Mangkuk Silikon

Silicone Baby mangkuk borongan & Adat

Melikey mangrupikeun produsén mangkuk orok silikon anu pangsaéna sareng nyayogikeun rupa-rupa fungsi sareng gaya mangkuk orok.Kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman dina widang nyoco orok diatur silicone, urang boga pamahaman deeper tina ngolah meuli mangkok silicone orok online jeung aturan dagang antara nagara.Produk kami didamel tina 100% kualitas luhur, silikon kelas dahareun anu aman.

MOQ 50pcs dina Harga Grosir

Ngarojong LOGO sareng desain khusus

Pangiriman Gancang dina dinten 15 sareng Solusi Pengiriman Hiji-Stop

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Silicone Baby Saeful Feature

100% Dahareun Aman, Silikon Ngabantosan Ngahindarkeun Bahan Kimia Ngabahayakeun—Kadaharan orok henteu ngandung bahan petroleum, ngan ukur kualitas luhur, silikon LFGB hypoallergenic, teu aya PVC sareng teu aya BPA, BPS, BPF, BFDGE, NOGE atanapi BADGE anu ngaganggu hormon.Kaséhatan sareng kasalametan orok anjeun.

MUDAH DIcekel- Mangkuk nyoco orok kami pas dina dampal leungeun anjeun sareng dasarna kontur nyayogikeun cengkraman tambahan.

Non-slip dasar lega pikeun stabilitas- dasar anu kuat moal gampang tibalik atanapi ngageser dina permukaan.

AWET, TEU PECAH & TAHAN PANAS- Mangkuk orok silikon kami moal pegat sanajan turun sareng awét sareng tahan panas, nyayogikeun umur panjang sapanjang taun orok sareng balita.

Gampang Dibersihkeun- Dishwasher aman pikeun gampang beberesih.

Dirancang pikeun orok 6 bulan ka luhur- sampurna pikeun orok umur 6 sasih anu pertama kalina tuang tuangeun murni, sareng nalika ukuran porsi ningkat, ogé cocog pikeun orok anu langkung ageung.

 

https://www.silicone-wholesale.com/silicone-bowl/

Melikey Silicone Baby Saeful borongan

Melikey Salaku pabrik silicone orok mangkuk ngarah, urangborongan mangkok nyeuseup orok silicone customsakuliah dunya.Kami ngagaduhan tim R&D profésional, tim penjualan bisnis anu saé, alat-alat utama sareng téknologi R&D.Nyadiakeun layanan hiji-eureun, kami pasti mitra dipercaya Anjeun.

 

Inpormasi produk:

1. Di Melikey, anjeun tiasa mésér mangkok silikon orok online anu cocog pikeun orok umur 4 bulan.Mangkuk orok kami didamel tina bahan silikon kualitas luhur, ngajantenkeun awét sareng awét.

2.Mangkuk silikon kami henteu ngan ukur aman pikeun orok anjeun, tapi ogé cocog pisan pikeun kolot.Fitur anu aman pikeun microwave tina mangkok silikon kami pikeun gelombang mikro hartosna anjeun tiasa ngamanaskeun tuangeun orok anjeun kalayan gampang.Ieu hususna mantuan pikeun kolot sibuk anu teu salawasna boga waktu pikeun nyiapkeun hidangan ti scratch.

3. Mangkuk nyoco orok urang dirancang pikeun jadi gampang-to-bersih, sarta aranjeunna geus dishwasher ogé aman.Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan repot ngabersihkeun saatos tuang.Mangkuk tuang silikon kami mangrupikeun ukuran anu sampurna pikeun orok, ngajantenkeun aranjeunna gampang dicekel sareng maneuver.

4. mangkok silicone kami pikeun kempelan orok asalna dina rupa-rupa kelir jeung desain, jadi Anjeun bisa milih hiji nu anjeun sarta orok anjeun bakal cinta.Naha anjeun milarian mangkok kalayan tutup atanapi mangkok anu dirancang pikeun tetep di tempatna, kami parantos nutupan anjeun.Kami bangga nawiskeun henteu ngan ukur mangkok orok anu pangsaéna pikeun orok umur 4 bulan tapi pikeun sagala umur.

 

Di perusahaan kami, kami sadar pentingna nyiptakeun produk anu aman sareng efisien pikeun orok.Éta sababna urang taliti mertimbangkeun unggal aspék koleksi mangkuk orok urang pikeun mastikeun yén éta minuhan standar kualitas pangluhurna.Kalayan mangkok nyoco orok kami, anjeun tiasa yakin yén budak leutik anjeun tuang tina mangkok anu aman, awét, sareng merenah pikeun kolot sareng orok.

Kolot di sakumna dunya parantos kéngingkeun koleksi mangkuk orok urang salaku solusi pikeun waktos tuang.Kami ngajak anjeun ngalaman genah sareng kualitas mangkok nyoco orok kami pikeun diri anjeun.Hubungi kami ayeuna sareng nikmati kauntungan tina mangkok silikon top-of-the-line kami pikeun koleksi orok.

Mangkuk waluh

mangkok orok silicone
mangkok silicone orok
mangkok nyeuseup silicone orok
mangkok orok silicone
mangkok orok nyeuseup silicone
mangkok nyeuseup silicone orok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Silicone Sun Saeful

mangkok silicone pikeun orok
mangkok dahareun orok silicone
mangkok dahar orok silicone
supplier mangkok orok silicone
nyeuseup mangkok orok silicone
produsén mangkok orok silicone
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Silicone Gajah Mangkuk

orok silicone mangkok pabrik
mangkok dahar silikon orok
mangkok silikon orok china
pabrik mangkok orok silicone
suppliers mangkok orok silicone
mangkok dahar orok silicone kalawan nyeuseup
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Mangkuk Dinosaurus silikon

supplier mangkok orok silicone borongan
pabrik mangkok orok silicone
dahareun kelas silicone orok mangkok
mangkok orok silikon cina
mangkok snack orok silicone
supplier mangkok silicone orok
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Silicone Square Saeful

mangkok silikon orok sareng sendok
pabrik mangkok orok silicone
mangkok silikon orok kalayan nyeuseup
mangkok silicone orok
orok mangkok silicone pangalusna
mangkuk silicone pangalusna pikeun orok
silikon mangkok nyeuseup orok pangalusna
china orok mangkok silicone
pabrik mangkok orok silikon cina
produsén mangkok orok silicone china
mangkok orok silicone jeung tutup
produsén mangkok orok silicone
mangkok orok silicone set
mangkok orok silicone kalawan tutup
mangkok orok silicone
mangkok nyeuseup orok silicone
mangkok silikon sareng sendok pikeun orok
mangkok silicone set orok
mangkok orok nyeuseup silikon sareng tutup
borongan silicone orok produsén mangkuk
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Silicone Babak Saeful

mangkok orok silicone
mangkok nyeuseup silicone orok
pabrik mangkok orok silicone
produsén mangkok orok silicone
nyeuseup mangkok orok silicone
supplier mangkok orok silicone
mangkok dahar orok silicone
mangkok dahareun orok silicone
mangkok sendok orok silicone
mangkok silicone pikeun orok
mangkok orok nyeuseup silicone
mangkok nyeuseup silicone orok
mangkok silicone orok
mangkok dahar orok silicone kalawan nyeuseup
suppliers mangkok orok silicone
mangkok orok silikon cina
mangkok dahar silikon orok
orok silicone mangkok pabrik
Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kami aborongan OEM silicone mangkok supplier.Kami ngadukung mangkok silikon khusus sareng set sendok.Logo ngaropéa dina sendok cecekelan kai, LOGO laser.Naha éta silikon atanapi kai, kami nyayogikeun jasa anu disesuaikan.Kami mangrupikeun pabrik, salah sahiji produsén mangkuk tuang orok anu unggul.Kami gaduh cetakan mangkok silikon, sareng kami ogé tiasa ngaropea desain anjeun pikeun ngawujudkeun ideu anjeun.Kami parantos damel sareng seueur palanggan merek, sareng aranjeunna masihan pujian sareng amanah anu luhur.Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun ngamajukeun brand Anjeun.

