Silicone Sendok Jeung Garpu Set

Silicone Baby Spoon Jeung Garpu Set borongan & Adat

Melikey mangrupikeun produsén garpu sareng sendok orok di Cina.Urang nyadiakeun kualitas luhur, aman jeung dipercaya silicone orok sendok jeung garpu set, sarta meets sarat kaperluan béda jeung pasar.Urang wholeheartedly bakal nyadiakeun pembeli kalayan layanan borongan profésional sarta solusi ngaropéa pikeun mastikeun kapuasan maranéhanana jeung kasuksésan bisnis.

harga borongan kalapa jeung diskon

Service Kustomisasi Pribadi

Pangiriman Gancang dina dinten 15 sareng Solusi Pengiriman Hiji-Stop

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Silicone Baby Spoon Jeung Garpu Set borongan

Pilihan Produk Diversified

Kami nawiskeun rupa-rupa sendok orok silikon sareng set garpu pikeun nyumponan kabutuhan palanggan sareng kahoyong pasar anu béda.
Sadia dina bentuk, ukuran sareng warna anu béda pikeun mastikeun variasi dina tuangeun orok sareng balita.

 

Produk kualitas luhur

Sendok orok sareng garpu silikon kami didamel tina bahan silikon kualitas luhur sareng nyumponan standar kaamanan pangan.
Produk ngalaman kadali kualitas ketat tur pamariksaan pikeun mastikeun non-toksik, euweuh bauan, awét sarta gampang pikeun ngabersihan.

 

Harga Kalapa Jeung Diskon

Kami nawiskeun harga borongan anu kompetitif sareng diskon pikeun ngaktifkeun pembeli pikeun sumber Silicone Baby Spoon sareng Fork Set kalayan harga anu langkung saé.
Strategi harga kami dirancang pikeun ngabantosan para pembeli ningkatkeun kauntungan sareng kéngingkeun kaunggulan dina persaingan pasar.

 

Service ngaropéa

Kami nyayogikeun jasa khusus pikeun nyumponan kabutuhan khusus para pembeli sareng gambar merek.
Pilihan kustomisasi kalebet nyitak atanapi hurup, ogé nyaluyukeun bentuk, warna sareng desain bungkusan.
Tim profésional urang bakal gawé bareng pembeli pikeun mastikeun kualitas sarta kapuasan produk ngaropéa.

 

Pangiriman Timely Jeung Rojongan Palanggan

Kami komitmen pikeun nganteurkeun pesenan pembeli dina waktosna, mastikeun yén aranjeunna tiasa nyumponan paménta pasar dina waktosna.
Kami nyayogikeun dukungan palanggan anu komprehensif, kalebet pamrosésan pesenan, jasa saatos penjualan sareng ngarengsekeun masalah, jsb.

Fitur produk

Ngagampangkeun perjalanan nyoco anak anjeun ku Melikey Silicone Cutlery Set!Garpu sareng sendok silikon unik kami gaduh gagang anu gampang dicekel pikeun ngabantosan orok anjeun diajar tuang nyalira!

Dijieun tina silikon kelas dahareun lemes, parabot ieu sampurna ukuranana pikeun sungut leutik tur boga edges rounded pikeun mastikeun euweuh résiko tatu.

 

Melikey urang warni tur lucu tableware brings fun deui dahar.

Gagang anu béda pikeun nyocogkeun kana gaya keupeul unik anak anjeun

Lemes jeung lemes edges aman sabudeureun mouths hipu.

Lemes 100% dahareun kelas silicone exterior, interior stainless steel.

BPA, PVC sareng phthalate gratis.

Cocog jeung barudak 6 bulan jeung up.

Microwave sterilizable jeung dishwasher aman.

 

beberesih sarta perawatan:Cuci saméméh jeung sanggeus unggal pamakéan.Sanajan dishwasher aman, kami nyarankeun ngumbah leungeun ku haneut, cai soapy sarta bilas tuntas.Entong nganggo pembersih atanapi tablet anu dumasar kana pemutih pikeun ngabasmi atanapi ngabersihan produk Haakaa anjeun.Pikeun sterilize, make sterilizer uap (listrik atawa gelombang mikro) atawa kulub dina cai salila 2-3 menit.

