Slik rengjør du silikonsmokkeklemmer l Melikey

Smokker er det mest unnvikende produktet våre babyer kan eie fordi de kan forsvinne sporløst.Ogsmokkeklipsgjøre livene våre så mye enklere.Men vi måtte fortsatt sørge for at klipsen ble grundig sterilisert i tilfelle babyen vår prøvde å putte den i munnen.Med riktig teknikk og materialer kan du vaske dem på kort tid.

Hos Melikey er mange av produktene vi tilbyr laget av 100 % matkvalitets silikon, noe som betyr at de er enkle og enkle å rengjøre.
 
Gitt vår nåværende situasjon, synes vi det er viktig å introdusere deg for flere prosedyrer for rengjøring av silikonsmokkklemmer for å holde babyen din trygg og sunn mens du bruker produktene våre.Uansett er renslighet og sikkerhet våre toppprioriteter.

 

Mild såpe og varmt vann

Bare rengjør silikonsmokken med mild såpe og varmt vann.Du kan vaske hendene med et rent håndkle/klut eller mild såpe.Dette er et godt tidspunkt å sjekke klippet for å sikre at ingenting er skadet.Tørk opp det meste av det gjenværende vannet med et håndkle, og sørg for å tørke av metallklemmene.
Plasser den rengjorte klipsen på et håndkle, la metallklemmen stå åpen og la smokkeklemmen lufttørke helt.Ikke bløtlegg smokkeklemmen i vann.

 

Desinfiser i kokende vann

En annen måte å rengjøre silikonprodukter med smokkeklips på er å sterilisere dem i kokende vann på komfyren i tre minutter.Denne metoden er kun tilgjengelig for alle silikonsmokker i ett stykke.

 

kok vann
Plasser silikon smokk-produktet i kokende vann
Still inn en tidtaker i 3 minutter for å desinfisere SIliocne smokkklips-produktene dine
Fjern forsiktig produktet fra vannet og la det avkjøles og tørke
Selv om daglig koking ikke er nødvendig, anbefaler vi at du koker silikonsmokkklemmen før første gangs bruk.Sterilisering i kokende vann sikrer at alle bakterier og bakterier fjernes og produktet er godt desinfisert og klart til bruk.

 

**Husk: ikke legg silikonsmokken i en oppvaskmaskin, tørketrommel eller mikrobølgeovn for å rengjøre og/eller rense.

 

Konklusjon

Derfor er den generelle metoden for rengjøring av smokkeklemmen: skyll med mildt såpevann.

Melikey silikonsmokkklemme festes til alle smokker samt bitringer, leker, sippykopper, snackbeholdere, tepper eller alt som har hull som du kan slå hull i.

Foreldre på farten kan henge barnas favorittting på klærne, smekker, bilseter, barnevogner, høye stoler, husker og mer.Smokkklips hjelper til med å holde barnets favorittgjenstander i nærheten og hindre dem fra å falle på gulvet eller falle og gå seg vill.

Melikey er enprodusent av silikon smokkeklips.Du kan bla gjennom våre silikonsmokkklemmer i en rekke farger og stiler på nettsiden vår.Viengros silikon babyprodukteri 10+ år.Hvis du vil vite mer om vårsilikon babyprodukter engros.Du kan kontakte oss nå.

 

 

Hvis du er i virksomhet, kan du like

Vi tilbyr flere produkter og OEM-tjenester, velkommen til å sende forespørsel til oss


Innleggstid: 17. desember 2022