Silikon Bib

Silicone Baby Bib Grosir & Custom

Silikon Melikey KabpunikaPabrik bib bayi China, utamané melu grosir silikon bayi bibs.We duwe luwih saka Welasan mesin produksi, 24 jam produksi massal saka"silikon bayi kab.Ing wektu sing padha, ana sistem kontrol kualitas produk sing ketat kanggo njamin kualitas produk.We nyedhiyani sampeyan karo macem-macem grosir oto bayi lucu, pola cute, lan werna warni kanggo nggawe grosir oto bayi luwih modis lan nggawe bayi dipakani fun.We duwe tim desain profesional, saka desain kanggo mbukak jamur, kita nyedhiyani layanan OEM & ODM lengkap.

MOQ 50pcs ing Grosir Prices

Branding Custom ing Silicone Baby Bib

Pangiriman Cepet ing 15 dina kanthi Solusi Pengiriman Siji-Stop

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Silicone Baby Bib Grosir

Rangkaian silikon bibs bayi dirancang khusus supaya alus, awet, lan gampang diresiki.Ora kaya bibs kain tradisional, bibs silikon kita aman kanggo mesin cuci piring lan bisa diresiki ing sawetara detik, nggawe reresik wektu mangan dadi gampang.Desain sing fleksibel lan luwes njamin pas sampurna kanggo bayi kabeh umur, nggawe nyaman kanggo nyandhang.

Salah sawijining kaluwihan nggarap Meliky yaiku macem-macem grosir oto bayi lucu sing ditawakake.Kita sawetara desain kalebu kabeh saka kewan lucu kanggo kuotasi lucu lan ngandika.Sampeyan bisa milih saka koleksi ekstensif kita grosir bibs, utawa bisa karo kita kanggo nggawe designs adat dhewe.Rega bibs akeh nggawe sampeyan bisa tuku kanthi jumlah akeh, cocog kanggo para pengecer sing pengin nyedhiyakake persediaan.

Bibs silikon grosir digawe mung nggunakake bahan sing paling dhuwur.Iki digawe saka silikon kelas pangan sing bebas saka BPA, phthalates, lan bahan kimia mbebayani liyane, dadi aman kanggo bayi sampeyan nggunakake.Bibs silikon kita alus lan alus ing kulit, nyedhiyakake pengalaman sing nyenengake kanggo bocah cilik nalika mangan.

Kesimpulane, perusahaan Meliky minangka papan sing paling apik kanggo golek grosir omben bayi.Werna silikon sing alus dirancang kanggo nyedhiyakake daya tahan, gampang resik, lan kepenak sakabèhé.Apa sampeyan lagi nggoleki grosir omben bayi lucu, bib akeh, utawa bibs khusus, kita duwe kabeh sing dibutuhake.Perusahaan kita setya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan pelanggan sing apik.We look nerusake kanggo ngawula sampeyan!

Baby Bib Silikon Polos

silikon kab
silikon bib karo kanthong
silikon kab
"silikon bayi kab
Grosir oyod silikon
grosir bib
bibs akeh
Grosir online silikon kab
silikon kab
Grosir ombenan bayi
Grosir omben bayi
silikon alus
grosir ori
"silikon bayi kab
bibs akeh
silikon bayi
"bib bayi silikon kab
Grosir omben bayi
bayi bibs ing akeh
Grosir ombenan bayi
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Cetakan Silicone Baby Bibs

produsen baby bib
bayi bibs akeh
bibs bayi akeh
produsen bib
bibs silikon lucu
Grosir oyod bayi lucu
Grosir oyod bayi khusus
bibs akeh
akeh tuku omben bayi
Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

Ulasan pelanggan

Customer-Reviews

Customer Reviews-Melikey

Tuku Show

Melikey: Produsen Oto Bayi Silikon ing China

Produksi Bib

 Melikey Silicone minangka pimpinan produsen oto bayi silikon khusus.

Kita nyedhiyakake layanan cetak bibs grosir kanthi biaya sing kompetitif.

Bibs bayi sing dipersonalisasi kanthi akeh.jeneng lan gambar kaya gendera nasional bisa ditambahake.

Dinner Bib kita dirancang kanthi warna lan pola sing apik.

Bibs liyane lucu bakal ditambahake terus!Kajaba iku, iki dirancang lan diprodhuksi sacara eksklusif ing Melikey Silicone lan bakal didol sacara global.

Carane Ngatur Grosir Silicone Bibs Saka Melikey?

Langkah 1: Pilih desain lan gaya bib sing pengin disesuaikan.Sampeyan bisa milih saka desain Melikey sing wis ana utawa nggawe desain khusus sampeyan dhewe.

Langkah 2: Kirimi Melikey desain utawa logo sampeyan, bebarengan karo syarat warna utawa ukuran tartamtu.

Langkah 3: Temtokake jumlah bib sing bakal sampeyan atur.Melikey nawakake rega grosir kanggo pesenan akeh.

