Produk

We nyedhiyani sampeyan karo kabeh sing perlu kanggo dipakani bayi lan teething.


Grosir silikon baby teether, dirancang kanggo mbantu bayi liwat periode angel teething.Bisa ngganggu bayi kanthi apik nalika nyusoni.Nerapake tekanan alus ing gusi bayi bakal mbantu nyuda rasa ora nyaman nalika untu.Silikon kelas pangan, Aman lan ora beracun.


Grosir manik-manik silikon, manik-manik silikon manik-manik iki cocok banget kanggo gusi bayi sing alus lan untu bayi, lan nyuda rasa nyeri nalika pertumbuhan untu bayi. 100% silikon bahan pangan, bebas BPA, bahan organik alami.


Bib bayi silikon, bahan alus lan aman.Penutupan sing bisa diatur lan bisa pas karo macem-macem ukuran gulu sing bakal tahan paling ora sawetara taun. Bib bayi silikon kita duwe warna lan pola sing manis.Kangge, kita nampa kustomisasi lan duwe tim desain profesional.


Kita nyedhiyakake set peralatan makan bayi sing luwih aman, supaya bocah bisa tuwuh kanthi sehat.Kalebu cangkir sippy, set sendok lan garpu silikon, mangkok kayu, lsp.Kabeh produk ing inventaris kita ora beracun, digawe saka bahan sing aman lan mesthi bebas BPA.China nggawe peralatan makan bayi nyedhiyakake layanan nedha bengi sing sehat kanggo bayi.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2