Silicone oloa gaosi masani, e tatau ona gauai atu i nai faafitauli!

I le 2018, faatasi ai ma le faigamalaga o manatu eseese ma manatu, na matou maua ai le atinaʻeina faʻapitoa ooloa siliconeua avea ma masani.

I le taimi nei o le tele ma le tele o tagata faʻatau tagata e le faʻaogaina le gaosiga o gaosiga, o isi e leʻi faʻatasi ma le tau o le oloa e le gata o le a faia i ai, ae manaʻomia le i ai o a tatou lava mamanu faʻavae, o lea na sosolo atu ai oloa faʻapipiʻi i soʻo se faʻafanua. ma oloa, o le tele ma le tele o tagata e mananao e faʻavasegaina se gaosiga o oloa;

Ae ui i lea, o se tasi o faʻafitauli o le mama i totonu o le avea o se tagata nofofua, o loʻo i ai le le lava o le atinaʻeina vave ma le mamanu o le paʻu silicone, o lea mo le mamanu o se oloa e te manaʻo e faʻalogo i faafitauli, e toafia tagata o le a iloa?

https://www.silicone-wholesale.com/pacifier-clip-perfect-baby-shower-gift-china-factory-melikey.html

Meataalo Manaia Nifo

Muamua, o le autu o le atinaʻeina ma le mamanuina o se oloa o loʻo taoto i le fausaga o le oloa.A maeʻa le mamanu o le tusiaina o numera kopi, e tele iloiloga e manaʻomia e siaki ai pe fetaui le oloa ma tulaga faʻavae.

Afai e te matua le mautinoa e uiga i le mamanu oloa, ina ia aloese mai le suia o le fausaga o le mamanu, e mafai ona e tatalaina se seti o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻaitiitia ai le lamatiaga, ma faia le ipu lima pe a maeʻa le faʻamaoniga ma le faʻamaonia aʻo leʻi amataina le gaosiga o le tele;

Mo le gaosia o le limu, e mafai ona filifilia le tele o le tele e tusa ai ma manaoga o oloa.Afai e le mafai e le taimi tuʻuina atu le tele o manaʻoga, e mafai ona tatou filifili e atiaʻe nisi pu.

https://www.silicone-wholesale.com/baby-clip-teething-pacifier-clip-melikey.html

Alamu Pepe

I le faaopoopo atu i le fausaga faʻapitoa o le oloa, e taua tele le faʻamautinoa pe mafai e le maaa ma le vaivai o le oloa ona fetaui ma lou manaʻoga.Eseese ma'a'a ma vaivai e mafai ona ausia aafiaga eseese.

E le gata i lea, e taua tele mo le filifilia o mea mataʻutia o oloa, e mafai ona e filifilia mea faʻapitoa faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le tensile ma le mama!

https://www.silicone-wholesale.com/silicone-clip-with-stainless-steel-clip-melikey.html

Kilipi Silikoni ma le kilipa uamea

I le isi itu, ioe, e te manaʻomia se auala e paketiina ai au lava tau;

Mogaosi oloa siliconee mafai ona fuafua le tau o le iunite o oloa eseese, ma e te fuafuaina foi le tau fa'atatau o le oloa!

Mo le tau faʻamatalaga e tatau ona e malamalama i le tau maketi o mea mataʻutia ma le mamafa o lau oloa, i le tulaga o le gaosiga moni otagata gaosi siliconetu'ufa'atasia ma le tau o oloa o mea mata'utia e fa'atatau ai le tau o oloa!

https://www.silicone-wholesale.com/2018-hot-sale-reusable-silicone-food-preservation-bag-airtight-seal-food-storage-bag.html

Silicone Teuga ato

I le faʻaopoopoga i faʻafitauli o loʻo i luga, i le faʻatulagaina faʻapitoa ooloa silicone, e manaʻomia pea ona tatou malamalama i faʻaletonu o oloa ma mafuaʻaga o faʻaletonu, e pei o oloa e le o matua ma paʻu mata ma isi mea;

Ma suʻesuʻe mea leaga o le oloa ma le tulaga o le oloa i totonu o le vaʻaiga faʻatonutonu e fesili i le faʻatau oloa, e mafai ona faʻaitiitia ai le leiloa o itu uma e lua!


Taimi meli: Sep-11-2019