CATETAN:Pariksa kaayaan produk sacara teratur.Upami produk ieu nunjukkeun tanda-tanda karusakan, gentos.Hindarkeun nyimpen deukeut objék seukeut.Anggo ukur sikat bulu lemes atanapi spons lemes pikeun ngabersihan produk ieu, sabab sikat anu keras tiasa ngagores permukaan.Entong nganggo produk ieu pikeun tujuan naon waé salian ti tujuan anu dimaksud.

sendok silicone jeung garpu set

Nanganan melengkung garpu stainless steel

garpu stainless steel
garpu orok
garpu dahar cina
supplier garpu china
produsén garpu dahar
supplier garpu silicone
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

cecekelan melengkung sendok stainless steel

supplier sendok silicone
produsén sendok silicone
produsén sendok dahar
sendok cina pikeun pabrik orok
produsén sendok dahar silicone
pabrik sendok orok silikon china oem
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

cecekelan lempeng garpu stainless steel

china garpu pikeun supplier orok
supplier garpu orok silicone borongan
produsén garpu silicone
borongan pangalusna orok dahar garpu pabrik
pabrik garpu dahar orok borongan
borongan produsén garpu silicone orok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Cecekelan lempeng sendok stainless steel

produsén sendok orok silicone
sendok cina pikeun supplier orok
borongan supplier sendok orok silicone
produsén sendok silicone
borongan pangalusna orok dahar pabrik spoons
Grosir pabrik sendok dahar orok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Garpu raray smiley gagang pondok

produsén garpu orok silicone
garpu china pikeun supplier orok
supplier garpu orok silicone borongan
supplier garpu orok silicone borongan
produsén garpu silicone
borongan pangalusna orok dahar garpu pabrik
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Sendok raray smiley gagang pondok

borongan produsén sendok silicone orok
grosir sendok orok
produsén sendok dahar orok china
grosir orok silicone pabrik sendok
suppliers sendok dahar orok
oem produsén sendok dahar orok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Waluh sendok stainless steel

produsén sendok dahar orok china
Borongan silicone orok sendok
pabrik sendok orok
suppliers sendok dahar silicone
Grosir pabrik sendok orok silikon
borongan sendok silicone pikeun produsén orok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Waluh stainless steel garpu

produsén garpu dahar orok china
Borongan silicone orok garpu
pabrik garpu orok
suppliers forks dahar silicone
Grosir pabrik garpu orok silikon
borongan sendok silicone pikeun produsén orok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Sendok stainless steel mobil

supplier sendok dahar silicone borongan
oem suppliers sendok dahar orok
borongan silicone produsén orok sendok
borongan produsén sendok tuang silikon
pabrik silicone orok séndok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Garpu stainless steel mobil

supplier garpu dahar silicone borongan
borongan silicone garpu produsén orok
produsén garpu dahar silicone borongan
pabrik silikon garpu orok
supplier garpu dahar silicone borongan
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Silicone Laskar Pelangi Sendok

suppliers dahar sendok
grosir sendok orok
supplier orok sendok cina
suppliers sendok silicone
china dahareun orok pouch supplier sendok
supplier sendok dahareun orok Cina
borongan produsén sendok orok
produsén orok china sendok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Silicone Laskar Pelangi garpu

borongan produsén garpu silicone orok
grosir garpu orok
produsén garpu dahar orok china
Grosir pabrik garpu silikon orok
suppliers garpu dahar orok
oem produsén garpu dahar orok
supplier orok garpu china
produsén orok china sendok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Silicone Dinosaurus Sendok

borongan silicone sendok orok suppliers
sendok orok china
Borongan silicone orok sendok
produsén sendok dahar silicone
grosir sendok dahar orok
supplier sendok dahar orok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Silicone Dinosaurus garpu

borongan silicone garpu suppliers orok
garpu orok china
produsén garpu dahar silicone
grosir garpu dahar orok
supplier garpu dahar orok
supplier sendok dahar orok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Sendok Silikon

supplier orok sendok cina
suppliers dahar sendok
suppliers sendok silicone
china dahareun orok pouch supplier sendok
Grosir sendok nyoco pabrik orok
china spoons pangalusna pikeun supplier orok
suppliers orok sendok silicone
borongan pangalusna orok suppliers spoons
produsén orok silicone sendok
produsén sendok dahar orok
produsén orok silicone sendok
sendok orok china
supplier silicone sendok
sendok dahar cina
pabrik orok sendok silicone
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Garpu Silikon

supplier orok garpu china
suppliers garpu dahar
suppliers garpu silicone
suppliers orok garpu silicone
supplier silicone garpu
supplier garpu dahareun orok china
china garpu pangalusna pikeun supplier orok
Grosir garpu nyoco pabrik orok
borongan pangalusna orok forks supplier
produsén orok garpu silicone
produsén garpu dahar orok
produsén orok garpu silicone
garpu orok china
pabrik orok garpu silicone
garpu dahar cina
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Sendok kayu

supplier sendok dahar silicone
grosir sendok orok
grosir sendok dahar orok
produsén sendok silicone
produsén sendok dahar silicone
pabrik silicone orok séndok
suppliers sendok dahar silicone borongan
Cina Baby Sendok Kai
suppliers sendok dahar silicone
sendok kayu
silicone jeung sendok kai
harga grosir sendok susukan bayi
supplier sendok kai
sendok dahar kai
china silicone orok sendok jeung pabrik cecekelan kai
pabrik sendok kayu
grosir sendok kayu
oem produsén sendok dahar orok
OEM Sendok kayu
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Garpu kai