Melikey: Produsén Mangkuk Nyoco Orok Silikon Di Cina

Konsumén anjeun mangrupikeun sumber anu saé pikeun nyebarkeun pesen merek anjeun sabab aranjeunna parantos resep balanja sareng anjeun.Ngabantosan para palanggan anjeun ngabagi cinta pikeun produk anjeun ku masihan aranjeunna produk anu diperyogikeun, sareng kéngingkeun konsumén poténsial pikeun perhatikeun merek anjeunmangkok silicone orok custom.Lamun datang ka alat marketing,mangkok silicone custommangrupakeun pilihan hébat.aranjeunna umumna mangpaat jadi konsumén Anjeun bisa make eta pikeun kadaharan orok maranéhanana, aman tur non-toksik, babies nu spokespeople pangalusna.Nalika konsumén Anjeun nganggo Anjeunmangkok orok custom, konsumén Anjeun keur promosi brand Anjeun tur meunangkeun brand Anjeun noticed.

orok dinnerware set

Mangkok Silicone Adat Jeung Logo

Mangkok silikon borongan khusus mangrupikeun anu kedah aya pikeun tuangeun tuangeun orok, ngamungkinkeun orok anjeun tuang kalayan gampang tanpa ngaganggu.Borongan mangkok orok custommangrupakeun solusi praktis, kelir euyeub, cangkir nyeuseup kuat, sarta desain spill-bukti ngajadikeun dahar orok leuwih senang.Nalika merek nganggo logo, mangkok silikon logo khusus ieu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun kasadaran merek anjeun.Mangkuk silikon khusus borongan ieu bakal terus ngingetkeun para palanggan anjeun ngeunaan merek anjeun, ngabédakeun sareng bersaing sareng mangkok silikon mini orok anu teu branded sanés.

Kumaha nyaluyukeun mangkok silikon borongan?

Ieu mangrupikeun bubuka ringkes kana prosés kustomisasi mangkok orok silikon.Anu mimiti, penting pisan pikeun milarian produsén sareng profésionalmangkok orok silicone borongan custompabrik.Rincian syarat khusus pikeun mangkok silikonPastikeun pabrik teu salah ngartikeun gaya custom, kuantitas, harga jeung rentang anggaran.Lajeng proofing pikeun mastikeun, nalika paménta final ieu komunkasi.
Ieu dikonfirmasi yénmangkok orok pribadi boronganprodusén bisa ngatur proofing nu.Tangtu, bakal aya fee proofing, tapi dua pihak bisa ngahontal hiji perjangjian.Dina tahap ieu, éta mangrupikeun tés kamampuan kustomisasi produsén!Saatos sampel wareg, urang tiasa nempatkeun pesenan pikeun produksi.Tungtungna, asup kontrakProduksi.

Pamasaran Jeung Saeful Silicone Customizable

Naha Anjeun Milih Melikey?

Hiji-Stop Grosir

Melikey nyadiakeun borongan silicone tableware jeung sagala rupa fungsi, ti bibs orok, mangkok orok, piring orok nepi ka cangkir orok, jsb Ieu ngandung harti yén anjeun bisa manggihan sagala dinnerware nu peryogi di dieu.

produsén Top

Milleck mendesain sarta ngahasilkeun nurutkeun sarat customer, sarta nyadiakeun OEM / ODM jasa ngaropéa.

Sertipikat Komprehensif

Produk kami parantos lulus FDA, SGS, COC sareng pamariksaan kualitas anu sanés, sareng nyayogikeun sertipikat langkung profésional ka para nasabah di sakumna dunya.

mesin produksi
produsén produk silicone
ngirimkeun

Sertipikat kami

Salaku produsén profésional pikeun mangkok silicone, pabrik urang geus kaliwat ISO panganyarna, BSCI.Produk urang minuhan standar kaamanan Éropa jeung AS

Sertipikat
CE
sertipikat

ulasan customer

Palanggan-Ulasan

Harita customer-Melikey

FAQ

Pasang sareng cabut mangkok

Mangkuk bisa napel paling surfaces datar ku nyeuseup.Pikeun nyeuseup alus, pastikeun dasar jeung beungeut vacuum cleaner beresih jeung pencét handap di tengah.Anjeun tiasa nganggo cai dina dasar nyeuseup pikeun nyeuseup anu langkung kuat.Mangkuk teu kudu lengket textured atawa ruksak korsi tinggi na surfaces kai.Tarik tab di handapeun cangkir nyeuseup pikeun nyabut mangkok.

Kasalametan jeung Perawatan

Mangga ngumbah saméméh pamakéan munggaran

Salawasna nganggo produk ieu kalawan pangawasan sawawa.

Warna kadaharan anu kasar tiasa ngawarnaan mangkok sareng sendok.

Mangkuk marmer sadayana béda-béda janten moal cocog sareng poto.

Sateuacan unggal pamakéan, mariksa produk.Buang dina tanda mimiti karuksakan atawa kalemahan.

Sendok cuci tangan wungkul.

Mangkuk nyaéta dishwasher sareng microwave aman.

Naon mangkok orok anu pangsaéna?

Mangkuk orok silikon nyeuseup.Ieu ngajaga orok tina tipping leuwih dahareun jeung nyieun mess a.Mangkuk orok jeung tutup.Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun panas nepi dahareun jeung nyimpen eta dina mangkok.Anjeun oge bisa make produk ieu pikeun taun datang, jadi Anjeun bisa meunangkeun loba pamakéan kaluar tina eta.

Naha mangkok silikon aman pikeun orok?

Leres, mangkuk silikon didamel tina bahan anu aman pikeun orok.Éta tahan panas sareng henteu nyababkeun résiko anu sami sareng sababaraha plastik nalika nempatkeunna dina suhu anu langkung luhur atanapi dina mesin pencuci piring.

Naha mangkuk nyeuseup microwave aman?

Ieu gumantung kana bahan.Abdi henteu nganggo mangkok plastik atanapi awi microwave, tapi silikon umumna aman pikeun microwave.

Kumaha upami mat EZPZ sareng mangkok?

Kuring resep mat biasa maranéhanana sabab boga sisi jadi Anjeun bisa make eta pikeun kadaharan cair, tapi kuring teu nyangka mangkuk teh item paling serbaguna atawa lila-langgeng.

Kumaha ngajaga cangkir nyeuseup pikeun nyegah bau?

Kadang-kadang sadayana silikon tiasa nyandak rasa / bau tina hal-hal anu aya hubunganana.Kalayan émut ieu, kami nyarankeun nuturkeun tip ieu nalika miara mangkok silikon anjeun:

Ulah soak dina cai soapy

Pasang sadayana silikon dina rak luhureun mesin pencuci piring

Punten nganggo detergent hampang nalika ngumbah

Kumaha nyeuseup mangkok ka méja?

Pastikeun permukaanna datar sareng bébas tina lint, kokotor, gajih sareng lebu

Teundeun mangkok kosong dina tempat anu bersih sareng pencét tengah mangkok pikeun ngamankeun (rada baseuh handapeun mangkok sateuacan nempatkeun dina permukaan pikeun nyeuseup anu langkung kuat)

Tambahkeun dahareun sanggeus mangkok aya di tempat

Nalika budak leutik anjeun parantos tuang, tarik tab anu gampang dileupaskeun pikeun nyabut mangkok tina permukaan

Naha aranjeunna lulus tes ciwit?

Silikon kami nyaéta 100% FDA disatujuan silikon kelas dahareun.Ieu ngandung harti yén silikon dilabélan sareng diverifikasi salaku 100% silikon dina sadaya sertifikasi kami (FDA sareng CPSC).

Duanana LFGB (diuji pikeun standar Éropa) sareng silikon FDA tiasa gagal dina uji ékstrusi kusabab waktos curing, anu nangtukeun karasa atanapi lemesna komposisi lambar.Whitening teu ngarahkeunnana pamakéan filler, jadi éta mangrupakeun ide nu sae pikeun pariksa bahan parusahaan atawa dokumén sertifikasi pikeun nyieun kaputusan nu pangalusna pikeun kulawarga anjeun.Upami anjeun resep ningali sertipikasi kami, punten wartosan kami.

Bahan mana anu pangsaéna pikeun mangkok silikon orok?

Bahan mangkuk orok anu henteu toksik sareng paling aman nyaéta:

Silikon kelas dahareun

Serat awi ditambah melamin kelas dahareun

Awi ramah lingkungan

Nalika anjeun ngaliwat orok, anjeun gaduh tuangeun anu cekap dina piring anjeun tanpa kedah hariwang ngeunaan kasalametan parabot anak anjeun.Mangkuk orok silikon kami 100% pangan aman sareng disertipikasi gratis BPA, BPS, PVC, latex, phthalates, timah, kadmium sareng raksa.

Naha urang milih dasar cangkir nyeuseup?

Budak leutik dipikanyaho ngalungkeun piringna tina méja sareng ka lantai!Kami di dieu pikeun ngabantosan ngirangan - mangkok nyoco orok kami ngagaduhan dasar nyeuseup anu kuat anu nempel dina ampir sadaya permukaan, sapertos plastik, kaca, logam, batu, sareng permukaan kai anu disegel.Pastikeun pabeungeutannana henteu keropos sareng beresih kalayan henteu aya lebu atanapi kokotor.Éta kompak sareng hampang, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun dianggo di bumi atanapi dina perjalanan.