Langkah 4: Sampeyan bakal nampa penawaran saka Melikey adhedhasar desain, jumlah lan spesifikasi liyane.Sawise sampeyan nyetujoni penawaran lan mbayar, produksi bakal diwiwiti.

Langkah 5: Melikey bakal ngirim mock-up digital saka bib khusus kanggo disetujoni sadurunge nggawe produk pungkasan.

Langkah 6: Sawise sampeyan nyetujoni mock-up digital, Melikey bakal ngasilake lan ngirim bibs bayi silikon sing disesuaikan.

Muga-muga langkah-langkah iki bakal mbantu sampeyan ngatur bibs bayi silikon grosir saka Melikey.

Pabrik Silicone Bibs Kustomisasi

Melikey, minangka pabrik bib bayi silikon oem, kita duwe tim desain lan tim teknis sing profesional banget kanggo nyedhiyakake layanan siji-mandeg.
Kustomisasi bibs grosir utamane dipérang dadi telung jinis: siji yaiku LOGO laser, siji yaiku printing layar sutra, lan liyane yaiku printing transfer termal.LOGO Laser mung ndhukung kustomisasi siji-werna, printing layar sutra bisa ndhukung pola selaras ing 3 werna, lan printing transfer termal bisa nyithak pola multi-werna.Iki 3 jinis silikon bibs khusus duwe efek lan MOQ sing beda.Kita bisa nyukupi kabeh syarat khusus sampeyan.
Kita wis nindakake kontrol kualitas sing ketat ing produk kita, kanthi luwih saka telung proses inspeksi kualitas lan wolung garis pengawasan kualitas.

Silk Screen Printing VS Heat Transfer Silicone Baby Bibs

Cetakan silikon bayi bibs lan transfer panas silikon bayi bibs rong proses printing beda.
 

Printing Sutra

 
Salah sawijining teknik cetak sing paling tuwa lan paling umum, nyetak layar sutra, nggunakake tinta silikon kanggo nyetak gambar ing bib.Cara printing iki nduweni karakteristik daya tahan, stabilitas lan jenuh warna sing dhuwur, lan kualitas pola sing relatif apik.
 

Transfer panas

 
Transfer sublimasi nyetak gambar ing kertas transfer, banjur gunakake suhu lan tekanan dhuwur kanggo mindhah gambar menyang bib.Cara nyetak iki uga nduweni kualitas dhuwur, lan pola kompleks lan gradien warna bisa digayuh.
 
Umumé, sablon bayi silikon sablon sutra cocok kanggo nyetak sawetara pola sing prasaja lan pamblokiran warna sing prasaja, nanging yen sampeyan kudu nyetak pola rumit kayata gradien warna, percetakan transfer panas bakal luwih cocok.

Personalized Silicone Bib

Baby bibs khusus

Kenapa Sampeyan Pilih Melikey?

Grosir One-Stop

Melikey nyedhiyakake peralatan makan silikon grosir kanthi macem-macem fungsi, saka omben bayi, mangkuk bayi, piring bayi nganti cangkir bayi, lsp. Iki tegese sampeyan bisa nemokake kabeh peralatan makan sing dibutuhake ing kene.

Produsèn ndhuwur

Milleck ngrancang lan ngasilake miturut syarat pelanggan, lan nyedhiyakake layanan khusus OEM / ODM.

Sertifikat Komprehensif

Produk kita wis lulus FDA, SGS, COC lan inspeksi kualitas liyane, lan menehi sertifikat luwih profesional kanggo pelanggan ing saindhenging donya.

Sertifikat kita

Minangka produsen bibs silikon bayi profesional, pabrik lan produk kita wis liwatiISO, BSCI, CE, LFGB, FDA.......

CE
sertifikat
BSCI

FAQ

Nalika bayi tuwuh lan wiwit ngalami panganan anyar, kekacauan lan noda kasebut bisa nyebabake masalah anyar.Nglampahi wektu kanggo umbah-umbah minangka ngimpi elek wong tuwa, lan bib silikon minangka solusi.

Bibs bayi akeh dirancang kanggo ngilangi stres saka parenting, ngidini sampeyan ngrasakake owah-owahan sing dialami bayi nalika tuwuh, lan ngidini bayi sampeyan pindhah menyang panganan kanthi aman.

Kita milih lan mangsuli sawetara pitakon babagan grosir bibs:

 

Apa kabeh Silicone BPA Free?

Kabeh silikon bebas BPA.Silikon minangka alternatif non-beracun kanggo plastik, bebas BPA utawa bahan kimia mbebayani liyane sing bisa sesambungan karo panganan lan minuman kita.Highly tahan kanggo karusakan lan degradasi saka suhu nemen.Yen dirawat kanthi bener, ora bakal atos, retak, kupas, kripik, garing, bosok utawa dadi rapuh.

Akeh wong tuwa luwih seneng nggunakake alternatif iki kanggo produk bayi, ora mung kanggo safety produk, nanging uga kanggo gampang digunakake.Silikon tahan kanggo suhu sing sithik lan dhuwur banget lan bisa diselehake ing mesin pencuci piring lan gelombang mikro.