supplier garpu dahar silicone
grosir garpu orok
grosir garpu dahar orok
produsén garpu silicone
silicone nyoco pabrik sfork
pabrik silikon garpu orok
garpu kayu
silicone jeung garpu kai
suppliers garpu dahar silicone
supplier garpu kayu
oem produsén garpu dahar orok
harga grosir garpu susu orok
pabrik garpu kayu
garpu dahar kai
china silicone orok garpu jeung pabrik cecekelan kai
Garpu kayu OEM
grosir garpu kayu
suppliers garpu dahar silicone borongan
Cina Baby Garpu kai
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Melikey: Produsén Sendok sareng Garpu Silikon Terkemuka di Cina

Jaminan Kualitas Produk

Salaku pabrik Melikey, kami ngagantelkeun pentingna pikeun kualitas produk sareng sertifikasi kaamanan pangan.Kami komitmen pikeun nyayogikeun sendok orok silikon sareng set garpu anu nyayogikeun standar kualitas luhur pikeun mastikeun kasehatan sareng kasalametan orok anjeun.

Dina hal pilihan bahan baku, urang mastikeun layar kualitas luhur bahan silicone dahareun-grade salaku dadasar pikeun manufaktur silicone orok tableware.Bahan ieu sasuai jeung standar kaamanan internasional, teu ngandung zat ngabahayakeun, sarta geus lulus sertifikasi kaamanan pangan kayaning FDA, LFGB, jsb Kami gawé bareng suppliers dipercaya pikeun mastikeun traceability sarta konsistensi bahan baku.

Dina prosés produksi, kami nganggo peralatan manufaktur canggih sareng téknologi pikeun mastikeun katepatan sareng konsistensi produk.pabrik urang boga hiji tim teknis ngalaman mun mastikeun ngadalikeun hawa, tekanan sarta waktu salila prosés produksi pikeun mastikeun kualitas stabil sarta kinerja produk.

Sistem kontrol kualitas kami nyertakeun sababaraha tautan, ti tés bahan baku dugi ka pamariksaan produk réngsé, pikeun mastikeun yén unggal produk nyumponan standar kualitas anu ketat.Kami ngalaksanakeun uji sampling bahan baku, ngalaksanakeun kontrol prosés produksi anu ketat, sareng ngalaksanakeun pamariksaan kualitas komprehensif, kalebet pamariksaan visual, pangukuran dimensi, résistansi abrasion sareng uji résistansi suhu, jsb.

sendok silicone jeung garpu set

Kamampuhan sareng Jasa Adat

 Pabrik Melikey disukai ku para nasabah pikeun kamampuan kustomisasi sareng kalenturan anu saé.Urang ngarti kaperluan individu konsumén 'pikeun silicone orok sendok jeung garpu set, kaasup sarat pikeun bentuk, ukuran, warna, percetakan atawa lettering, jsb.

Dina watesan kamampuhan kustomisasi, urang boga tim desain profésional sarta insinyur anu bisa cooperate kalawan konsumén nyieun desain custom nurutkeun pangabutuh jeung gagasan maranéhanana.Naha éta téh wangun unik, ukuran husus atawa warna husus, urang bisa nyaluyukeun jeung ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Prosés jasa custom kami basajan pisan jeung efisien.Mimiti, urang komunikasi sareng para nasabah pikeun ngartos kabutuhan sareng ekspektasi kustomisasina.Atas dasar ieu, tim desain kami bakal nyayogikeun usulan desain sareng conto numutkeun syarat para nasabah.Konsumén tiasa masihan eupan balik sareng ngarobih desain dugi ka wareg.Saatos desain parantos réngsé, urang bakal ngamimitian produksi sendok orok silikon sareng set garpu.

Naha konsumén peryogi percetakan atanapi hurup pribadi, atanapi syarat bungkusan khusus, urang tiasa nyumponan sarat khususna.Kami nawiskeun rupa-rupa pilihan percetakan sareng hurup pikeun ngamungkinkeun identitas merek klien atanapi pesen pribadi ditampilkeun.Dina waktos anu sami, urang ogé tiasa nyayogikeun solusi bungkusan pribadi pikeun nyumponan posisi merek sareng kabutuhan pasar para nasabah.

 

jasa custom

Kapasitas Produksi Jeung Waktu Pangiriman

Pabrik Melikey gaduh kapasitas produksi anu kuat sareng kapasitas pangiriman anu saé pikeun nyumponan kabutuhan palanggan pikeun pesenan anu ageung atanapi pesenan anu penting.Kami komitmen pikeun ngajamin pangiriman tepat waktu tina set sendok orok silikon sareng set garpu palanggan kami.

