Silikon Bib

Silicone Baby Bib borongan & Adat

Mélikey SiliconenyaetaPabrik orok Cina, utamana dina aktipitas borongan custom silicone orok bibs.Simkuring gaduh leuwih ti puluhan mesin produksi, 24 jam produksi masal tinabibs orok silicone.Dina waktos anu sami, aya sistem kontrol kualitas produk anu ketat pikeun mastikeun kualitas produk.Urang nyadiakeun Anjeun sareng orok lucu borongan béda, pola lucu, sarta kelir warni sangkan orok orok borongan leuwih fashionable tur nyieun orok nyoco senang.Simkuring boga tim design profésional, ti desain pikeun muka kapang, kami nyadiakeun komprehensif OEM & ODM jasa.

MOQ 50pcs dina Harga Grosir

Custom Branding on The Silicone Baby Bib

Pangiriman Gancang dina dinten 15 sareng Solusi Pengiriman Hiji-Stop

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Silicone Baby Bib borongan

Rangkaian silikon orok orok kami dirarancang khusus pikeun lemes, awét, sareng gampang dibersihkeun.Beda sareng bibs lawon tradisional, bibs silikon kami aman pikeun mesin cuci piring sareng tiasa diusap bersih dina sababaraha detik, ngajantenkeun ngabersihan waktos tuang.Desain fléksibel tur adjustable ensures fit sampurna pikeun orok sakabeh umur, sahingga nyaman keur aranjeunna ngagem.

Salah sahiji kaunggulan gawé bareng Meliky nyaéta rupa-rupa orok lucu borongan kami nawiskeun.Rangkaian desain kami kalebet sadayana tina sato lucu dugi ka kutipan sareng ucapan lucu.Anjeun tiasa milih ti koleksi éksténsif kami tina bibs borongan, atawa gawé bareng kami pikeun nyieun desain custom anjeun sorangan.Harga bibs bulk kami ngajantenkeun anjeun ngagaleuh dina jumlah anu ageung, sampurna pikeun pangecér anu hoyong nyéépkeun inventarisna.

Bibs silikon borongan kami didamel ngan ukur nganggo bahan kualitas pangluhurna.Éta dijieun tina silikon kelas dahareun anu bébas tina BPA, phthalates, sareng bahan kimia ngabahayakeun sanés, janten aman pikeun dianggo orok anjeun.Bibs silikon kami lemes sareng lembut dina kulit, nyayogikeun pangalaman anu nyaman pikeun budak leutik anjeun nalika tuang.

Dina kacindekan, parusahaan Meliky teh tempat pangalusna pikeun manggihan orok bibs borongan.Rangkaian bibs silikon lemes kami dirancang pikeun nyayogikeun daya tahan, gampang beresih, sareng kanyamanan sadayana.Naha anjeun milari orok lucu borongan, oto bulk, atanapi oto anu disaluyukeun, kami gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun.Perusahaan kami komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas luhur sareng palayanan palanggan anu saé.Kami ngarepkeun ngalayanan anjeun!

Polos Silicone Baby Bib

orok silikon
bib silicone kalawan saku
karét silikon
bibs orok silicone
silikon bibs borongan
borongan bib
bibs bulk
grosir bibs silicone
silikon orok
grosir orok orok
orok bibs borongan
bib silicone lemes
borongan orok
orok bibs silicone
bibs bulk
orok silicone bibs
silikon orok bib
orok bib borongan
orok bibs di bulk
grosir orok orok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Dicitak Silicone Baby Bibs

produsén orok bib
orok bibs bulk
orok orok bulk
produsén bib
bibs silicone lucu
borongan orok lucu bibs
custom orok bibs borongan
bibs bulk
bulk meuli orok orok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

ulasan customer

Palanggan-Ulasan

Harita customer-Melikey

meuli Témbongkeun

Melikey: Produsén Silicone Baby Bibs Anjog Di Cina

Produksi Bibs

 Melikey Silicone mangrupikeun pamimpin produsén bibs orok silicone custom.

