Cup silikon

Baby Silicone Cup Grosir & Custom

Silikon Melikey Kabyaiku bayipabrik cangkir adat, utamané melu ing Pabrik lan Grosir produk bayi silikon.kitacangkir bayi silikonduwe kontrol kualitas sing ketat saka pengadaan bahan mentah nganti adol produk rampung.Perusahaan wis nggawe sistem manajemen kualitas sing nyukupi syarat sistem manajemen kualitas internasional.Sertifikat ISO 9001.Perusahaan wis menang pangenalan unanimous saka konsumen karo kualitas produk marem lan sampurna sawise-sales layanan.Kita duwe tim R&D profesional.Kita bisa nampa OEM lan OD M.

MOQ 50pcs ing Grosir Prices

Branding Kustom ing Piala Bayi Silikon

Pangiriman Cepet ing 15 dina kanthi Solusi Pengiriman Siji-Stop

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Silicone Baby Cup Grosir

Cangkir bayi silikon Melikey kalebu tutup cangkir sippy silikon, cangkir latihan, cangkir pribadi.

Grosir cangkir latihan kita sampurna kanggo bocah cilik sing lagi sinau nggunakake cangkir dhewe.Digawe saka bahan sing aman lan awet, cangkir latihan kita duwe gagang sing gampang dicekel lan desain anti tumpahan kanggo nggawe transisi luwih gampang kanggo wong tuwa lan bocah.

Sing pengin tuku cangkir sippy grosir bakal seneng karo pilihan akeh.Cangkir sippy sing akeh banget cocog kanggo kulawarga sing luwih gedhe, pusat daycare, utawa bisnis sing pengin nawakake macem-macem produk bayi kanggo para pelanggan.Cangkir sippy grosir kita kasedhiya ing macem-macem warna lan desain, dadi pilihan sing cocog kanggo bocah lanang lan wadon.

Rentang cangkir silikon cilik kita cocog kanggo sing golek pilihan sing kompak lan gampang digunakake.Nampilake ukuran cilik sing cocog kanggo tangan cilik, cangkir silikon cilik kita cocog kanggo panggunaan lan bisa gampang dilebokake ing tas popok utawa tas ransel.

Kanggo sing pengin nambah sentuhan pribadi menyang cangkir bocah cilik, cangkir bayi sing dipersonalisasi minangka pilihan sing sampurna.Nampilake macem-macem desain lan warna, cangkir pribadi kita bisa disesuaikan karo jeneng utawa inisial anak, dadi sampurna kanggo menehi hadiah utawa acara khusus.

Kanthi cangkir sippy akeh lan grosir cangkir sippy kanggo nggawe pilihan pribadi, Perusahaan Melikey nawakake solusi sing terjangkau kanggo wong tuwa lan bisnis sing golek produk bayi sing berkualitas.Cangkir silikon bayi kita nawakake macem-macem gaya, warna, lan desain, supaya gampang golek pilihan sing cocog kanggo kabutuhan bocah cilik.

Fitur produk

> Food Grade Silicone- Bebas BPA, PVC, Phthalates lan Pengisi

> Jerami silikon- alus ing gusi lan ngembangake untu

> Tandha pangukuran- nggawe gampang kanggo pour mung jumlah tengen

> ngisor mantep- nyegah cangkir saka tipping liwat

> Dishwasher aman– ngresiki cepet lan gampang

> TOP BAHAN BOCOR– Ndhuwur sing pas ora metu nalika sampeyan remet cangkir!

> bisa digunakake maneh- Gunakake tanpa tutup minangka cangkir latihan utawa cangkir ukuran cemilan sing sampurna!

 

Tips Keperawatan:

 

Dishwasher aman

Tahan godhok kanggo ngresiki jero saka noda lan ambu ora enak

*Kadhangkala silikon njupuk mambu utawa rasa saka obyek sing kena kontak.Kanggo mbusak rasa utawa bau sing ora dikarepake, cukup rendhem produk ing banyu sing nggodhok nganti 15 menit.

 

Disaranake tindakake tips iki nalika ngrawat produk silikon:

• Aja rendhem ing banyu soapy

• Selehake kabeh silikon ing rak ndhuwur mesin cuci piring

• Gunakake deterjen entheng kanggo ngresiki

cangkir bayi silikon karo jerami

Cangkir Labu

cangkir bayi silikon
cangkir silikon kanggo bayi
cangkir silikon bayi
cangkir bayi cilik
cangkir cilik kanggo bayi
cangkir paling apik kanggo 6 sasi
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Silicone Honey Jar Cup

cangkir silikon karo jerami
cangkir bayi
cangkir kanggo bayi
cangkir jerami kanggo bayi
cangkir bayi paling apik
cangkir latihan silikon
cangkir balita paling apik
cangkir paling apik kanggo bayi
cangkir kang dipercoyo kanggo 6 sasi
cangkir jerami silikon kanggo bayi
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Cangkir Bayi Silikon

cangkir anak karo gagang
cangkir anak paling apik
cangkir paling apik kanggo bayi 6 sasi
cangkir cilik kanggo bocah cilik
sippy cup microwave aman
cangkir sippy aman kanggo microwave
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Cangkir Bayi Silikon

cangkir pelatih bayi
cangkir pisanan paling apik kanggo bayi
cangkir pisanan bayi
cangkir jerami silikon
cangkir sinau
cangkir sippy paling apik
cangkir sinau bayi
cangkir sinau bayi
cangkir bayi kanggo 6 sasi
cangkir bocah cilik
cangkir sippy paling apik kanggo weaning
cangkir karo jerami kanggo bayi
cangkir sippy paling apik kanggo bayi 6 sasi
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Silicone Strawberry Snack Cup

cangkir cemilan bayi
cangkir cemilan kanggo bocah cilik
tuwung-bukti cemilan cangkir
cangkir cemilan bisa digunakake maneh
cangkir cemilan karo li
cangkir silikon akeh
cangkir cemilan silikon
cangkir cemilan terjangkau
cangkir cemilan kanggo dipakani dhewe
Cup bayi silikon sing bisa dilipat
Grosir cangkir bayi silikon
Cangkir Silikon Bayi
cangkir silikon bocah cilik
cangkir silikon akeh
cangkir bayi pribadi
cangkir silikon bayi
Grosir cangkir cemilan silikon
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Melikey: Produsen Piala Bayi Silikon ing China

Melikey Custom Baby Drinking Cup

Ngenalke cangkir bayi khusus Melikey - solusi sing cocog kanggo wong tuwa sing golek cangkir silikon khusus lan cangkir anti tumpah kanggo bocah cilik!Cangkir bayi tahan tumpahan logo khusus kita dirancang kanggo nyedhiyakake alternatif sing aman, ora beracun, lan awet kanggo cangkir sippy tradisional.Apa sampeyan nggoleki pilihan akeh cangkir sippy utawa cangkir bayi sing dipersonalisasi.Cangkir silikon Melikey kanggo bayi minangka pilihan sing sampurna

Cangkir bayi silikon khusus Melikey yaiku cangkir ngombe sing dirancang khusus kanggo bayi, digawe saka bahan silikon kelas pangan, ora ana ambune lan ora beracun, aman kanggo kesehatan bayi.Bahan silikon nduweni sifat tahan panas lan anti-tuwa sing apik.

Cangkir Bayi Silikon Melikey bentuke lucu, warnane cerah, gampang dicekel, cocog karo bentuk cangkeme bayi lan kebiasaan ngombe, lan uga duwe desain anti bocor supaya gampang digunakake.Kajaba iku, Melikey uga bisa nyedhiyakake layanan kustomisasi, sing bisa nambah informasi pribadi kayata jeneng bayi, tanggal lair, lan foto ing cangkir kanggo nggawe cangkir luwih unik lan khas.

Cangkir bayi silikon sing disesuaikan Melikey yaiku cangkir ngombe bayi sing sehat, ramah lingkungan, aman lan praktis, sing cocog banget kanggo bayi.

cangkir bayi

Kepiye cara ngatur cangkir bayi silikon?

Kita minangka produsen cangkir latihan bayi profesional lan bisa nyedhiyakake layanan cangkir bayi silikon khusus kanggo sampeyan.

Babagan cangkir silikon khusus, tindakake langkah ing ngisor iki:

1. Hubungi kita karo kabutuhan lan syarat desain.Kita bakal duwe staf sales profesional kanggo komunikasi karo sampeyan lan ngusulake solusi.

2. Konfirmasi desain lan nggawe sampel.Kita bakal nggawe conto miturut kabutuhan sampeyan kanggo konfirmasi desain lan kualitas sampel.Kita uga bisa ngasilake conto anyar maneh yen pangaturan kanggo sampel dibutuhake lan owah-owahan digawe maneh.

3. pambayaran.Sadurunge konfirmasi pembayaran, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo unsur kayata conto, prices produk, jumlah pesenan lan wektu produksi kanggo konfirmasi final.

4. Produksi lan Pangiriman.Kita bakal miwiti nggawe tuwung bayi silikon khusus sawise kita konfirmasi panrimo final sampel dikonfirmasi, kontrak lan pembayaran advance.Siklus produksi bisa mengaruhi wektu pangiriman, lan kita bakal ngandhani sampeyan babagan kira-kira wektu pangiriman mengko.

Kita menehi perhatian gedhe marang pengalaman pelanggan lan kualitas produk kanggo mesthekake yen sampeyan entuk produk lan layanan sing marem.Hubungi kita kanggo miwiti ngatur proyek cangkir bayi silikon!

Kaluwihan saka Melikey Custom Baby Cups

 Minangka produsen cangkir bayi silikon profesional, kita duwe kaluwihan ing ngisor iki:

1. Pengalaman sing sugih:Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan bahan silikon, lan bisa nyukupi kabutuhan macem-macem pelanggan.

2. Tim desain:We duwe tim desain profesional sing bisa nyedhiyani pelanggan karo kreatifitas banget lan layanan desain selaras kanggo mesthekake yen kabeh kabutuhan customer wis ketemu.

3. kualitas dhuwur:Kita nggunakake bahan silikon berkualitas tinggi lan proses manufaktur sing apik kanggo mesthekake yen saben cangkir bayi silikon memenuhi standar kualitas internasional.

4. Layanan purna jual sing apik banget:Layanan sawise-sales kalebu pratinjau desain gratis, conto gratis, jadwal produksi lan pangiriman gratis kanggo cangkir bayi, lan jawaban pas wektune kanggo pitakon saka pelanggan.

5. Kepuasan Pelanggan:Kita tansah nganggep kepuasan pelanggan minangka tujuan utama.Kita goal kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk paling apik, layanan paling apik lan pengalaman kualitas paling apik.

Kanggo ringkesan, produsen cangkir bayi silikon duwe pengalaman sing sugih, tim desain profesional, produk berkualitas tinggi, layanan sawise-sales sing apik lan kepuasan pelanggan sing dhuwur.Kita percaya yen kita bakal bisa nyedhiyakake cangkir bayi silikon sing paling apik kanggo pelanggan

 

Cangkir bayi khusus

Pabrik Silicone Baby Cup Produksi

Kanggo produksi, Melikey duwe abrasive kanggo cangkir silikon, lan massa ngasilake cangkir ngombe silikon sajrone 24 jam.Cangkir silikon akeh.Grosir cangkir silikon tanpa gangguan.Minangka pemasok cangkir sippy bayi OEM ing China, kita duwe peralatan produksi lengkap lan sistem kontrol kualitas.Persediaan sing akeh banget.

Proses produksi cangkir bayi silikon minangka nderek:

1. Pengadaan bahan: Pisanan, nyiyapake bahan mentah silikon sing dibutuhake, bahan tambahan lan bahan kemasan kanggo njamin pasokan bahan sing cukup.

2. Mould nggawe: Miturut panjalukan pelanggan, desain cetakan sing cocok, lan ngumpulake dadi cetakan praktis sawise proses cetakan.

3. Mold debugging: Sawise jamur digawe, perlu kanggo debug jamur kanggo mriksa apa saben posisi bisa ketemu syarat.

4. Aplikasi lem: Tuangake gel silika menyang aplikator lim, lan aplikasi gel silika kanthi rata ing saben posisi cetakan liwat rotasi aplikator lim lan cara ngenalake hawa.

5. Hardening: Selehake cetakan silikon-dilapisi ing open silikon ing suhu pancet lan asor supaya silikon harden alamiah.Sawise ngenteni sawetara wektu, copot cetakan cangkir bayi silikon lan priksa manawa cetakan kasebut rusak.

6. Nglereni lan ngresiki: copot cetakan silikon saka cetakan, lan potong pinggir tutuk cangkir, banjur resiki cangkir, lan ngrampungake layar sutra utawa identifikasi label.

7. Packaging: Pack cangkir bayi silikon sing ketemu standar kualitas, lan Pack menyang kothak miturut syarat customer.

8. Review lan pangiriman: Cup bayi silikon rampung final bakal dideleng kanggo njamin standar kualitas dhuwur lan dikirim menyang customer.

Ing ndhuwur yaiku proses produksi cangkir bayi silikon.Saka pengadaan material nganti pangiriman, saben langkah proses kudu dikontrol kanthi ketat kanggo njamin kualitas produk pungkasan.

Ulasan pelanggan

Customer-Reviews

Umpan Balik Pelanggan

Kenapa Sampeyan Pilih Melikey?

Grosir One-Stop

Melikey nyedhiyakake peralatan makan silikon grosir kanthi macem-macem fungsi, saka omben bayi, mangkok bayi, piring bayi nganti cangkir bayi, lsp. Iki tegese sampeyan bisa nemokake kabeh peralatan makan sing dibutuhake ing kene.

Produsèn ndhuwur

Milleck ngrancang lan ngasilake miturut syarat pelanggan, lan nyedhiyakake layanan khusus OEM / ODM.

Sertifikat Komprehensif

Produk kita wis lulus FDA, SGS, COC lan inspeksi kualitas liyane, lan menehi sertifikat luwih profesional kanggo pelanggan ing saindhenging donya.

Sertifikat kita

Minangka produsen profesional kanggo cangkir silikon, pabrik kita wis lulus sertifikat ISO9001, CE, BSCI, FDA, CPC paling anyar.

CE
sertifikat
BSCI

Piala Latihan Silikon

 

Cangkir latihan silikon Digawe saka silikon berkualitas tinggi, cangkir latihan silikon bayi kita minangka alternatif sekolah-bukti kanggo plastik tradisional lan peralatan makan bayi sing rapuh.Kita milih 100% silikon kelas pangan amarga ora rapuh, alus lan strech kanggo nglindhungi gusi bayi lan untu sing berkembang.Cangkir sing digawe saka kaca, plastik atos utawa keramik bisa nyebabake karusakan yen tiba utawa bayi ora bisa ngontrol cangkir kasebut.Bakal break, supaya padha resiko mencet tutuk utawa untu.

 

 

Ing umur apa bocah kudu ngombe saka cangkir latihan?

 

  • Kira-kira 6 sasi:Umume bocah bisa ngombe banyu saka cangkir mbukak sing dianakake dening wong tuwa utawa pengasuh.

 

  • Kira-kira 12 sasi:Umume bocah bisa nangkep gagang lan nggunakake cangkir sing mbukak kanthi bener.

 

Kepiye cara transisi saka botol menyang cangkir latihan?

 

Transisi saka cangkir susu, botol utawa cangkir sippy menyang cangkir latihan kanggo bayi minangka tonggak perkembangan penting.Kepiye carane sampeyan kudu pindhah saka botol menyang cangkir sippy latihan?

 

  • miwiti awal

 

  • Mulai karo cangkir kosong

 

  • Mulai karo nozzle silikon

 

  • Copot katup

 

  • Nyedhiyani soko liyane saka banyu

 

Ngombe saka cangkir latihan silikon uga bisa mbantu nyegah pembusukan untu, sing bisa dipromosikan kanthi nggunakake botol jangka panjang.Ngombe saka cangkir ngembangake katrampilan motorik lan koordinasi.Nanging saben bocah beda-beda lan bakal tekan tonggak sejarah yen wis siyap.Tujuane kanggo ngenalake cangkir latihan cangkir mbukak antarane umur 6 nganti 12 wulan.

 

Kepiye carane ngajar bayi ngombe saka cangkir latihan?

Cangkir latihan silikon kita duwe gagang ing sisih loro kanggo mbantu bocah sampeyan bisa nyekel cangkir sing stabil.Mulai karo jumlah cilik banyu kanggo nyilikake spillage, kang mesthi bakal kelakon nalika padha nyepetake ngombé saka tuwung.Nalika lagi sinau, sampeyan bisa nambah jumlah cairan ing cangkir.

 

Napa sampeyan kudu milih produk kita?

Cangkir latihan silikon kita bisa nganggo cairan utawa puree panas, adhem lan beku lan gampang diresiki.Padha uga dishwasher aman.Kaya kabeh produk Melikey, grosir cangkir latihan kita tundhuk karo kabeh standar keamanan pangan global (FDA, LFGB lan CE lan bebas saka BPA, PVC, lateks, phthalates, timbal, kadmium lan merkuri.

Melikey minangka pabrik cangkir latihan bayi sing misuwur ing China, kita duwe pengalaman sing sugih ing cangkir latihan bayi grosir.Kita duwe teknologi produksi lan peralatan canggih, sales profesional lan tim R&D.Kerjasama karo Melikey, kita bakal dadi supplier cangkir latihan bayi sing paling apik.

Artikel sing gegandhengan

1. Baby Drinking Cup Tahap

Kita ngerti yen saben tahap pertumbuhan anak sampeyan khusus.Wutah minangka wektu sing nyenengake, nanging uga tegese nyukupi kabutuhan anak sing beda-bedacangkir ngombe bayiing saben langkah.

 

2. Kapan bayi kudu ngombe saka cangkir?

Umur 6-9 sasi iku wektu sing cocog kanggo bayi sampeyan nyoba ngombe banyu saka cangkir.Sampeyan bisa miwiti Feed bayicangkir bayi ciliking wektu sing padha sampeyan Feed wong ngalangi pangan, biasane watara 6 sasi.

3. Carane Milih Piala Bayi lan Balita sing paling apik?

Nalika sampeyan kuwatir babagan milih cangkir bayi sing bener kanggo anak, nomer akeh cangkir bayi sing ditambahake kanggo shopping cart, lan sampeyan ora bisa njupuk kaputusan.Sinau langkah-langkah kanggo milih cangkir bayi kanggo nemokakecangkir bayi paling apik kanggo bayi sampeyan.Iki bakal ngirit wektu, dhuwit lan kewarasan.

4. Kepiye carane nggunakake cangkir cilik?

Ngajari bayi nggunakake cangkir cilik bisa dadi akeh banget lan butuh wektu.Yen sampeyan duwe rencana ing wektu iki lan tetep terus-terusan, akeh bayi sing bakal nguwasani skill iki.Sinau ngombe saka acangkir cilik bayipunika skill, lan kaya kabeh skills liyane, iku perlu wektu lan laku kanggo berkembang.Tetep tenang, nyengkuyung lan sabar nalika bayi lagi sinau.

5. Baby Sippy Cup Reviews

Miwiti saka bab 6 sasi, ingcangkir bayi sippymboko sithik bakal dadi kudu-kudu kanggo saben bayi, ngombé banyu utawa susu iku indispensable.

6. Kepiye carane ngenalake cangkir sippy?

Nalika bocah sampeyan isih cilik, apa dheweke lagi nyusoni utawa nyusoni botol, dheweke kudu miwiti transisi menyang cangkir sippyminangka awal sabisa.Sampeyan bisa ngenalake cangkir pakan silikon nalika umur nem sasi, yaiku wektu sing cocog.

 

7. Carane ngresiki cangkir sippy?

cangkir sippy kanggo bayiiku apik kanggo nyegah kuthah, nanging kabeh bagean cilik nggawe angel kanggo ngresiki sak tenane.Bagean sing bisa dicopot sing didhelikake ngemot lendir lan cetakan sing ora kaetung.Nanging, nggunakake alat sing tepat lan pandhuan langkah-langkah bakal mbantu sampeyan nglindhungi anak kanthi njaga cangkir silikon bayi resik lan bebas jamur.

Siap miwiti Proyek nyusoni bayi?

Hubungi pakar pakan bayi silikon dina iki lan entuk penawaran & solusi sajrone 12 jam!

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita