• Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, tim jualan kami, ngarancang tim, tim pamasaran sarta kabeh ngumpul pagawe garis bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngarojong anjeun
  • Simkuring boga tim téknis kuat di industri, dekade tina pangalaman profésional, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur produk ngahasilkeun silicone.
  • Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, mibanda pangalaman leuwih ti 10 taun 'dina nyieun kapang silicone sarta ngahasilkeun produk silicone.

Desain - Distribusi - Téhnologi

Huizhou Melikey Silicone Produk Co., Ltd specializes dina produksi jeung desain produk silicone jeung asesoris silicone

111

Tentang Kami

Huizhou Melikey Silicone Produk Co., Ltd. didirikan dina 2016, specializing dina ngahasilkeun sarta ngarancang produk silicone jeung asesoris silicone. Sateuacan parusahaan ieu kami utamana tuh kapang silicone pikeun OEM Project.
Dimimitian ku workshop leutik ka pabrik kapang, teras urang mutuskeun mendesain produk urang sorangan dina silicone. Kami anyar dina bisnis perdagangan International .but kami boga pangalaman leuwih ti 10 taun 'dina nyieun kapang silicone sarta ngahasilkeun produk silicone .......

Produk kami

Urang difokuskeun produk silicone di houseware, kitchenware, Toys orok kaasup Silicone Teether, Silicone Bead, Pacifier Vidéo,

Silicone kongkorong, outdoor, Silicone kantong neundeun dahareun, Colanders Collapsible, Silicone sarung, jsb Wilujeng sumping pesenan OEM na ODM!

jasa kami

Kuat Tim Téknis

Simkuring boga tim téknis kuat dina industri, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur-efisiensi tinggi intelligentequipment.

Service pikeun OEMs

Anjeun perlu pasangan strategis kalayan reliabiliti sarta pangalaman dina rarancang, manufaktur jeung kontrol kualitas produk silicone. Huizhou Melikey Silicone Produk Co., Ltd. Anjeun tiasa manggihan sagalana rék di dieu.

News kami

Naha piring orok perlu l Melikey

  Want to promote self-feeding for babies, but don't like cleaning up huge mess? How to make feeding time the happiest part of your baby's day? Baby plates help your baby ...

What are the best plates for babies l Mel...

  Are the baby trays ready? In order to determine the best dinner plate, each product has been side-by-side comparison and hands-on testing to evaluate materials, ease of ...