Anu mimiti, urang gaduh fasilitas produksi canggih sareng alat, sareng ngadopsi téknologi produksi anu efisien.Dilengkepan mesin suntik molding canggih tur molds, pabrik urang sanggup produksi masal kalawan efisiensi tinggi na precision.Ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyumponan kabutuhan palanggan pikeun pesenan volume luhur sareng ngajaga konsistensi sareng kualitas produk.

Bréh, urang boga hiji tim produksi ngalaman tur hiji prosés produksi dioptimalkeun.Insinyur sareng teknisi urang gaduh kaahlian sareng pangalaman pikeun sacara éfisién ngatur sareng ngatur prosés produksi.Kami parantos ngaoptimalkeun prosés produksi sareng ngajamin efisiensi sareng kualitas produksi anu luhur ku cara nyusun rasional sareng koordinasi sadaya tautan.

Pikeun pesenan urgent, kami nyandak ukuran tanggap darurat.Kami gaduh jadwal produksi anu fleksibel sareng rencana stocking pikeun ngatasi kaayaan darurat sareng kabutuhan palanggan.Urang bakal masihan prioritas kana pesenan urgent sarta ngajaga komunikasi timely jeung konsumén pikeun mastikeun yén maranéhna wareg dina waktos shortest mungkin.

Produksi

Naha Anjeun Milih Melikey?

Hiji-Stop Grosir

Melikey nyadiakeun borongan silicone tableware jeung sagala rupa fungsi, ti bibs orok, mangkok orok, piring orok nepi ka cangkir orok, jsb Ieu ngandung harti yén anjeun bisa manggihan sagala dinnerware nu peryogi di dieu.

produsén Top

Milleck mendesain sarta ngahasilkeun nurutkeun sarat customer, sarta nyadiakeun OEM / ODM jasa ngaropéa.

Sertipikat Komprehensif

Produk kami parantos lulus FDA, SGS, COC sareng pamariksaan kualitas anu sanés, sareng nyayogikeun sertipikat langkung profésional ka para nasabah di sakumna dunya.

garis produksi

Sertipikat kami

Salaku produsén profésional pikeun sét sendok sareng garpu silikon, pabrik kami parantos lulus sertipikat ISO, BSCI, CE, LFGB, FDA panganyarna.

CE
sertipikat
BSCI

ulasan customer

Palanggan-Ulasan

Harita customer-Melikey

set dahar orok silicone 

FAQ

Naha orok tiasa nganggo sendok silikon salaku teethers?

Leres, sababaraha orok nganggo sendok silikon salaku teethers.Silicone rélatif tahan ka mamah.

Naha sendok sareng garpu silikon tina silikon kelas dahareun aman?

Leres, sendok silikon sareng garpu anu didamel tina silikon kelas dahareun aman sareng dipercaya.Éta cukup lemes henteu nganyenyeri sungut orok anjeun sareng tiasa dikulub atanapi disterilisasi ku uap

Sabaraha harga borongan?

Harga borongan dumasar kana kuantitas pesenan sareng syarat khusus, biasana kalayan diskon anu saluyu.

Naon MOQ pikeun kustomisasi?

Kuantitas pesenan minimum pikeun kustomisasi beda-beda ti barang-barang khusus anu béda sareng tiasa disaluyukeun dumasar kana paménta sareng rundingan.

Naha warna sareng gaya anu béda tiasa disaluyukeun?

Sumuhun, biasana kelir béda jeung gaya bisa ngaropéa nurutkeun sarat konsumén '.

Naha éta ngadukung kustomisasi pribadi, sapertos percetakan atanapi hurup?

Leres, kami ngadukung kustomisasi pribadi, anu tiasa dicitak atanapi diserat dumasar kana sarat palanggan.

Naha anjeun nyayogikeun jasa OEM / ODM?

Sumuhun, kami nyadiakeun layanan OEM / ODM sarta bisa ngalakukeun produksi ngaropéa nurutkeun syarat brand jeung desain konsumén '.

Dupi aya jaminan kualitas?

Pabrikan biasana ngalaksanakeun kadali kualitas anu ketat sareng prosés pamariksaan pikeun mastikeun kualitas sareng kaamanan produk.

Naha anjeun nyayogikeun kustomisasi bungkusan?

Leres, kami tiasa nyayogikeun kustomisasi bungkusan, sareng bungkusan tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan.

Naha nawaran harga borongan sareng khusus sayogi?

Leres, biasana pesenan borongan sareng ngaropéa tiasa nikmati konsési harga anu saluyu.

Siap ngamimitian Proyék nyoco orok anjeun?

Hubungi ahli nyoco orok silikon kami ayeuna sareng kéngingkeun penawaran & solusi dina 12 jam!

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami