• Apa iku wis sale utawa sawise-sales, tim dodolan Kita, ngrancang tim, tim marketing lan kabeh ngumpul buruh line aja paling kita kanggo ndhukung sampeyan
  • We duwe tim technical kuwat ing industri, puluh saka pengalaman profesional, tingkat desain banget, nggawe kualitas produk gawé silikon.
  • Perusahaan khusus kanggo produksi peralatan dhuwur-kinerja, gadhah pengalaman luwih saka 10 taun ing nggawe jamur silikon lan ngasilaké produk silikon.

Desain - Distribution - Teknologi

Huizhou Melikey Silicone Product Co., Ltd spesialisasi ing produksi lan desain produk silikon lan aksesoris silikon

produsen peralatan makan bayi silikon

Babagan awake dhewe

Huizhou Melikey Silicone Product Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 2016, sing spesialisasine ing prodhuksi lan ngrancang produk silikon lan aksesoris silikon. Sadurunge perusahaan iki, kita utamané iya jamur silikon OEM Project.
Diwiwiti karo workshop cilik kanggo pabrik jamur, banjur kita mutusaké kanggo desain produk kita dhewe ing silikon. We are anyar ing bisnis dagang International .nanging aku duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing nggawe jamur silikon lan ngasilaké produk silikon .......

Products kita

We fokus ing produk silikon ing Houseware, Kitchenware, Toys baby kalebu Silicone Teether, Silicone Manik, pacifier Clip,

Silicone Kalung, ruangan, Silicone tas panyimpenan pangan, Colanders collapsible, silikon sarung tangan, lan sapiturute Welcome pesenan OEM lan Potongan!

layanan kita

Kuwat Team Technical

We duwe tim technical kuwat ing industri, tingkat desain banget, nggawe kualitas dhuwur-efficiency intelligentequipment.

Service OEMs

Sampeyan perlu partner strategis karo linuwih lan pengalaman ing desain, Manufaktur lan kontrol kualitas produk silikon. Huizhou Melikey Silicone Product Co., Ltd. Sampeyan bisa nemokake kabeh sing pengin kene.

News kita

How to clean a sippy cup l Melikey

sippy cups for baby are great for preventing spills, but all of their small parts make them difficult to clean thoroughly. Hidden removable parts harbor countless slimes a...

How to introduce sippy cup l Melikey

When your child enters toddlerhood, whether he's breastfeeding or bottle feeding, he needs to start transitioning to baby sippy cups as early as possible. You can introduc...