• Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, tim jualan kami, ngarancang tim, tim pamasaran sarta kabeh ngumpul pagawe garis bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngarojong anjeun
  • Simkuring boga tim téknis kuat di industri, dekade tina pangalaman profésional, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur produk ngahasilkeun silicone.
  • Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, mibanda pangalaman leuwih ti 10 taun 'dina nyieun kapang silicone sarta ngahasilkeun produk silicone.

Desain - Distribusi - Téhnologi

Huizhou Melikey Silicone Produk Co., Ltd specializes dina produksi jeung desain produk silicone jeung asesoris silicone

produsén dinnerware orok silicone

Tentang Kami

Huizhou Melikey Silicone Produk Co., Ltd. didirikan dina 2016, specializing dina ngahasilkeun sarta ngarancang produk silicone jeung asesoris silicone. Sateuacan parusahaan ieu kami utamana tuh kapang silicone pikeun OEM Project.
Dimimitian ku workshop leutik ka pabrik kapang, teras urang mutuskeun mendesain produk urang sorangan dina silicone. Kami anyar dina bisnis perdagangan International .but kami boga pangalaman leuwih ti 10 taun 'dina nyieun kapang silicone sarta ngahasilkeun produk silicone .......

Produk kami

Urang difokuskeun produk silicone di houseware, kitchenware, Toys orok kaasup Silicone Teether, Silicone Bead, Pacifier Vidéo,

Silicone kongkorong, outdoor, Silicone kantong neundeun dahareun, Colanders Collapsible, Silicone sarung, jsb Wilujeng sumping pesenan OEM na ODM!

jasa kami

Kuat Tim Téknis

Simkuring boga tim téknis kuat dina industri, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur-efisiensi tinggi intelligentequipment.

Service pikeun OEMs

Anjeun perlu pasangan strategis kalayan reliabiliti sarta pangalaman dina rarancang, manufaktur jeung kontrol kualitas produk silicone. Huizhou Melikey Silicone Produk Co., Ltd. Anjeun tiasa manggihan sagalana rék di dieu.

News kami

How to clean a sippy cup l Melikey

sippy cups for baby are great for preventing spills, but all of their small parts make them difficult to clean thoroughly. Hidden removable parts harbor countless slimes a...

How to introduce sippy cup l Melikey

When your child enters toddlerhood, whether he's breastfeeding or bottle feeding, he needs to start transitioning to baby sippy cups as early as possible. You can introduc...