• Apa iku wis sale utawa sawise-sales, tim dodolan Kita, ngrancang tim, tim marketing lan kabeh ngumpul buruh line aja paling kita kanggo ndhukung sampeyan
  • We duwe tim technical kuwat ing industri, puluh saka pengalaman profesional, tingkat desain banget, nggawe kualitas produk gawé silikon.
  • Perusahaan khusus kanggo produksi peralatan dhuwur-kinerja, gadhah pengalaman luwih saka 10 taun ing nggawe jamur silikon lan ngasilaké produk silikon.

Grosir - Kustomisasi - OEM & ODM

Kita duwe tim R&D profesional lan nawakake layanan OEM / ODM. Profesional ing industri silikon kanggo 10+ taun

produsen peralatan makan bayi silikon

Babagan awake dhewe

Melikey minangka merek bayi grosir silikon China sing diduweni dening Huizhou Melikey Silicone Product
Co., Ltd.

Melikey misuwur amarga peralatan makan bayi silikon lan dolanan bayi silikon. 

Kalebu oto bayi silikon, mangkok bayi silikon, piring bayi silikon, sendok bayi silikon,

teethers silikon lan manik-manik silikon, etc. China baby Toys Grosir supplier.

Perusahaan iki didegaké ing 2016 lan dumunung ing Kutha Huizhou, Provinsi Guangdong. Ing
wiwitan, perusahaan mung bengkel cilik kanthi 1 salesman. 

Pangembangan  tim bisnis terus berkembang, lan ukuran perusahaan

uga wis  ditambahi. Operator perusahaan kasebut minangka ibu saka bocah. 

Amarga dheweke ngerti  pentinge  kesehatan lan safety bocah kasebut, filosofi pisanan perusahaan 

tansah sing  "kualitas produk yaiku urip".

Perusahaan wis nggawe sistem manajemen kualitas sing nyukupi syarat
sistem manajemen kualitas internasional. Perusahaan terus-terusan ngeculake
inovasi asli miturut kabutuhan pasar lan pelanggan, lan tansah njaga kebaruan
lan inovasi produk kasebut.

Kita duwe tim R&D profesional. Kita bisa nampa OEM lan OD M.

 

Bangga Dadi Produsen Produk Silicone China & Supplier Grosir Produk Silikon

Melikey Silicone minangka jeneng sing luar biasa ing antarane produk silikon paling apik in China. We have more than 12 years experience in factory manufacturing wholesale silicone baby products molds. We help companies big andcilik ing saindenging jagad kanggo promosi awake dhewe kanthi cara sing efektif liwat kekuwatane ing pabrik produk silikon lan wholesale silicone products suppliers. Proud to be the leading silicone teether manufacturer and one of the baby toys wholesale suppliers.

Kita nggunakake bahan silikon kelas pangan sing berkualitas kanggo nggawe grosir produk bayi silikon (grosir silikon teether,manik silikon,set pakan bayi, mangkuk silikon,grosir piring silikon,grosir bib silikon,grosir cangkir silikon , lan grosir dolanan bayi  ) .

 

Pengalaman produksi pirang-pirang taun ngidini kita gampang ngatur kabeh rantai pasokan produksi, sing dadi kauntungan unik minangka produsen peralatan makan bayi silikon lan dolanan bocah silikon sing paling apik, lan jaminan sing kuat kanggo nyedhiyakake layanan produksi grosir kanggo produk silikon.

 

We utamané Grosir Pabrik lan adat . Pabrikan produk kanthi akeh uga nyuda rega unit lan biaya pengiriman produk kasebut. Kita uga nampa pesenan batch cilik kanthi MOQ tartamtu kanggo mbantu para panuku nyoba luwih apik produk kita lan nampa umpan balik pasar kanthi cepet.  Hubungi kita dina iki, ngobrol karo kita online utawa nelpon +86 13480570288 kanggo miwiti proyek.

 

Melikey minangka   pemasok produk silikon kanthi layanan kustomisasi pabrik . Kita ndhukung barang sing disesuaikan kayata LOGO, kemasan, warna, lsp. Saben barang khusus duwe MOQ produk sing beda. Saka desain produk nganti kustomisasi, Melikey nyedhiyakake layanan nilai tambah sing paling apik kanggo produk sampeyan. Kita ndhukung kustomisasi kanggo kabeh produk, Sugeng rawuh ing pesenan OEM & ODM!

 

We masang wigati banget kanggo ngrancang produk kita dhewe lan duwe paten. Ora nglibatake masalah pelanggaran, kita setya ngluncurake produk asli lan nggawe produk kasedhiya ing saindenging jagad.

 

Mangkene luwih akeh babagan pemasok grosir produk silikon paling apik ! 

 

Produsen Produk Silikon Utama China & Supplier Grosir Produk Silikon

Minangka produsen produk silikon ndhuwur lan pemasok produk silikon grosir , kita duwe pengalaman luwih saka 12 taun ing manufaktur produk silikon, produk utama kalebu teether silikon grosir,manik manik silikon,peralatan makan bayi, set pakan bayi grosir lan produk silikon liyane. Pengalaman pirang-pirang taun wis nggawe rantai pasokan bisnis grosir kanggo produk silikon diwasa banget. Ing wektu sing padha, kita duwe Tim R&D profesional, lan kita bakal duwe produk silikon sing dirancang dhewe saben wulan. Kita bisa menehi ide inovatif lan ngrampungake desain produk sampeyan kanthi efisien.

 

Minangka pabrik produk silikon lan pemasok grosir produk silikon, kita nampa layanan khusus OEM lan ODM, ngirim desain sampeyan, kita bisa nggawe sampel nyata sajrone 7 dina, sijine logo sampeyan ing  dolanan bocah cilik ,teethers bayi akeh , manik silikon lan peralatan makan bayi , etc. Pabrik produk silikon sing luar biasa khusus ing produksi produk silikon. Sembarang produk bahan silikon ora dadi masalah kanggo kita. Apa sampeyan grosir utawa merek, pabrik produk silikon paling apik bakal mbantu sampeyan tuwuh bisnis kanthi cepet kanthi produk berkualitas tinggi lan layanan sing sampurna.

 

Yen sampeyan pengin miwiti nggawe produk silikon, hubungi hubungi kita! Providing excellent customer service is the eternal pursuit of Melikey Silicone as the best supplier of silicone products!

Dhukungan OEM & ODM

Dhukungan OEM & ODM

Kita duwe tim R&D profesional. Dhukungan Kustomisasi, kalebu desain produk, logo, paket, werna..... Kita bisa nampa OEM lan OD M.

Lini Produksi Fleksibel

Lini Produksi Fleksibel

produk silikon kanggo sampeyan, diprodhuksi massal, karo wektu timbal singkat. Kabeh iki asale saka kasunyatan manawa kita minangka pemasok grosir produk silikon sing paling apik.

Sistem Kontrol Kualitas sing ketat

Sistem Kontrol Kualitas sing ketat

Bahan diwenehake dening supplier biasa. 100% bahan baku QC. Kabeh produk silikon wis ngalami macem-macem tes lan produksi massal kanggo mesthekake tingkat kualitas dhuwur, lan saben produk kudu ngalami pengawasan ketat sadurunge siap kanggo kapal.

Swara 12 Taun Keahlian

Swara 12 Taun Keahlian

Profesional ing industri silikon luwih saka 12 taun. Melikey Silicone nyedhiyakake ide anyar sing nambah efisiensi lan efektifitas partner ing papan kerja.

Melikey Partners

WARTA KITA

Why Should We Choose Silicone Baby Dinner...

Baby Silicone Dinnerware: Safe, Stylish, Durable,Practical   When questions arise about the safety of everyday items you use to feed and raise your children (products you ...

Silicone Baby Dinnerware Tips for Babies ...

Many parents are a little overwhelmed with baby dinnerware. The use of baby dinnerware by infants and young children is a concern. So we'll answer some of the most frequen...