• Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, tim jualan kami, ngarancang tim, tim pamasaran sarta kabeh ngumpul pagawe garis bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngarojong anjeun
  • Simkuring boga tim téknis kuat di industri, dekade tina pangalaman profésional, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur produk ngahasilkeun silicone.
  • Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, mibanda pangalaman leuwih ti 10 taun 'dina nyieun kapang silicone sarta ngahasilkeun produk silicone.

Professional Baby Silicone Products Supplier

Melikey is one of the top silicone baby products suppliers with more than 10 years of experience in the industry. We use FDA and LFGB certified food grade silicone to ensure quality.

produsén dinnerware orok silicone

Tentang Kami

Wholesale Silicone Baby Products Manufacturer &Custom Supplier

Melikey mangrupikeun merek orok borongan silikon Cina milik Huizhou Melikey Silicone Product
Co., Ltd. 

Melikey has been a professional silicone baby products manufacturer and custom silicone baby products

supplier for 10 years.

Melikey is best known for its silicone baby dinnerware and silicone baby teething toys. 

Including silicone baby bibs, silicone baby bowls, silicone baby plates, silicone baby spoon and fork sets,

silicone teethers and silicone beads, etc. China silicone baby teething toys wholesale supplier.

At the beginning, the company was just a small workshop with 1 salesperson. 

Ngembangkeun  tim bisnis geus terus tumuwuh, sarta skala pausahaan

ogé geus  dimekarkeun. Operator perusahaan nyaéta indung budak. 

Kusabab anjeunna terang kumaha  pentingna  kaséhatan sareng kasalametan murangkalih, filosofi munggaran perusahaan 

salawasna yén  "kualitas produk nyaéta kahirupan".

We have our own silicone mold room, which can custom design the mold development of

silicone baby products for customers.

Our products have various styles, rich colors, novel and unique designs.

We support customized service and wholesale service.

Proud To Be China Top-notch Silicone Baby Products Manufacturer & Wholesale Supplier

Melikey Silicone mangrupikeun nami anu luar biasa diantara best silicone baby products in China. We have more than 12 years experience in factory manufacturing wholesale silicone baby products molds. We help companies big and small around the world to promote themselves in an impactful way through our strength in silicone baby products factories and wholesale silicone baby products suppliers. Proud to be the leading silicone teether manufacturer and one of the baby toys wholesale suppliers.

Kami nganggo bahan silikon kelas dahareun kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk orok silikon borongan ( grosir teether,borongan manik silikon,set nyoco orok, mangkuk silikon,borongan piring,borongan bib silikon,cangkir silikon , sareng borongan kaulinan orok  ) .

 

Years of production experience allows us to easily manage the entire production supply chain, which is our unique advantage as the best manufacturer of silicone baby dinnerware and silicone toddler toys , and a strong guarantee for us to provide wholesale production services for silicone baby products.

 

Urang utamana borongan pabrik jeung custom . Pabrikan produk sacara ageung ogé ngirangan harga unit sareng biaya pengiriman produk. Urang ogé nampa pesenan bets leutik kalawan MOQ tangtu pikeun mantuan pembeli hadé nguji produk urang jeung narima eupan balik pasar gancang.  Hubungi kami ayeuna, ngobrol sareng kami online atanapi nelepon +86 13480570288 pikeun ngamimitian proyék anjeun.

 

Melikey mangrupikeun   silicone baby product supplierkalayan jasa kustomisasi pabrik . Urang ngarojong barang ngaropéa kayaning LOGO custom, bungkusan, warna, jsb Unggal item custom boga MOQ produk béda. Ti desain produk nepi ka kustomisasi, Melikey nyadiakeun layanan nilai tambah pangalusna pikeun produk Anjeun. Kami ngadukung kustomisasi pikeun sadaya produk, Wilujeng sumping di pesenan OEM & ODM!

 

Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana ngarancang produk urang sorangan tur mibanda patén-patén. Henteu ngalibetkeun masalah pelanggaran, kami komitmen pikeun ngaluncurkeun produk asli sareng ngajantenkeun produk kami sayogi di sakumna dunya.

 

Here’s more about the best silicone baby products wholesale supplier

 

China Leading Silicone Baby Products Manufacturer & Wholesale Supplier

Salaku silicone baby products manufacturer sareng wholesale baby silicone products supplier, we have more than 12 years experience in manufacturing silicone baby products, the main products include teether silikon,manik manik silikon,peralatan makan orok, set tuang orok borongan and other silicone products. Years of experience have made our wholesale business supply chain for silicone products very mature. At the same time, we have a professional R&D Team, and we will have self-designed silicone baby products every month. We can provide you with innovative ideas and efficient completion of your product designs.

 

Salaku silicone baby products factorysareng silicone baby products wholesale supplier, kami nampi jasa adat OEM sareng ODM, kirimkeun desain anjeun ka kami, kami tiasa ngadamel conto nyata dina 7 dinten, nempatkeun logo anjeun dina  borongan kaulinan balita ,teethers orok massal , silicone beads and baby tableware, etc. Our extraordinary silicone baby products factory specializes in bulk production of silicone baby products. Any silicone material product is not a problem for us. Whether you are a wholesaler or a brand, our best silicone baby products factory will help you grow your business quickly with high-quality products and perfect service.

 

If you want to start customizing silicone baby products, please feel free to taros Kami! Providing excellent customer service is the eternal pursuit of Melikey Silicone as the best supplier of silicone baby products!

Rojongan OEM & ODM

Rojongan OEM & ODM

Kami ngagaduhan tim R&D profésional. Rojongan Kustomisasi, kaasup desain produk, logo, bungkusan, kelir ..... Urang bisa nampa OEM na OD M.

Jalur Produksi fléksibel

Jalur Produksi fléksibel

produk silikon pikeun anjeun, diproduksi sacara masal, kalayan waktos kalungguhan anu pondok. Éta sadayana asalna tina kanyataan yén kami mangrupikeun supplier borongan produk silikon anu pangsaéna.

Sistem Kontrol Kualitas anu ketat

Sistem Kontrol Kualitas anu ketat

Bahan disadiakeun ku suppliers biasa. 100% bahan baku QC. Sadaya produk silikon parantos ngalaman rupa-rupa tés sareng produksi masal pikeun mastikeun tingkat kualitas luhur, sareng unggal produk kedah ngajalanan pamariksaan anu ketat sateuacan siap dikirim.

Leuwih 12 Taun Kaahlian

Leuwih 12 Taun Kaahlian

Profésional dina industri silikon langkung ti 12 taun. Melikey Silicone nyadiakeun ideu anyar anu ningkatkeun efisiensi sareng efektivitas pasangan urang di tempat kerja.

Melikey Partners

WARTA URANG

What are baby bibs used for l Melikey

A baby bib is a piece of clothing worn by a newborn or toddler that your child wears from the neck down and covers the chest to protect their delicate skin from food, spit...

How to clean silicone pacifier clips l Me...

Pacifiers are the most elusive product our babies can own because they can disappear without a trace. And pacifier clips make our lives so much easier. But we still had to...