Cangkir Ngombe Bayi

Supplier Piala Bayi Grosir China

 

Melikey minangka aSupplier cangkir bayi grosir Chinalan makaryakke dhewepabrik cangkir bayikanggo manufaktur.

 

kitaGrosir cangkir bayi khususkanthi macem-macem pola lan logo merek, lan bisa disesuaikan ing pirang-pirang warna lan ukuran.WeGrosir online cangkir silikon bayikanggo macem-macem umur lan sampeyan bisa milih saka macem-macem warna lan ukuran ing Piala Bayi Melikey.Kita duwe tim R&D profesional, kita bisa nampa OEM lan ODM.Gampang golek cangkir bayi sing pas kanggo anak sampeyan ing kene.

 

Pabrik kita luwih cocog kanggo nggawecangkir bayi akehpesenan.opsi Simpenan kita diwatesi supaya yen sampeyan perlu ewuGrosir cangkir bayibanjur pesenan iki kudu digawe ing pabrik kita.Cangkir bayi grosir sampeyan bakal dirakit kanggo sampeyan kanthi rega sing apik.

 

Apa umur bocah kudu ngombe saka cangkir ngombe bayi?Sampeyan bisa miwiti nyiyapake tuwung ing wektu sing padha karo panganan sing padhet.Tujuane kanggo kelompok umur 6 nganti 12 wulan yaiku latihan ngombe susu lan banyu, ora ngganti susu utawa botol susu.Ana kemungkinan telas kanggo cangkir dipakani bayi.Kabeh cangkir, apa wae sing mbukak, sedotan utawa cangkir sippy bocah cilik, mbutuhake bayi sampeyan nggunakake ilat lan cangkeme tinimbang ngombe saka botol.

 

1. Training Cup / Sippy Cup
Akeh wong tuwa tuku cangkir jerami sing khas luwih dhisik amarga tahan tumpahan lan gampang digawa, lan biasane botol bayi kanthi desain sing rada beda.

 

2. cangkir jerami
Cangkir bocah karo sedotan bisa mbantu sinau nyedhot, nanging menehi latihan luwih sithik kanggo katrampilan liyane.Biasane ana uga desain non kuthah.

 

3. Bukak cangkir
Sawetara bayi langsung saka botol menyang cangkir sing mbukak, saengga pilihan iki uga bisa dianggep.Wiwit umur 6 sasi, bayi wis siyap nyedhot saka cangkir mbukak sing dicekel wong liya sajrone pangembangan.

 

Melikey sippy cup minangka cangkir ngombe bayi sing paling apik ing pasar amarga bisa ngrampungake akeh masalah umum sing ana gandhengane karo cangkir bayi liyane.Contone, cangkir jerami ngombe kanggo bayi bisa angel digunakake kanggo bayi, lan asring bocor utawa tumpah.Ing kontras, cangkir bayi ngombe iki duwe tutup sing aman lan spout kaya jerami sing nyegah tumpahan lan gampang nyedhot bayi.

 

Cangkir ngombe pisanan sing digunakake bayi iku penting, amarga nyetel nada kanggo kabiasaan ngombe ing mangsa ngarep.Kanthi cangkir ngombe bayi sing pertama, sampeyan bisa yakin manawa bayi sampeyan sinau ngombe kanthi cara sing aman lan efektif.Dirancang dadi ukuran lan wujud sing cocog kanggo dicekel bayi lan bahan silikon sing lembut lan fleksibel njamin bayi sampeyan bisa sinau babagan nggunakake.

 

Salah sawijining fitur sing paling penting saka cangkir ngombe bayi silikon yaiku gampang diresiki.Sampeyan bisa kanthi gampang misahake komponen sing beda-beda lan wisuh nganggo banyu anget lan sabun.Kajaba iku, silikon awet lan tahan suwe, tegese cangkir iki bisa digunakake nganti pirang-pirang taun.

 

Yen sampeyan lagi nggoleki cangkir ngombe bayi sing paling apik kanggo bocah cilik, aja goleki Melikey Baby Drinking Sippy Cup.Apa sampeyan miwiti karo cangkir ngombe pisanan utawa nggoleki alternatif kanggo cangkir bayi liyane, produk iki sampurna kanggo sampeyan.Bahan silikon berkualitas tinggi, tutup sing aman, lan spout sing gampang digunakake dadi pilihan sing cocog kanggo wong tuwa sing pengin menehi bayi wiwitan sing paling apik ing urip.Dadi apa ngenteni?Pesen Piala Sippy Bayi sampeyan dina iki lan wenehi cangkir ngombe pisanan sing sampurna!