• Apa iku wis sale utawa sawise-sales, tim dodolan Kita, ngrancang tim, tim marketing lan kabeh ngumpul buruh line aja paling kita kanggo ndhukung sampeyan
  • We duwe tim technical kuwat ing industri, puluh saka pengalaman profesional, tingkat desain banget, nggawe kualitas produk gawé silikon.
  • Perusahaan khusus kanggo produksi peralatan dhuwur-kinerja, gadhah pengalaman luwih saka 10 taun ing nggawe jamur silikon lan ngasilaké produk silikon.

Desain - Distribution - Teknologi

Huizhou Melikey Silicone Product Co., Ltd spesialisasi ing produksi lan desain produk silikon lan aksesoris silikon

Babagan awake dhewe

Huizhou Melikey Silicone Product Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2016, sing spesialisasine ing prodhuksi lan ngrancang produk silikon lan aksesoris silikon. Sadurunge perusahaan iki, kita utamané iya jamur silikon OEM Project.
Diwiwiti karo workshop cilik kanggo pabrik jamur, banjur kita mutusaké kanggo desain produk kita dhewe ing silikon. We are anyar ing bisnis dagang International .nanging aku duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing nggawe jamur silikon lan ngasilaké produk silikon .......

Products kita

We fokus ing produk silikon ing Houseware, Kitchenware, Toys baby kalebu Silicone Teether, Silicone Manik, pacifier Clip,

Silicone Kalung, ruangan, Silicone tas panyimpenan pangan, Colanders collapsible, silikon sarung tangan, lan sapiturute Welcome pesenan OEM lan Potongan!

layanan kita

Kuwat Team Technical

We duwe tim technical kuwat ing industri, tingkat desain banget, nggawe kualitas dhuwur-efficiency intelligentequipment.

Service OEMs

Sampeyan perlu partner strategis karo linuwih lan pengalaman ing desain, Manufaktur lan kontrol kualitas produk silikon. Huizhou Melikey Silicone Product Co., Ltd. Sampeyan bisa nemokake kabeh sing pengin kene.

News kita

Can you put a silicone bib in the dishwas...

Silicone bib is waterproof, which can be put in the dishewasher. Placing the bib on the shelf on top of the dishwasher,usually can reduce unwanted stains! Do not use bleach or non-chlorine bleach a...

Tampilan Online Chat!