Manik silikon

Supplier Bulk Silicone Bead Utama China

 

Minangka produsen manik silikon grosir ing China, Melikey duwe keahlian 12 taun ing cetakan lan produk silikon. Melikey grosir manik-manik silikon bahan pangan , layanan sing cepet, dipercaya lan produk berkualitas tinggi, kita minangka toko siji-sijine.

 

We nyedhiyani layanan OEM utawa ODM. Pelanggan bisa nggawe pribadhi manik silikon kanthi gaya, warna lan ukuran sing dikarepake uga monogram lan merek, lan nampa pesenan mini tartamtu kanthi jumlah winates lan wektu produksi tartamtu.

 

Tanpa mangu, Melikey minangka pilihan sing paling apik kanggo tuku manik-manik teething silikon. Melikey minangka pemasok grosir manik silikon teething profesional lan manik teething silikon ing pabrikan akeh. Kita duwe pabrik akeh manik silikon lan tim desain, kita bisa nyedhiyakake manik silikon sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan pasar sampeyan.

 

ngombe Melikey pangan bahan manik silikon akeh,Grosir manik silikon bpa gratis, non-beracun, bebas saka PVC, timbal, phthalates, lateks lan kadmium. Manik-manik silikon sing alus aman kanggo digunakake bayi lan bisa nyuda rasa lara teething bayi. Manik silikon macem-macem , kalebu: manik heksagonal, bunderan, sempoa, krayon, kelereng lan liya-liyane! Manik-manik lan Aksesoris Silikon - Sampurna kanggo kabeh kabutuhan DIY.