Kami nyayogikeun jasa percetakan bibs grosir kalayan biaya anu kompetitif.

Orok orok pribadi sacara massal.ngaran jeung gambar kawas bandéra nasional bisa ditambahkeun.

Dinner Bib kami dirarancang dina warna sareng pola anu saé.

Langkung bibs lucu bakal ditambahkeun terus!Salaku tambahan, éta duanana dirancang sareng diproduksi sacara éksklusif di Melikey Silicone sareng bakal dijual sacara global.

Kumaha Ngaropea borongan Silicone Bibs Ti Melikey?

Lengkah 1: Pilih desain sareng gaya bib anu anjeun hoyong kustomisasi.Anjeun tiasa milih tina desain Melikey anu tos aya atanapi ngadamel desain khusus anjeun nyalira.

Lengkah 2: Kirimkeun Melikey desain atanapi logo anjeun, sareng sarat warna atanapi ukuran khusus.

Lengkah 3: Mutuskeun dina kuantitas bibs anjeun bakal ngaropéa.Melikey nawiskeun harga borongan pikeun pesenan bulk.

Lengkah 4: Anjeun bakal nampi kutipan ti Melikey dumasar kana desain anjeun, kuantitas sareng spésifikasi anu sanés.Sakali anjeun nyatujuan kutipan sareng ngadamel pamayaran, produksi bakal dimimitian.

Lengkah 5: Melikey bakal ngirimkeun pura-pura digital tina bib khusus anjeun pikeun persetujuan anjeun sateuacan ngadamel produk ahir.

Lengkah 6: Saatos anjeun nyatujuan mock-up digital, Melikey bakal ngahasilkeun sareng ngirimkeun bibs orok silikon anjeun.

Abdi ngarepkeun léngkah-léngkah ieu bakal ngabantosan anjeun ngaropea orok silikon borongan anjeun ti Melikey.

Pabrik Silicone Bibs Kustomisasi

Melikey, salaku borongan oem silicone orok bib pabrik, urang boga tim design pisan profésional sarta tim teknis nyadiakeun layanan hiji-eureun.
Kustomisasi bibs borongan utamina dibagi kana tilu jinis: hiji nyaéta LOGO laser, hiji nyaéta percetakan layar sutra, sareng anu sanésna nyaéta percetakan transfer termal.LOGO laser ngan ukur ngadukung kustomisasi warna tunggal, percetakan layar sutra tiasa ngadukung pola khusus dina 3 warna, sareng percetakan transfer termal tiasa nyitak pola multi-warna.Ieu 3 rupa silikon bibs custom gaduh épék béda jeung MOQ.Urang bisa minuhan sagala sarat custom Anjeun.
Kami parantos ngalaksanakeun kadali kualitas anu ketat dina produk urang, kalayan langkung ti tilu prosés pamariksaan kualitas sareng dalapan jalur pamariksaan kualitas.

Sutra Screen Printing VS Panas Transfer Silicone Baby Bibs

Bibs orok silikon dicitak sareng bibs orok silikon transfer panas nyaéta dua prosés percetakan anu béda.
 

Sutra Ccreen Printing

 
Salah sahiji téknik percetakan pangkolotna sareng paling umum, percetakan layar sutra, nganggo tinta silikon pikeun nyitak gambar dina bib.Metoda percetakan ieu boga ciri durability, stabilitas jeung jenuh warna tinggi, sarta kualitas pola relatif alus.
 

Transfer Panas

 
Transfer sublimasi nyitak gambar kana kertas transfer, teras nganggo suhu sareng tekanan anu luhur pikeun mindahkeun gambar ka bib.Métode percetakan ieu ogé kualitas luhur, sareng pola rumit sareng gradién warna tiasa dihontal.
 
Sacara umum, percetakan layar sutra silicone orok bibs cocog pikeun nyitak sababaraha pola basajan tur blok warna basajan, tapi lamun kudu nyitak pola kompléks kayaning gradients warna, percetakan mindahkeun panas bakal leuwih merenah.

