Pehea e hana ai i ka bib pēpē wai l Melikey

 

I ka hānai ʻana i kāu keiki, hiki ke hāʻule maʻalahi ka meaʻai a pulu i nā lole o kāu keiki.Inā mākou e hoʻohana i kahi lole pēpē pēpē, hiki ke hoemi i ka huikau nui, aka, i ka wa i holoi ole ia ai ka stain, o ke koena o ka stain bib.Pono ʻoe e holoi iā lākou no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana, a i ʻole e kali a maloʻo.

 

Hiki iā ʻoe ke hoʻonui i nā ʻeke kūʻai hoʻohana hou me nā hiʻohiʻona nani iʻO ka silicone wai wai pēpē pēpē!E ʻike ʻoe i nā ʻeke ʻeke wai i uhi ʻia i ka plastik no ka hoʻohana ʻana i kāu mau hale kūʻai punahele, nā hale kūʻai kūʻai a me nā hale kūʻai lima lima.

 

I ka hānai ʻana i kāu keiki, hiki ke hāʻule maʻalahi ka meaʻai a pulu i nā lole o kāu keiki.Inā mākou e hoʻohana i ka lole lole, hiki ke hoʻemi i ka nui o ka huikau, akā inā ʻaʻole i holoi ʻia ka ʻili, ʻo ke koena ka ʻili.Pono ʻoe e holoi iā lākou no ka hoʻomaʻemaʻe ʻana, a i ʻole e kali a maloʻo.

Hiki iā ʻoe ke hoʻonui i nā ʻeke kūʻai hiki ke hoʻohana hou ʻia me nā hiʻohiʻona nani i nā wai wai!E ʻike ʻoe i nā ʻeke ʻeke wai i uhi ʻia i ka plastik no ka hoʻohana ʻana i kāu mau hale kūʻai punahele, nā hale kūʻai kūʻai a me nā hale kūʻai lima lima.

 

Nā mea e hoʻomākaukau ai:
1. ʻeke kūʻai hou i uhi ʻia i ka plastik
2. ʻOli
3. Pin
4. Laina
5.1/2 iniha lua ʻaoʻao lipine
6. Velcro

 

E hana penei:

1. E ʻoki i ke ʻano bib mai ka ʻeke kūʻai hiki ke hoʻohana hou ʻia.A laila ʻokiʻoki i ke ʻano lua, ʻo ia wale nō ka like me ka hapa haʻahaʻa o ka bib-e lilo kēia i ʻeke.

2. Inā makemake ʻoe e hoʻohui i kahi ʻeke, e hoʻopaʻa i ka tape offset i ka piko palahalaha o ka ʻeke.E ʻoki i ka nui a humuhumu.

3. E hoʻopololei i ka bib me ka lalo o ka ʻeke.E hoʻomaka me kekahi o nā kāʻei, e hoʻoponopono i ka tape offset a puni ka bib.Hiki ke ʻākoakoa a puni nā ʻaoʻao.

4. E humuhumu i ka humuhumu 1/4 iniha ma ka bib no ka hoopa'a 'ana i ka lihi lihilihi a hana i ka lihi ma'ema'e, a e pelu iki i ke kaula lihi e like me ka mea e pono ai ke humuhumu i ka lihi pihi.

5. Wehe i ka ʻili ʻōpala o ke apo Velcro a kau ma luna o ke kiʻiʻoniʻoni.A laila e hoʻopili iā ia ma luna o kahi kaula bib.Ke kau ʻoe i kahi kāʻei ʻē aʻe, e kaomi e hoʻopili i kēlā ʻaoʻao o ka Velcro.Ma kēia ala, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka hoʻonohonoho ʻana o nā ʻāpana e like me ka mea i manaʻo ʻia.

ʻO nā hana hana DIY maʻalahi loa, i kēia manawa hiki iā ʻoe ke hoʻomaka e hana i kahi wai wai kūpono no kāu keiki.Pono wale e holoi mālie i ka ʻili o nā stains hiki ke wehe maʻemaʻe, wai a maloʻo.Ke pono ʻoe e hoʻomaʻemaʻe hohonu i ka haumia, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo pololei i loko o ka mea holoi ipu.

 

Ka MelekeySilikino Bibhana ʻia me ka silicone-grade silicone, kahi mea palekana a ʻaʻohe mea ʻawaʻawa.Hiki i nā ʻeke nui ke hopu i nā meaʻai hāʻule.He palupalu a paʻa, ʻaʻole e pōʻino i ka ʻili o ke pēpē, ʻaʻole e haki ke huki ʻia ma ka makemake.ʻAʻohe wai a maʻalahi hoʻi e hoʻomaʻemaʻe, mālama maʻemaʻe a maloʻo, a hiki ke hoʻohana hou ʻia.

 

 

 

 

100% palekana no nā pēpē-ʻo ka melikey silicone bib i hana ʻia me ka silicone kiʻekiʻe kiʻekiʻe me ka BPA a me PVC.ʻO ka mea ʻoluʻolu a me ka māmā māmā e hōʻoluʻolu i ka pēpē a hiki ke ʻōwili ʻia no ka lawe maʻalahi.

ʻOhi meaʻai kiʻekiʻe-ʻo kēlā me kēia kanaka liʻiliʻi he mea hana haunaele i ka wā e ʻai ai.Hiki i ka wehe ʻana o kā mākou silicone bib ke hopu pono i nā meaʻai a me ka wai i hāʻule ʻia e kāu pēpē.Mālama kēia i nā lole nani o kāu pēpē a maʻalahi ka manawa ʻai!

He ma'alahi loa ka ho'oma'ema'e-'a'ole hiki ke komo i ka wai.E holoi wale ia me kahi kopa a me ka wai a i ʻole e hoʻokomo i loko o ka mīkini holoi kīʻaha, ʻaʻole e maloʻo no ka manawa lōʻihi e like me ka bib lole.

He kūpono no 6 mahina a 6 makahiki-Melikey hānai bib he 4 pihi ma ke kua a loaʻa i nā ʻano nui like ʻole, no laila e ulu pū me ka pēpē i kona ulu ʻana!

Hiki ke lawe, ka makana kūpono.Hiki ke ʻōwili ʻia ka bib maʻalahi a mālama ʻia i loko o kahi ʻeke diaper, e noho ana i kahi wahi liʻiliʻi, a hiki ke mālama i ka bib no ka hoʻohana ʻana, inā ʻoe e ʻai ana i waho a i waho paha, ʻo ia hoʻi, ʻo ka bib nani no nā pāʻina pēpē.

Hāʻawi mākou i nā huahana a me ka lawelawe OEM, hoʻokipa e hoʻouna i ka nīnau iā mākou


Ka manawa hoʻouna: Jan-29-2021