Orok Dinnerware Set

Cina borongan Adat Baby Dahar Set

 

Melikey Kalayan langkung ti 12 taun pangalaman pabrik sareng kaahlian dinaborongan set dahar orok custom.Melikey reueus janten salah sahijisuppliers set dahar orokdi Cina.Salaku pangalusnaborongan produsén set dahar orokdi Cina, urang tiasa nampi OEM na ODM, konsumén bisa pribados sagala tableware orok jeung gaya dipikahoyong, pola, warna na ukuranana ogé logo brand, sarta nampa hiji mini urutan tangtu kuantitas kawates jeung produksi tangtu waktos kalungguhan.

 

Tanpa ragu, Melikey mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun set nyoco orok borongan.Simkuring gaduh pabrik sorangan jeung tim desain profésional, urang bisa nyadiakeun harga hébat sartaset dahar orok kualitas luhurnu minuhan kabutuhan pasar Anjeun.

 

Urang nawarkeun rupa-rupa silicone orok dinnerware milih ti, kaasup orok tableware susunan, pangalusna orok dinnerware, dinner set 6-12 bulan, pangalusna orok dahar set, orok piring mangkok jeung cangkir set, orok tableware set, orok piring jeung mangkok susunan. , sareng seueur deui.

 

Susunan tuangeun orok pangsaéna kami dirarancang kalayan émut ka kolot sareng orok.Kalayan desain anu ergonomis sareng gampang dicekel, éta pas dina leungeun leutik orok anjeun sareng nyorong nyoco sorangan.Tambih Deui, set dinner kami 6-12 bulan sampurna ukuranana keur budak leutik anjeun tumuwuh, nyieun waktu dahar hiji pangalaman nikmat for everyone.

 

Set alat makan orok Melikey kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun tuangeun, kalebet piring orok sareng set mangkok, sendok sareng garpu orok, sareng cangkir orok.Piring orok sareng set mangkok kami ogé hadir sareng fitur nyeuseup, mastikeun yén tuangeun orok anjeun tetep disimpen sareng nyegah tumpahan sareng kekacauan.

 

Ngarasakeun kasenangan waktos tuang kalayan set tuangeun tuangeun orok anu hebat ieu pikeun murangkalih.Éta tiasa tahan hawa henteu langkung handap 230 derajat sareng tiasa langkung tiis dugi ka -20 derajat.

 

Set alat makan silikon unik kusabab bahan elastisna sareng cangkir nyeuseup anu merenah dina handapeun piring sareng mangkok.Ku cara ieu, anak anjeun moal pernah ngetok piringna deui.Silikon tuangeun tuangeun orok ogé saé pikeun anak anjeun diajar tuang mandiri nganggo sendok sareng nginum tina cangkir.

 

Set dinner orok lucu ngamotivasi murangkalih tuang sareng nginum.Melikey ngagaduhan rupa-rupa set alat makan orok kartun lucu pikeun ngabantosan kasenangan tuangeun orok.

 

Ieu daptar penting anu paling lengkep sareng séhat pikeun produk nyoco orok anu énggal.

 

Sendok Orok sareng Garpu Set Pangalusna: Kami ngagaduhan prakték orok sareng sendok tuang gratis sareng garpu, kalebet sendok latihan silikon kelas dahareun sareng set garpu sareng set sendok kayu sareng set garpu.

Orok Dahar Bib: Lamun orok dahar, orok bisa kalayan gampang sambel piring jeung tumpah dahareun.Bib silikon kelas dahareun kami tahan cai, tiasa dilipat, gampang dibersihkeun.

Orok Mangkuk Nyeuseup Set: murangkalih tiasa nganggo mangkok silikon kelas dahareun anu warni sareng mangkok awi kai alami pikeun kéngingkeun tuangeun.Nyeuseup kuat, kadaharan teu gampang tumpah.

Piring orok: Dijieun tina 100% silikon kelas dahareun, piring orok urang bébas tina bahan kimia ngabahayakeun sapertos BPA, timah sareng Phthalates.Dirancang dina tilu kompartemen desain, piring dibagi kana sababaraha bagian pikeun ngabantosan nawiskeun rupa-rupa tuangeun nalika tuang!

Piala Orok: Orok mimiti nyapih tina nyusuan kira-kira umur 6 bulan sareng diajar nginum tina cangkir, cangkir orok urang tahan tumpah.

Cina orok dinnerwarenyadiakeun layanan dinner cageur keur orok.

 

Melikey ogé nawiskeun pilihan kustomisasi pikeun set peralatan makan orok kami, ku kituna anjeun tiasa nyiptakeun set pribadi anu ngagambarkeun kapribadian sareng gaya orok anjeun.Sareng pilihan borongan kami, anjeun tiasa nyayogikeun set nyoco orok pangsaéna pikeun bisnis anjeun atanapi pikeun acara khusus éta.