Pehea e hoʻohana ai i ke kīʻaha liʻiliʻi l Melikey

E aʻo ana i kāu pēpē e hoʻohananā kīʻaha liʻiliʻihiki ke paʻakikī a hoʻopau manawa.Inā loaʻa iā ʻoe kahi hoʻolālā i kēia manawa a paʻa mau, nui nā pēpē e aʻo koke i kēia mākaukau.ʻO ke aʻo ʻana e inu i ke kīʻaha he mākaukau, a e like me nā mākau ʻē aʻe a pau, pono ka manawa a me ka hoʻomaʻamaʻa e hoʻomohala.E noho mālie, kākoʻo a hoʻomanawanui i kāu pēpē e aʻo ana.

 

Nā ʻōlelo aʻoaʻo e kōkua i kāu pēpē e inu wai

E noi i kāu keiki e koho i kahi kūikawāinu kīʻahai hiki iā lākou ke hoʻopiha i ka wai i kēlā me kēia kakahiaka.E hoʻomaʻamaʻa maopopo i ke aʻo ʻana i ka inu ʻana iā lākou iho.

Ke hele ʻoe i waho, e lawe mai i ka ʻōmole wai maʻalahi ke lawe, a hoʻokomo pinepine i loko o ke kīʻaha a inu kāu keiki.

No ka hoʻonanea ʻana i ka wai, e hoʻohui i nā hua i kālai ʻia a i ʻole kukama.

E hoʻohana i nā stickers a i ʻole ka ʻōnaehana uku e hoʻopau ai i ka wai inu.Mai hoʻohana i nā uku meaʻai!E uku i kekahi mau hana leʻaleʻa, e like me ka manawa hou ma ka paka a i ʻole nā ​​kiʻiʻoniʻoni ʻohana.

 

Pehea e aʻo ai i kāu pēpē e inu mai ke kīʻaha hāmama

E kau i ke kīʻaha hāmama ma ka pākaukau i ka wā e ʻai ana, a he 1-2 auneke o ka waiu waiu, formula a wai paha, a e hōʻike i kāu pēpē i kāna hana ʻana.E noho i lalo, e minoʻaka i kāu pēpē e hoʻohuli i ko lākou manaʻo, a laila e lawe i ke kīʻaha i kou waha a inu.E hāʻawi i ke kīʻaha i ka pēpē a noi aku iā lākou e kīkoʻo aku a hopu iā ia e kōkua i ke alakaʻi ʻana i ke kīʻaha i loko o ko lākou waha.Huli iki i ke kīʻaha i luna i pā ka wai i nā lehelehe o kāu pēpē.Makemake mākou e hoʻoikaika i ka pani ʻana o ka lehelehe a puni ka lihi o ke kīʻaha, no laila pono mākou e mālama i ke kīʻaha ma laila no kekahi mau kekona a laila lawe aku.I ka hoʻomaka ʻana, mai hopohopo nui ʻoe i ke kahe ʻana o ka wai inu o ka pēpē, he wai wale nō.E ho'āʻo lākou a hoʻomaʻamaʻa hou aku me ka minoʻaka, a ʻoiaʻiʻo e haku lākou i kēia akamai i ka hopena.

 

Pehea e aʻo ai i kāu pēpē e inu i ke kīʻaha mauʻu

Nui nā pōmaikaʻi no nā pēpē e hoʻohana ainā kīʻaha liʻiliʻi no nā kamaliʻi.Hiki i nā pēpē e ʻae koke ke hoʻāʻo e inu me ke kīʻaha mauʻu ma hope o 6 mahina.Akā inā ʻoi ka pēpē a ʻaʻole i hoʻomaka e hoʻohana i ke kīʻaha mauʻu, pehea lā mākou e aʻo ai i ke pēpē e hoʻohana i ke kīʻaha mauʻu?

Ke makemake ka pēpē e inu i ka waiū, e hoʻokomo i ka hapalua o ka pauka waiu waiu i loko o ka ʻōmole a ʻo kekahi hapa i loko o kakīʻaha sippy.Ma hope o ka pau ʻana o ka ʻōmole o ka pēpē, e hoʻololi i ke kīʻaha sippy.

Hiki i nā mākua ke hōʻike pilikino i ke pēpē, aʻo i ke pēpē pehea e hāpai ai i ke kīʻaha, pehea e hoʻohana ai i ka ikaika ma ka waha e inu wai.

Ma waho aʻe o ke aʻo ʻana i kāu pēpē e hoʻohana i ke kīʻaha mauʻu ma ka hōʻike ʻana i ka wai inu, hiki iā ʻoe ke hoʻoulu i kāu pēpē e aʻo e hoʻohana i ke kīʻaha mauʻu ma ka puhi ʻana i ka ea i loko o ke kīʻaha.E hoʻokomo i kahi liʻiliʻi o ka wai a i ʻole ka wai i loko o ke kīʻaha, e hoʻohana mua i kahi mauʻu e puhi i nā ʻōhū a me nā kani i loko o ke kīʻaha.E puhi ka pēpē i kona hoihoi.Inā ʻoe e puhi, e omo ʻoe i ka wai i loko o kou waha, a e aʻo ʻoe ma ka puhi ʻana a me ka puhi ʻana.

 

HauʻoliMelekeyKa inu kīʻaha!

 

Hāʻawi mākou i nā huahana a me ka lawelawe OEM, hoʻokipa e hoʻouna i ka nīnau iā mākou


Ka manawa hoʻouna: Nov-12-2021