aku i nā mahana maloʻo me ka ʻole o ka pohā a i ʻole ka palapaʻa no ka mālama ʻana i ka meaʻai a kāu pēpē i mea hou a me ka meaʻai.

 

Aloha kaiapuni

 

Hoʻohana hou

ʻO ka Silicone kahi mea paʻa a pili i ke kaiapuni i hiki ke hana hou ʻia i ka hopena o kona pōʻai ola.E koho i nā papa ʻaina silicone mai nā makamae e hoʻomau i ka hoʻomau a hāʻawi i nā papahana recycling e hōʻemi i kou hopena kaiapuni.

 

Hana Hoʻomau

Kākoʻo i nā hōʻailona e hoʻokumu i nā hana hana hoʻomau a hoʻohana i nā mea eco-friendly i kā lākou hana hana.E ʻimi i nā lako pākaukau i hana ʻia mai ke silicone recycled a i ʻole mai nā mea hana me nā palapala hōʻoia ʻōmaʻomaʻo.

 

E koho i nā lako kīʻaha silikoni maikaʻi loa no kāu keiki liʻiliʻi

Ke kūʻai ʻana i nā kīʻaha pēpē silicone, e hāʻawi mua i ka palekana, ka lōʻihi, a me ka maʻalahi o ka hoʻohana.E ʻimi i nā huahana i hōʻoia ʻia me ka BPA ʻole a hoʻolālā ʻia me ka manaʻo o kāu pēpē.

Ma Melikey, eia mākou e hoʻohauʻoli i ka wā ʻai a me ke kaumaha ʻole no ʻoe a me kāu mau keiki.Hana mākou i kahi lōʻihi e hāʻawi wale i nā koho palekana a maikaʻi loa no kā mākou poʻe keiki - ʻaʻole wale i nā mea ʻokoʻa i nā plastic leachable kūlohelohe, makemake mākou i nā huahana maikaʻi loa a palekana.

ʻO Melikey ke alakaʻimea hoʻolako kīʻaha pēpē siliconema Kina.Loaʻa i kā mākou hui nā kīʻaha, nā pā, nā kīʻaha a me nā puna, i nā ʻano kala a me nā nui, no laila hiki iā ʻoe ke loaʻa ka mea kūpono.hale ʻaina pēpēe kūpono i ka makahiki a me ke kahua o kāu pēpē.

No ke aha e kali ai?E ʻimi i kā mākou ʻano mea ʻoki silikoni i kēia lā a ʻike i nā pōmaikaʻi he nui o kēia hoʻonā maʻalahi a kūpono no ka wā ʻai o kāu pēpē.Ma Melikey, hoʻoikaika mākou e hoʻoikaika i ke ola makua!

Inā ʻoe i ka ʻoihana, makemake paha ʻoe

Hāʻawi mākou i nā huahana a me ka lawelawe OEM, hoʻokipa e hoʻouna i ka nīnau iā mākou


Ka manawa hoʻouna: Mar-23-2024