Pribadi Silicone Bib

Custom orok orok

Naha Anjeun Milih Melikey?

Hiji-Stop Grosir

Melikey nyadiakeun borongan silicone tableware jeung sagala rupa fungsi, ti bibs orok, mangkok orok, piring orok nepi ka cangkir orok, jsb Ieu ngandung harti yén anjeun bisa manggihan sagala dinnerware nu peryogi di dieu.

produsén Top

Milleck mendesain sarta ngahasilkeun nurutkeun sarat customer, sarta nyadiakeun OEM / ODM jasa ngaropéa.

Sertipikat Komprehensif

Produk kami parantos lulus FDA, SGS, COC sareng pamariksaan kualitas anu sanés, sareng nyayogikeun sertipikat langkung profésional ka para nasabah di sakumna dunya.

Sertipikat kami

Salaku produsén orok silicone bibs profésional, pabrik jeung produk urang geus kaliwatISO, BSCI, CE, LFGB, FDA.......

CE
sertipikat
BSCI

FAQ

Salaku orok anjeun tumuwuh sarta mimiti ngalaman pangan anyar, messes jeung noda ieu bisa nyieun masalah anyar.Nyéépkeun waktos nyuci mangrupikeun ngimpina kolot, sareng bib silikon mangrupikeun solusina.

Orok orok bulk kami dirancang pikeun ngaleungitkeun setrés tina parenting, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarasakeun parobahan orok anjeun nalika aranjeunna tumuwuh, bari ngidinan orok anjeun transisi aman kana dahareun.

Kami milih sareng ngajawab sababaraha patarosan ngeunaan borongan bibs:

 

Naha sadayana Silicone BPA Gratis?

Sadaya silikon bébas BPA.Silicone mangrupakeun alternatif non-toksik pikeun plastik, bébas tina BPA atawa bahan kimia ngabahayakeun lianna nu bisa interaksi jeung dahareun jeung inuman urang.Kacida tahan kana karusakan sareng degradasi tina suhu anu ekstrim.Lamun diurus bener, éta moal harden, retakan, mesek, chip, garing kaluar, rot atawa jadi regas kana waktu.

Seueur kolot langkung resep ngagunakeun alternatif ieu pikeun produk orok, henteu ngan ukur pikeun kasalametan produk, tapi ogé pikeun gampang dianggo.Silikon tahan kana suhu anu rendah sareng luhur pisan sareng tiasa disimpen dina mesin pencuci piring sareng gelombang mikro.

Ieu salah sahiji loba alesan naha orok orok bulk dijieunna tina bahan ieu kacida dianjurkeun.

 

Dina naon umur orok eureun maké bibs?

Sanaos sababaraha silikon bibs kualitas luhur tiasa dianggo salami sababaraha bulan atanapi malah taun-taun dina hiji waktos, bibs paling mangpaat nalika dianggo dina budak leutik.Biasana budak eureun maké bibs dina umur 3-4 taun, tapi mun anjeun eureun maké éta sagemblengna gumantung anak anjeun.

Aya kénéh barudak leuwih 5 taun anu resep ngagunakeun bibs, guna nyegah kadaharan ti staining baju maranéhanana sarta ngabalukarkeun mess di meja.Bibs warna caang beuki populér kalayan barudak, anu manggihan eta senang, kasampak stylish, komo leuwih resep tetep bibs maranéhanana beresih.

 

Kumaha Anjeun Ngabersihan Silicone Baby Bibs?

Cara panggampangna pikeun ngabersihan bib silikon nyaéta bilas tina noda permukaan sateuacan nempatkeun éta dina rak mesin pencuci piring pikeun ngabersihkeun diri.

Anjeun ogé tiasa ngabersihan bib anjeun ku sabun sareng cai sakedik.Teu aya metode beberesih khusus pikeun orok silikon, tapi aranjeunna kedah dikumbah saatos dianggo pikeun ngahindarkeun taneuh.

 

Sabaraha lami abdi kedah ngumbah bib orok?

Bilas bib langsung saatos unggal dianggo sareng ngajalankeun kana mesin cuci hiji dugi ka tilu kali saminggu.Kusabab dahareun jeung ciduh bisa embed on beungeut bib tur mikat baktéri jeung hama.

Artikel nu patali

1. Sabaraha ukuran bib orok

Diménsi luhur jeung handap pikeunorok orokkira-kira 10,75 inci atawa 27 cm, jeung kénca jeung katuhu diménsi kira 8,5 inci atawa 21,5 cm.Sanggeus nyaluyukeun kana ukuran maksimum, kuriling beuheung kira 11 inci atawa 28 cm.

 

2.Can anjeun nempatkeun hiji bib silicone di dishwasher nu

Bib silikon nyaeta waterproof, nu bisa nempatkeun dina dishewasher nu.Nempatkeun bib dina rak luhureun mesin cuci piring, biasana tiasa ngirangan noda anu teu dihoyongkeun!Ulah make ngabodaskeun atawa aditif ngabodaskeun non-klorin.

3.Kumaha anjeun ngabersihan bibs silicone

Euweuh urusan naon nyoco tahap anjeun dina, éta orok waterproof bib mangrupa produk orok penting.Kalayan ngagunakeun bib, anjeun tiasa mendakan diri anjeun sering ngumbah bib.Nalika aranjeunna ngagem, sumawona jumlah ageung tuangeun orok anu tumiba ka aranjeunna, ngajaga aranjeunna beresih tiasa janten tantangan.

4. Dupi silicone bibs aman

Urangorok silicone bibsdijieunna tina 100% food grade FDA disatujuan silicone.Silikon kami bébas tina BPA, phthalates sareng bahan kimia atah sanés.

5. Iraha orok tiasa ngawitan ngagem bib

Nalika orok anjeun umurna ngan 4-6 bulan, aranjeunna tetep henteu tiasa tuang jajan, supados ngagampangkeun tuangna sareng nyegah kontaminasi baju. Biasana anjeun kedah milarian anu pangsaéna.4-6 bulan orok orok, Nu minuhan kabutuhan orok anjeun.

6. Kumaha nangtoskeun eta mangrupakeun food grade silicone bib

Dahareun-grade silicone bibproduk nu non-toksik, euweuh bauan, luhur transparansi, stabil dina sipat kimiawi, lemes, fléksibel, tahan ka tiis, suhu luhur, nyerep cai kuat, sarta teu boga efek samping toksik dina awak manusa.Lebu kaduruk bodas.

7. Cara nyieun bib orok

 

The bib silicone pikeun orok diproduksi sareng diolah nganggo bahan baku silikon padet, dibentuk ku produsén produk silikon, sareng divulkanisasi.Ieu cocog pikeun manula jeung barudak.

8. Naon masalah jeung orok bibs

 

The silikon orok bib dirancang pikeun nyumponan kabutuhan ibu modéren.Gawé, rapat, janjian dokter, balanja grosir, nyokot barudak ti tanggal ulin - anjeun tiasa ngalakukeun sagalana.

9. Naon anu pangalusna orok bib

Upami anjeun hoyong ngahindarkeun orok atanapi murangkalih anu ngagem tuangeun lucu, bib naon waé langkung saé tibatan nanaon.Tapi éta téhorok bib pangalusnaéta gampang pikeun ngabersihan pikeun nyegah ragrag dina suku anjeun atanapi panangan.

10. Kumaha carana nyieun bib orok waterproof

Nalika nyoco anak anjeun, dahareun bisa gampang layu atawa gugur jeung kokotor baju anak anjeun.Lamun urang make lawonorok dahar bib, éta bisa ngurangan loba kabingungan, tapi lamun noda teu dikumbah kaluar, naon tetep bib noda.Anjeun kedah ngumbah aranjeunna supados tetep bersih, atanapi bahkan ngantosan dugi ka garing.

11. Naha orok peryogi bibs

Bib orok nyegah ASI atanapi susu murangkalih murag tina baju anjeun nalika nyoco-sareng ngabantosan nyerep ciduh anu teu tiasa dihindari saatosna.Anjeun tiasa ngalaman seueur hal ieu unggal dinten, janten punten langkung seueur.Theorok anyar lahirnyaéta bib leutik husus, cocog pikeun beuheung ipis orok urang.

12. Iraha orok eureun maké bib

Orok biasana mimitian nganggoorok barudakti mimiti 1 atawa 2 minggu sanggeus lahir.Ieu kusabab aranjeunna bakal mangpaat nalika anjeun nyusuan, nyoco, drooling, nyiduh atanapi utah.

 

13. Kumaha ngagunakeun bib téh aman

Sadayana terang yén orok peryogiorok bibs kalawan saku.Nanging, urang kedah milih bib anu paling cocog pikeun murangkalih sareng dianggo kalayan aman.Di dieu aya sababaraha hal uninga ngeunaan bibs.

14. Kudu nempatkeun bib dina bayi

Theorok bib anyar lahir mangrupakeun helper alus pikeun nyegah kabingungan nalika orok keur nyoco, sarta ngajaga orok bersih.Malah orok anu henteu acan tuang tuangeun padet atanapi henteu berkecambah mutiara bodas tiasa nganggo sababaraha ukuran panyalindungan tambahan.

15.Cara ngajual orok orok

Lamun rencana pikeun sellteething bibssalaku usaha anjeun.Anjeun kedah nyiapkeun sateuacanna.Anu mimiti, anjeun kedah ngartos hukum nagara, nanganan lisénsi bisnis sareng sertipikat, sareng anjeun kedah gaduh rencana anggaran penjualan bib sareng saterasna.Janten anjeun tiasa ngamimitian bisnis penjualan bib orok!

16. Naon nu kudu nyaho ngeunaan silicone orok bibs

silicone orok dahar bibs leuwih lemes jeung leuwih fleksibel ti bibs orok séjén dijieunna tina katun jeung plastik.Éta ogé leuwih aman pikeun orok ngagunakeun.Di handap ieu kasimpulan inpormasi anu langkung lengkep ihwal bibs orok silikon pikeun ngabantosan anjeun langkung ngartos.

17. Dimana meuli bib orok

Melikey boga leuwih ti 12 taun pangalaman dina produksi kapang, sarta geus ngembangna indung jeung orok silicone produk saprak mimiti na.Melikey mangrupikeun pabrik,grosir orok orok.

18. Dupi aman nempatkeun bib dina orok nalika saré

 

Anjeun kedah nganggo adahar bibsalila nyusuan pikeun ngajaga beresih.Susu bocor, nyiduh, drooling, jeung masalah kancing bisa ngabalukarkeun susu netes kana baju indung jeung orok, sarta ngabalukarkeun masalah nalika nyusuan, naha anjeun kaluar atawa di imah.

19. Kumaha anjeun tetep orok bib handap

Barudak orok bibsgeus tumuwuh dina loba gaya kiwari.Baheula aya ngan hiji bib lawon klasik basajan, ayeuna aya loba.Nalika orok anjeun dina tahap peryogi bib, anjeun kedah diajar langkung seueur ngeunaan bib orok sateuacanna supados henteu langkung ngabingungkeun.

20.Kumaha carana miceun mildew tina orok bib

Orok sakitar 6 bulan tiasa sering nyiduh sareng gampang ngawarnaan baju orok.Malah maké aorok bib lemes, mildew bisa kalayan gampang tumuwuh dina beungeut cai lamun teu cleaned tur garing dina waktu.

Siap ngamimitian Proyék nyoco orok anjeun?

Hubungi ahli nyoco orok silikon kami ayeuna sareng kéngingkeun penawaran & solusi dina 12 jam!

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami