Tentang Kami

PABRIK

Mélikey Silicone

Riwayat Urang:

Diadegkeun dina 2016, Pabrik Produk Orok Silikon Melikey parantos ningkat tina tim anu alit sareng gairah ka produsén produk orok anu inovatif anu diakui sacara global.

Misi kami:

Misi Melikey nyaéta nyayogikeun produk orok silikon anu dipercaya di sakuliah dunya, mastikeun yén unggal orok ngagaduhan aksés kana produk anu aman, nyaman, sareng inovatif pikeun budak leutik anu séhat sareng gumbira.

Kaahlian kami:

Kalayan pangalaman anu beunghar sareng kaahlian dina produk orok silikon, kami nawiskeun rupa-rupa rupa, kalebet tuangeun barang, cocooan teething, sareng cocooan barudak.Kami nyayogikeun pilihan anu fleksibel sapertos borongan, kustomisasi, sareng jasa OEM / ODM pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan pasar.Babarengan, urang damel nuju kasuksésan.

tim

PRODUKSI PRODUK Orok Silikon

Prosés Produksi kami:

Pabrik Produk Orok Silikon Melikey gaduh fasilitas manufaktur canggih anu ngagunakeun téknologi manufaktur silikon canggih.Prosés produksi kami dirancang sacara saksama pikeun mastikeun unggal produk minuhan standar kualitas pangluhurna.Tina pamilihan sareng pamariksaan bahan baku dugi ka produksi sareng bungkusan, kami leres-leres patuh kana pedoman Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO) sareng standar produk anak internasional pikeun ngajamin kasalametan sareng reliabilitas produk.

Kontrol kualitas:

Urang prioritas perhatian ka detil, subjecting unggal produk kana prosedur kadali kualitas rigorous.Sababaraha pamariksaan kualitas dilaksanakeun sapanjang prosés produksi pikeun mastikeun barang anu teu aya cacad.Tim kadali kualitas urang ngandung profésional ngalaman dedicated ka mastikeun yén unggal produk meets standar pangluhurna.Ngan produk anu lulus pamariksaan kualitas anu ketat dileupaskeun pikeun disebarkeun.

Bengkel produksi
PRODUKSI PRODUK SILIKON3
PRODUKSI PRODUK SILIKON1
kapang
produsén produk silicone
gudang

Produk Kami

Pabrik Produk Orok Silikon Melikey nawiskeun rangkeian kualitas luhur, produk anu dirarancang sacara inovatif pikeun orok sareng murangkalih tina kelompok umur anu béda-béda, nambihan kasenangan sareng kaamanan pikeun perjalanan kamekaranana.

produk urang

Kategori produk:

Di Pabrik Produk Orok Melikey Silicone, kami nawiskeun rupa-rupa produk, kalebet kategori primér ieu:

  1. Peralatan Makan Orok:Urangorok tablewarekategori ngawengku botol orok silicone, nipples, jeung wadah panyimpen dahareun solid.Éta dirarancang khusus pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan tuangeun orok.

  2. Kaulinan orok teething:Urangkaulinan teething siliconedirancang pikeun mantuan orok alleviate ngarareunah salila fase teething.Bahan anu lemes sareng aman ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun panggunaan orok.

  3. Kaulinan orok atikan:Urang nyadiakeun rupa-rupakaulinan orok, kayaning orok tumpukan Toys jeung Toys indrawi.Toys ieu teu ngan dirancang kreatif tapi ogé sasuai jeung standar kaamanan anak.

Keunggulan dan Keunggulan Produk :

  • Kaamanan Bahan:Sadaya Produk Orok Silikon Melikey didamel tina 100% bahan silikon kelas dahareun, bébas tina zat ngabahayakeun, mastikeun kasalametan orok.

  • Desain Inovatif:Urang terus-terusan ngudag inovasi, narékahan pikeun nyiptakeun produk unik anu ngagabungkeun kréativitas sareng kapraktisan, mawa kabagjaan pikeun orok sareng kolot.

  • Gampang pikeun ngabersihan:Produk silikon kami gampang dibersihkeun, tahan kana akumulasi kokotor, mastikeun kabersihan sareng genah.

  • Daya tahan:Sadaya produk ngajalanan uji daya tahan pikeun mastikeun aranjeunna tahan pamakean sapopoé sareng tahan kanggo waktos anu panjang.

  • Patuh kana Standar Internasional:Produk urang patuh kana standar kaamanan produk murangkalih internasional, ngajantenkeun aranjeunna pilihan anu dipercaya pikeun kolot sareng pengasuh.

Palanggan nganjang

Kami bangga dina ngabagéakeun para nasabah ka fasilitas kami.Kunjungan ieu ngamungkinkeun urang pikeun nguatkeun partnerships urang jeung nyadiakeun klien kami sareng katingal firsthand dina prosés manufaktur state-of-nu-seni urang.Ngaliwatan kunjungan ieu urang tiasa langkung ngartos kabutuhan sareng karesep unik klien kami, ngabina hubungan kolaboratif sareng produktif.

konsumén Amérika

konsumén Amérika

konsumén Indonésia

konsumén Indonésia

konsumén Rusia

konsumén Rusia

Palanggan nganjang

konsumén Korea

Ngadatangan customer2

konsumén Jepang

Ngadatangan customer1

konsumén Turki

Émbaran paméran

Simkuring boga catetan lagu kuat ilubiung dina orok jeung anak paméran renowned sakuliah dunya.Paméran ieu nyayogikeun platform pikeun urang berinteraksi sareng profésional industri, nampilkeun produk panganyarna urang, sareng tetep diropéa dina tren anu muncul.Ayana konsisten kami dina acara ieu ngagambarkeun kumawula urang pikeun tetep di forefront industri jeung mastikeun yén konsumén urang boga aksés ka solusi paling canggih pikeun barudak maranéhanana.

Pameran Jerman
Pameran Jerman
Pameran Jerman
Pameran Indonésia
Pameran Indonésia
Pameran Indonésia
Pameran CBME
Pameran Jerman
inpormasi paméran1

Urang utamana make LFGB jeung bahan baku silicone food grade.It sagemblengna non-toksik, sarta disatujuan ku FDA / SGS / LFGB / CE.