Artikel nu patali

1.Naon anu pangalusna orok mangkuk?

Mangkuk orok ngajantenkeun waktos tuang janten kirang pabalatak ku nyeuseup.Mangkuk orok mangrupikeun pilihan anu penting dina diajar diet orok.Aya mangkok orok tina rupa-rupa gaya sareng bahan di pasar.Urang sadayana hoyong terang, naon étamangkuk orok pangalusna?

 

2.The pangalusna orok mangkuk indungna kudu milih

Dina sababaraha tahap kira-kira umur 4-6 minggu, orok geus siap dahar kadaharan padet.Anjeun tiasa nyandak kaluar tableware orok geus disiapkeun sateuacanna.Ieu karesep ibuorok mangkukpikeun orok jeung balita

3.Are mangkok silicone aman pikeun orok?

Themangkok dahar siliconeDijieunna tina bahan silikon kelas dahareun anu aman.Non-toksik, BPA Free, teu ngandung zat kimia nanaon.Silikon lemes sareng tahan ka ragrag sareng moal ngabahayakeun kulit orok anjeun, janten orok anjeun tiasa dianggo kalayan gampang.

4. Kumaha ngabersihan mangkok silikon?

Silicone mangrupakeun bahan alam, tapi merlukeun agén vulcanizing kimiawi.Sarta lolobana zat kimia bakal volatilize dina suhu luhur pencét jeung prosés pos-perlakuan.Tapi perlu pikeun ngabersihan tuntas saméméh pamakéan munggaran.Themangkok silicone orokprodusén ngabejaan Anjeun kumaha ngabersihan mangkok silicone.

5. Dimana meuli ramah-eco silicone mangkok nyertakeun?

Kiwari, konsumen sadar lingkungan beuki resep susunan dahar reusable.tutup dahareun silikon,mangkok silicone nyertakeunsarta silicone manteng lids mangrupakeun alternatif giat pikeun bungkusan dahareun plastik.

6. Kumaha carana sangkan mangkok silicone teu bau?

Mangkuk dahareun silikon nyaeta silicone food-grade, euweuh bauan, non-porous, sarta hambar.Nanging, Sababaraha sabun sareng tuangeun anu kuat tiasa ngantunkeun seungit atanapi Rasa dina piring silikon.

Ieu sababaraha cara anu saderhana sareng suksés pikeun ngaleungitkeun ambu atanapi rasa anu aya

7. Kumaha carana ngadamel mangkok silikon?

Mangkuk silikon dipikacinta ku orok, henteu beracun sareng aman, 100% silikon kelas dahareun.Éta lemes sareng moal pegat sareng moal ngarugikeun kulit orok.Éta tiasa dipanaskeun dina oven microwave sareng dibersihkeun dina mesin pencuci piring.Urang tiasa ngabahas kumaha carana ngadamel dishewasher sartamicrowave mangkok silicone amanayeuna.

8. Silicone mangkuk kumaha layar?

mangkok BPA Free silicone nyaeta silicones dahareun-grade anu euweuh bauan, non-porous sarta euweuh bauan, sanajan teu bahaya sagala cara.Sababaraha résidu dahareun kuat bisa ditinggalkeun dina tableware silicone, Jadi urang kudu tetep mangkok silicone urang beresih.Tulisan ieu bakal ngajarkeun anjeun sadayana ngeunaan kumaha carana nyéépkeun mangkok silikon.

9. Kumaha mendesain mangkok silicone collapsiable?

Ku kamekaran masarakat, laju hirup beuki gancang, ku kituna masarakat jaman kiwari leuwih milih genah jeung gancang.Parabot dapur tilepan laun-laun asup kana kahirupan urang.Themangkok foldable silicone dijieunna tina bahan pangan-grade vulcanized dina suhu luhur.Bahanna hipu sareng lemes, henteu bahaya pikeun awak manusa, aman sareng henteu beracun dina suhu anu luhur, sareng tiasa dianggo kalayan percaya diri.

10. Mangkuk mana anu hadé pikeun nyoco orok?

Kolot jeung déwasa kudu nengetan tur sensitively ngartos kaperluan orok.Sajaba ti éta, maranéhanana kudu niténan jeung ngajelaskeun basa awak orok sangkan orok bisa ngarasa nyaman.Ngagunakeun hal-hal anu pas pikeun aranjeunna, urang pasti tiasa ngurus aranjeunna langkung saé.Mangkuk susukan orok bisa ngurangan mess dina meja makan, sarta milih mangkok dahar nu cocog orok anjeun pasti bakal nyieun gampang pikeun kadaharan aranjeunna.Kami yakin rekomendasi profésional kami bakal masihan anjeun langkung seueur pilihan sareng inspirasi.

