Uobičajeni problemi sa štapom za škripanje mlečnih zuba

P: šta kažete na kutnjak?

Beba ima šest i po meseci i ima dva zuba, donje prednje zube. Neki ljudi kažu da je vreme da se kupe štapići za mlečne zube. Moja beba voli da slini, a kupila je i zubni lepak, ali ne koristi čestosilikonska grizalica.Nije li vrijeme da kupite štapiće za mliječne zube za jelo?

O: Kako bi ublažila svrab i bolove u gingivi kada bebi nicaju zubi, beba može koristiti štap za brušenje zuba.Ako beba nema drugih tegoba, u redu je koristiti ga.Međutim, potrebno je koristiti visokokvalitetne silikonske grizalice.

https://www.silicone-wholesale.com/silicone-wood-teether-food-grade-silicone-beech-wood-toy-melikey.html

silikonska grizalica za bebe

P: Da li je važno ako beba ne jede kutnjak?

Meki moj dom samo 9 mjeseci, ukupno 4 zuba, cesto škripi, zna zbog škakljanja desni, išao da kupim mljeveni zubni štapić kod njega, ali neće da koristi, ne stavljaj u usta, uči on isto nece, hocu da zamolim dragu da ne jede melje zubac da ima efekta?

O: ne bi trebalo da bude problem, ali pokušajte da usmerite svoje dete da koristi A molar.Može ublažiti svrab i bol u desni Vašeg djeteta. Princip da se djetetu dodaje komplementarna hrana je blag po malo prema puno, količina koju pojede svaki put malo po malo, malo ide da se doda djetetu, daj dijete proces koji se PRILAGOĐUJE, ako dijete ne jede ovu vrstu da mu daju promjenu vrste, dolazi polako dijete će se prilagoditi.

https://www.silicone-wholesale.com/wholesale-baby-teethers-teething-ring-melikey.html

svijetli počinje grickalica

P: šta još možete jesti za škrgutanje zuba?

Ja sada treba da hranim bebu mljevenim štapićem za zube, ali osim štapića za mljevenje zuba još uvijek mogu jesti druge stvari za mljevenje zuba?

O: dajte bebi da jede štapić za mljevenje je dobar za nicanje zubića, drugi članak voće, povrće, ove namirnice zapravo mogu pokazati bebi kao kutnjak za upotrebu, svježa jabuka, krastavac, šargarepa ili celer, narezan na male komad debljine prsta, hladan i osvježavajući i hrskavo sladak, takođe može nadopuniti vitamin, A vrhunski kvalitet mlečnih zuba.

https://www.silicone-wholesale.com/teething-toys-safe-teethers-for-babies-wholesale-melikey.html

mrežica za zube za bebe

P: beba često jede mljeveni štapić za zube, mljeveni štapić za zube da bi se hranio?

Moja beba voli da jede štapić za brušenje zuba, dnevno da pojede nekoliko. Moja majka brine da ove stvari bebi daju nije dovoljna ishrana, dozvolite mi da bebi dajem manje. Kako se pravi kutnjak? Da li je hranljiv?

O: Vaše desni će biti bolne i natečene kada bebi nicaju zubi.Jedenje nečeg tvrdog je dobro za nicanje zubića vaše bebe. Postoji mnogo vrsta štapića za brušenje zuba.Sada na tržištu postoji mnogo vrsta štapića za brušenje zuba, neki su napravljeni od voća, a neki su uglavnom sa visokim sadržajem kalcijuma, tako da su i sami štapići za brušenje zuba hranljivi. manje od 6 mjeseci, i dalje dati prednost s mlijekom u prahu ili majčinim mlijekom, mogu jesti voće na odgovarajući način.

https://www.silicone-wholesale.com/good-chew-toys-best-organic-teethers-melikey.html

grizalica za bebu


Vrijeme objave: 16.10.2019