Hva er en smokkklemme?l Melikey

Smokkklemmeer veldig behagelig for barn å bruke, og det er også et livreddende sugerør for foreldre.Når babyen din fortsetter å slippe smokken, kan smokkeklemmen hjelpe deg med å løse dette problemet.

Bare fest smokkeklemmen til barnets klær og koble den andre enden til smokken.Barnet trenger bare å holde smokken.Smokkklemme kan holde smokken ren og forhindre tap og fall.

 

Hva er de sikreste og beste smokkeklemmene?

 

Det finnes mange forskjellige stiler, mønstre og størrelser på smokkeklemmer.

Våre klips inkluderer plastklemmer, metallklemmer, silikonklemmer, treklemmer.Uansett hvilken klips som brukes, unngå at den blir skadet eller rusten.Enda viktigere er at materialene som brukes i smokkeklemmen må være trygge og giftfrie for å forhindre at babyen brukes på feil måte og forårsake fare.

 

Smokkklemmen er vanligvis trygg, men man bør passe på å ikke klippe smokken.Smokkklemmen skal ikke være lang nok til å vikle seg helt rundt babyens hals, og er vanligvis omtrent 7 eller 8 tommer lang.Ikke ta med bevegelige deler eller perler som kan svelges av spedbarn.

 

Er smokkeklemmer med perler trygge?

 

Mange foreldre liker smokkeklips med perler.Disse perlene kan brukes som tannperler for å lindre tannsmerter hos barn, og som en tyggbar ting for å lindre tannkjøttet.Så vi må velge perler som oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Selv om de er populære produkter, utgjør smokkklips med perler en potensiell kvelningsfare.Hvis du velger denne typen produkt, husk å ikke sette spedbarn og små barn sammen med perleprodukter.

 

Det finnes mange forskjellige typer smokkeklips, og det kan være for mange å liste opp å finne den riktige smokkeklipsen.

 

silikon smokkeklips

 

                                                   

silikon smokkeklips

Alle materialer er FDA-sertifisert silikon, og er 100 % BPA-, bly- og ftalatfrie.

chewbeads babysmokkeklips

smokkeklips til jente

De er laget av matkvalitets silikon og anbefales for sunn utvikling av tenner og er myke mot babyens tannkjøtt.

smokkeklips til jente

smokkeklips til jente

                                                           Materiale: Matkvalitets silikon med BPA-fri

Sertifikater: FDA, BPA Free, ASNZS, ISO8124

 

 

smokkeklemme i monogram

smokkeklemme i monogram

 

Pakke: individuelt pakket.Perleveske uten snorer og spenner

Bruk: Leke for babymat

flettet smokkklemme

flettet smokkklemme

Smokkklemme holder babyens smokk nær, ren og vel, ikke tapt.

 

Smokkklemmeegner seg veldig godt i situasjoner der du ønsker å holde babyens brystvorte tett, og det er veldig viktig å finne et passende brystvortehjørne til babyen.

 

 


Innleggstid: 26. september 2020