11. Naha orok peryogi mangkuk?

Pilarian kumaha cara nyimpen dahareun orok anjeun sareng nyegahna tina tumpah di lantai ampir sesah sapertos nyandak kacamatan munggaran kana sungutna.Untungna, halangan ieu dicokot kana tinimbangan nalika ngarancangmangkok nyeuseup silicone keur balita, nu teu ngan bisa mantuan kolotna ngalakukeun leuwih, tapi ogé nyieun eta gampang, gampang, jeung leuwih fun nyoba jeung nyobaan kadaharan anyar.

12. Pangalusna orok dahar mangkuk

Barudak sok rawan knocking leuwih dahareun salila hidangan, ngabalukarkeun kabingungan.Ku alatan éta, kolotna kudu manggihan orok paling merenahmangkok dahareunsareng ngartos bahan sapertos daya tahan, pangaruh nyeuseup, awi sareng silikon.

 
Ieu sababaraha pilihan top kami pikeun nyoco mangkok pikeun orok sareng murangkalih.

Silicone Baby Bowl: The Ultimate Guide

Waktos tuangeun sanés waktos kanggo mangkok akrobat!Kalayan mangkok nyeuseup silikon 100% Melikey, waktos tuang dikirangan.Mangkuk nyeuseup silikon bergaya kami ngajantenkeun transisi ka tuangeun padet langkung gampang sareng langkung bersih pikeun anjeun sareng orok anjeun.Mangkuk orok silikon ngagaduhan dasar cangkir nyeuseup khusus anu bakal nahanana aman dina permukaan datar anu rata..Éta dasar cangkir nyeuseup terpadu anu nahan mangkuk tuangeun silikon di tempatna, sareng hatur nuhun kana 100% silikon lemes, éta ogé teu tiasa dipecahkeun!Dirancang pikeun orok anjeun pikeun ngajalajah tuangeun énggal (sakitar 6+ bulan),

Bentuk mangkok silikon ngagaduhan tujuan;Ujung luhur mangkok anu melengkung ngamungkinkeun eusi sendok diratakeun sateuacan dianteurkeun ka sungut orok sareng mastikeun yén henteu aya tumpahan anu pabalatak ngabahekeun kana tepi.

Mangkuk Sampurna Pikeun Nyapih Dipingpin Orok!

mangkok silicone leutik kami dirancang pikeun beberesih gampang;ngan bilas jeung nyeuseuh dina cai soapy panas, atawa hadé acan, nempatkeun aranjeunna dina dishwasher nu.

Dijieunna tina silicone food grade, lemes, awét sarta lightweight.

Bébas BPA, phthalates, timah, PVC sareng lateks, silikon FDA.

Mangkuk silikon microwave anu anti baktéri sareng anti alérgi, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung higienis.

Gagangna didamel tina kai beech sareng dilapis ku varnish non-toksik dumasar cai.

Jaga

Mangkuk silikon kami aman pikeun microwave sareng mesin pencuci piring.

The cangkir nyeuseup anu pangalusna dipasang dina rata, permukaan datar.

Pencét kaluar ti jero mangkok microwave silicone pikeun mastikeun sakabéh dasar nyeuseup aya dina kontak jeung beungeut cai.

Sendok urang kedah dikumbah ku leungeun dina cai sabun haneut - ulah soak.

Ngumbah sendok dina mesin pencuci piring bakal ngirangan umurna.

Kasalametan

Cocog jeung orok leuwih 3 bulan

Salawasna dianggo dina pangawasan sawawa

Pastikeun mariksa mangkok sacara teratur sareng buang upami nunjukkeun tanda-tanda karusakan.

Salawasna pariksa suhu dahareun saméméh dahar.

Ngawarnaan tiasa kajantenan upami produk diidinan kontak sareng tuangeun dumasar kana minyak (misalna minyak/ketchup)

Nyeuseuh saméméh pamakéan munggaran tur sanggeus unggal pamakéan.

Siap ngamimitian Proyék nyoco orok anjeun?

Hubungi ahli nyoco orok silikon kami ayeuna sareng kéngingkeun penawaran & solusi dina 12 jam!

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami