• Naha éta téh pre-diobral atawa sanggeus-jualan, tim jualan kami, ngarancang tim, tim pamasaran sarta kabeh ngumpul pagawe garis bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngarojong anjeun
  • Simkuring boga tim téknis kuat di industri, dekade tina pangalaman profésional, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur produk ngahasilkeun silicone.
  • Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, mibanda pangalaman leuwih ti 10 taun 'dina nyieun kapang silicone sarta ngahasilkeun produk silicone.

Borongan - Kustomisasi - OEM & ODM

Kami ngagaduhan tim R&D profésional sareng nawiskeun jasa OEM / ODM. Profésional di industri silikon salami 10+ taun

produsén dinnerware orok silicone

Tentang Kami

Melikey mangrupikeun merek orok borongan silikon Cina milik Huizhou Melikey Silicone Product
Co., Ltd.

Melikey kasohor ku alat tuangeun orok silikon sareng cocooan orok silikon. 

Kaasup orok silikon, mangkok orok silikon, piring orok silikon, sendok orok silikon,

teethers silicone sarta manik silicone, jsb Cina orok Toys supplier borongan.

Pausahaan ieu diadegkeun dina 2016 sarta perenahna di Kota Huizhou, Propinsi Guangdong. Dina
awalna, pausahaan ieu ngan hiji bengkel leutik kalawan 1 salesperson. 

Ngembangkeun  tim bisnis geus terus tumuwuh, sarta skala pausahaan

ogé geus  dimekarkeun. Operator perusahaan nyaéta indung budak. 

Kusabab anjeunna terang kumaha  pentingna  kaséhatan sareng kasalametan murangkalih, filosofi munggaran perusahaan 

salawasna yén  "kualitas produk nyaéta kahirupan".

Perusahaan parantos netepkeun sistem manajemén kualitas anu nyumponan sarat tina
sistem manajemen kualitas internasional. Pausahaan terus ngaleupaskeun
inovasi aslina nurutkeun pasar jeung kabutuhan customer, sarta salawasna ngajaga novelty
jeung inovasi produk.

Kami ngagaduhan tim R&D profésional. Urang tiasa nampi OEM sareng OD M.

 

Bangga Jadi Cina Top-kiyeu Produk Silicone Produsén & Silicone Produk Grosir Supplier

Melikey Silicone mangrupikeun nami anu luar biasa diantara produk silikon pangsaéna in China. We have more than 12 years experience in factory manufacturing wholesale silicone baby products molds. We help companies big andalit di sakumna dunya pikeun ngamajukeun diri ku cara anu épéktip ngaliwatan kakuatan kami di pabrik produk silikon sareng wholesale silicone products suppliers. Proud to be the leading silicone teether manufacturer and one of the baby toys wholesale suppliers.

Kami nganggo bahan silikon kelas dahareun kualitas luhur pikeun ngahasilkeun produk orok silikon borongan ( grosir teether,borongan manik silikon,set nyoco orok, mangkuk silikon,borongan piring,borongan bib silikon,cangkir silikon , sareng borongan kaulinan orok  ) .

 

Taun pangalaman produksi ngamungkinkeun urang pikeun gampang ngatur sakabéh ranté suplai produksi, anu mangrupa kaunggulan unik urang salaku produsén best of silicone orok dinnerware na silicone Toys balita, sarta jaminan kuat pikeun urang nyadiakeun layanan produksi borongan pikeun produk silicone.

 

Urang utamana borongan pabrik jeung custom . Pabrikan produk sacara ageung ogé ngirangan harga unit sareng biaya pengiriman produk. Urang ogé nampa pesenan bets leutik kalawan MOQ tangtu pikeun mantuan pembeli hadé nguji produk urang jeung narima eupan balik pasar gancang.  Hubungi kami ayeuna, ngobrol sareng kami online atanapi nelepon +86 13480570288 pikeun ngamimitian proyék anjeun.

 

Melikey mangrupikeun   supplier produk silikon kalayan jasa kustomisasi pabrik . Urang ngarojong barang ngaropéa kayaning LOGO custom, bungkusan, warna, jsb Unggal item custom boga MOQ produk béda. Ti desain produk nepi ka kustomisasi, Melikey nyadiakeun layanan nilai tambah pangalusna pikeun produk Anjeun. Kami ngadukung kustomisasi pikeun sadaya produk, Wilujeng sumping di pesenan OEM & ODM!

 

Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana ngarancang produk urang sorangan tur mibanda patén-patén. Henteu ngalibetkeun masalah pelanggaran, kami komitmen pikeun ngaluncurkeun produk asli sareng ngajantenkeun produk kami sayogi di sakumna dunya.

 

Here’s more about the bestIeu langkung seueur ngeunaan supplier borongan produk silikon

 

Cina Produsén Produk Silikon Anjog & Supplier Grosir Produk Silikon

Salaku produsén produk silikon luhur sareng supplier produk silikon borongan , urang gaduh pangalaman langkung ti 12 taun dina manufaktur produk silikon, produk utama kalebet teether silikon,manik manik silikon,peralatan makan orok, set tuang orok borongan sareng produk silikon anu sanés. Mangtaun-taun pangalaman parantos ngajantenkeun ranté suplai bisnis borongan pikeun produk silikon dewasa pisan. Dina waktos anu sami, urang gaduh Tim R&D profésional, sareng urang bakal gaduh produk silikon anu dirarancang nyalira unggal bulan. Kami tiasa nyayogikeun anjeun ideu inovatif sareng parantosan épisién pikeun desain produk anjeun.

 

Salaku pabrik produk silikon sareng Ieu langkung seueur ngeunaan supplier borongan produk silikon, kami nampi jasa adat OEM sareng ODM, kirimkeun desain anjeun ka kami, kami tiasa ngadamel conto nyata dina 7 dinten, nempatkeun logo anjeun dina  borongan kaulinan balita ,teethers orok massal , manik silikon sareng peralatan makan orok. , jsb pabrik produk silicone rongkah kami specializes di produksi bulk produk silicone. Sakur produk bahan silikon henteu janten masalah pikeun urang. Naha anjeun grosir atanapi merek, pabrik produk silikon pangsaéna kami bakal ngabantosan anjeun bisnis gancang kalayan produk kualitas luhur sareng jasa anu sampurna.

 

Upami anjeun hoyong ngamimitian nyaluyukeun produk silikon, mangga taros Kami! Providing excellent customer service is the eternal pursuit of Melikey Silicone as the best supplier of silicone products!

Rojongan OEM & ODM

Rojongan OEM & ODM

Kami ngagaduhan tim R&D profésional. Rojongan Kustomisasi, kaasup desain produk, logo, bungkusan, kelir ..... Urang bisa nampa OEM na OD M.

Jalur Produksi fléksibel

Jalur Produksi fléksibel

produk silikon pikeun anjeun, diproduksi sacara masal, kalayan waktos kalungguhan anu pondok. Éta sadayana asalna tina kanyataan yén kami mangrupikeun supplier borongan produk silikon anu pangsaéna.

Sistem Kontrol Kualitas anu ketat

Sistem Kontrol Kualitas anu ketat

Bahan disadiakeun ku suppliers biasa. 100% bahan baku QC. Sadaya produk silikon parantos ngalaman rupa-rupa tés sareng produksi masal pikeun mastikeun tingkat kualitas luhur, sareng unggal produk kedah ngajalanan pamariksaan anu ketat sateuacan siap dikirim.

Leuwih 12 Taun Kaahlian

Leuwih 12 Taun Kaahlian

Profésional dina industri silikon langkung ti 12 taun. Melikey Silicone nyadiakeun ideu anyar anu ningkatkeun efisiensi sareng efektivitas pasangan urang di tempat kerja.

Melikey Partners

WARTA URANG

Why Should We Choose Silicone Baby Dinner...

Baby Silicone Dinnerware: Safe, Stylish, Durable,Practical   When questions arise about the safety of everyday items you use to feed and raise your children (products you ...

Silicone Baby Dinnerware Tips for Babies ...

Many parents are a little overwhelmed with baby dinnerware. The use of baby dinnerware by infants and young children is a concern. So we'll answer some of the most frequen...