Yksityisyyden suojasopimus

 

Voimaantulopäivä: [28th, elokuu.2023]

 

Tämä tietosuojasopimus ("Sopimus") on tarkoitettu hahmottamaan selkeästi verkkosivustomme ("me" tai "verkkosivustomme") käytännöt ja käytännöt, jotka koskevat käyttäjien ("sinä") henkilötietojen keräämistä, käyttöä, paljastamista ja suojaamista. tai "käyttäjät").Lue tämä sopimus huolellisesti varmistaaksesi, että ymmärrät täysin, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

 

Tietojen kerääminen ja käyttö

 

Tietojen keräämisen laajuus

Saatamme kerätä henkilötietojasi seuraavissa olosuhteissa:

 

Kerätään automaattisesti teknisiä tietoja, kuten IP-osoite, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, kun käytät verkkosivustoamme tai käytät sitä.

Tiedot, jotka annat vapaaehtoisesti rekisteröidessäsi tiliä, tilaaessasi uutiskirjeitä, täyttäessäsi kyselyitä, osallistuessasi promootioihin tai kommunikoidessasi kanssamme, kuten nimi, sähköpostiosoite, yhteystiedot jne.

 

Tietojen käytön tarkoitus

Keräämme ja käytämme henkilötietojasi ensisijaisesti seuraaviin tarkoituksiin:

 

Tarjoaa sinulle pyydettyjä tuotteita tai palveluita, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tilausten käsittelyyn, tuotteiden toimittamiseen, tilauksen tilapäivitysten lähettämiseen jne.

Tarjoaa sinulle henkilökohtaisia ​​käyttökokemuksia, mukaan lukien aiheeseen liittyvän sisällön suositteleminen, räätälöityjä palveluita jne.

Lähetämme sinulle markkinointitietoja, promootiotoimintaa koskevia ilmoituksia tai muita asiaankuuluvia tietoja.

Analysoimme ja parannamme verkkosivustomme toimivuutta ja suorituskykyä.

Sopimusvelvoitteiden täyttäminen kanssasi sekä lakien ja määräysten mukaiset velvoitteet.

 

Tietojen paljastaminen ja jakaminen

 

Tietojen paljastamisen laajuus

Paljastamme henkilötietojasi vain seuraavissa tilanteissa:

Sinun nimenomaisella suostumuksellasi.

Lakisääteisten vaatimusten, oikeuden määräysten tai viranomaisten pyyntöjen mukaisesti.

Tarvittaessa suojellaksemme laillisia etujamme tai käyttäjien oikeuksia.

Kun tehdään yhteistyötä kumppaneiden tai kolmansien osapuolten kanssa tämän sopimuksen tavoitteiden saavuttamiseksi ja vaaditaan tiettyjen tietojen jakamista.

 

Yhteistyökumppanit ja kolmannet osapuolet

Voimme jakaa henkilötietojasi kumppaneille ja kolmansille osapuolille tarjotaksemme sinulle parempia tuotteita ja palveluita.Vaadimme näitä kumppaneita ja kolmansia osapuolia noudattamaan sovellettavia tietosuojalakeja ja -määräyksiä ja ryhtymään kohtuullisiin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi.

 

Tietoturva ja suojaus

Arvostamme henkilötietojesi turvallisuutta ja toteutamme kohtuulliset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, paljastamiselta, käytöltä, muuttamiselta tai tuhoutumiselta.Internetin luontaisen epävarmuuden vuoksi emme kuitenkaan voi taata tietojesi ehdotonta turvallisuutta.

 

Yksityisyysoikeuksien käyttäminen

Sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

 

Käyttöoikeus:Sinulla on oikeus päästä käsiksi henkilötietoihisi ja tarkistaa niiden oikeellisuus.

Oikaisuoikeus:Jos henkilötietosi ovat virheellisiä, sinulla on oikeus pyytää oikaisua.

Poistooikeus:Voit pyytää henkilötietojesi poistamista lakien ja asetusten sallimissa rajoissa.

Oikeus vastustaa:Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, ja lopetamme käsittelyn laillisissa tapauksissa.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen:Sovellettavien lakien ja määräysten salliessa sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoistasi ja siirtää ne muille organisaatioille.

 

Päivityksiä tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain lakien, asetusten ja liiketoiminnan tarpeiden muutosten vuoksi.Päivitetty tietosuojakäytäntö julkaistaan ​​verkkosivuillamme, ja ilmoitamme sinulle muutoksista asianmukaisin keinoin.Jatkamalla verkkosivustomme käyttöä tietosuojaselosteen päivityksen jälkeen osoitat hyväksyväsi uuden tietosuojakäytännön ehdot.

 

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai valituksia tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Kiitos, että luit tietosuojasopimuksemme.Teemme kaikkemme suojellaksemme henkilötietojesi yksityisyyttä ja turvallisuutta.

 

[Doris 13480570288]

 

[28th, elokuu.2023]