FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

1. Naon MOQ anjeun?

Kami pabrik borongan, MOQ pikeun manik silikon nyaéta 100 pcs per warna, sareng 10 pcs per warna pikeun teether silikon sareng kalung teething.

2.How kuring meunang sampel?

Taroskeun kami pikeun kéngingkeun katalog sareng mastikeun item sareng warna anu anjeun peryogikeun pikeun conto.Teras we bakal ngitung biaya pengiriman sampel pikeun anjeun.Sakali anjeun ngatur fee pengiriman barang, urang bakal boga sampel dikirim kaluar dina hiji poé!

3. Dupi anjeun nampi urutan ngaropéa?

Leres, kami ngabagéakeun pesenan khusus pikeun desain sareng warna.Kami gaduh desainer profésional pikeun ngadamel gambar pikeun anjeun upami anjeun nyayogikeun gambar sareng demension.

4. Dupi anjeun mantuan kalawan desain?

Leres, kami ngabagéakeun pesenan khusus pikeun desain sareng warna.Kami gaduh desainer profésional pikeun ngadamel gambar pikeun anjeun upami anjeun nyayogikeun gambar sareng demension.

5. Kumaha carana abdi tiasa terang lamun barang kuring geus shipped?

Kami bakal nyayogikeun Nomer pelacak.hiji poé sanggeus pengiriman barang.

6. Dupi anjeun gaduh MOQ?

Sumuhun.Kuantitas pesenan minimum nyaéta 100pcs per warna pikeun manik.10pcs per kelir pikeun teethers.10pcs per kelir pikeun kongkorong.

Rék gawé bareng jeung urang?