Iki minangka salah sawijining sebab kenapa bibs bayi akeh sing digawe saka bahan iki dianjurake banget.

 

Ing umur pinten bayi mandheg nganggo bibs?

Nalika sawetara silikon bibs kualitas dhuwur bisa digunakake kanggo sasi utawa malah taun ing wektu, bibs paling mupangati nalika digunakake ing awal kanak-kanak.Biasane bocah-bocah mandheg nggunakake bibs nalika umure 3-4 taun, nanging yen sampeyan mandheg nggunakake, kabeh gumantung marang anak sampeyan.

Isih ana bocah-bocah sing umure luwih saka 5 taun sing seneng nggunakake bibs, kanggo nyegah panganan saka reregetan sandhangan lan nyebabake kekacoan ing meja.Bibs sing wernane padhang luwih disenengi bocah-bocah, sing seneng-seneng, katon apik gayane, lan malah luwih seneng ngresiki oto.

 

Kepiye carane ngresiki bayi silikon?

Cara paling gampang kanggo ngresiki bib silikon yaiku mbilas reregetan permukaan sadurunge dilebokake ing rak mesin cuci piring kanggo ngresiki dhewe.

Sampeyan uga bisa ngresiki bib nganggo sabun lan banyu sithik.Ora ana cara reresik khusus kanggo bibs bayi silikon, nanging kudu dibilas sawise digunakake supaya ora najis.

 

Sepira kerepe aku kudu ngumbah bib bayi?

Cuci bib sanalika sawise saben nggunakake lan mbukak liwat mesin ngumbah kaping telu seminggu.Amarga panganan lan idu bisa nempel ing permukaan bib lan narik bakteri lan hama.

Artikel sing gegandhengan

1. Apa ukuran bib bayi

Ukuran ndhuwur lan ngisor kanggobayi bibskira-kira 10,75 inci utawa 27 cm, lan ukuran kiwa lan tengen kira-kira 8,5 inci utawa 21,5 cm.Sawise nyetel ukuran maksimal, keliling gulu kira-kira 11 inci utawa 28 cm.

 

2. Bisa sijine bib silikon ing dishwasher

Silikon kab anti banyu, sing bisa dilebokake ing mesin cuci piring.Nempatake bib ing rak ing ndhuwur mesin cuci piring, biasane bisa nyuda noda sing ora dikarepake!Aja nggunakake pemutih utawa aditif peluntur non-klorin.

3. Carane ngresiki silikon bibs

Ana prakara apa tataran dipakani sampeyan ing, ing "bib waterproof kab minangka produk bayi sing penting.Kanthi nggunakake bib, sampeyan bisa uga kerep ngumbah bib.Nalika lagi rusak, apa maneh panganan bayi sing akeh banget, tetep resik bisa dadi tantangan.

4. Apa silikon bibs aman

kitasilikon bayidigawe saka 100% bahan pangan sing disetujoni FDA silikon.Silikon kita bebas saka BPA, phthalates lan bahan kimia mentah liyane.

5. Nalika bayi bisa miwiti nganggo bib

Nalika bayi sampeyan mung umur 4-6 sasi, dheweke isih ora bisa mangan cemilan, supaya gampang mangan lan nyegah kontaminasi sandhangan. Sampeyan biasane kudu golek sing paling apik.4-6 wulan bayi bib, Sing nyukupi kabutuhan bayi.

6. Carane ngadili iku pangan bahan silikon bib

Bib silikon kelas panganproduk non-beracun, ora ana ambuné, dhuwur ing transparan, stabil ing kimia, alus, fleksibel, tahan kanggo kadhemen, suhu dhuwur, panyerepan banyu kuwat, lan ora duwe efek sisih beracun ing awak manungsa.Awu sing kobong iku putih.

7. Carane nggawe bib bayi

 

Ing silikon bib kanggo bayi diprodhuksi lan diproses nggunakake bahan mentah silikon sing padhet, dibentuk dening produsen produk silikon, lan divulkanisir.Iku cocok kanggo wong tuwa lan bocah-bocah.

8. Apa masalah karo bayi bibs

 

Ing "bib bayi silikon kab dirancang kanggo nyukupi kabutuhan ibu modern.Pakaryan, rapat, janjian dhokter, blanja, njupuk bocah saka tanggal dolanan - sampeyan bisa nindakake kabeh.

9. Apa sing paling apik bayi bib

Yen sampeyan pengin supaya bayi utawa bocah cilik nganggo panganan sing lucu, bib apa wae luwih apik tinimbang ora ana.Nanging iku ingbayi bib paling apiksing gampang kanggo ngresiki supaya ora tiba ing sikil utawa tangan.

10. Carane nggawe bib bayi anti banyu

Nalika nyusoni anak, panganan kasebut bisa gampang tiba lan ngrusak sandhangane anak.Yen kita nggunakake kainpakan bayi bib, bisa uga nyuda akeh kebingungan, nanging nalika rereged ora dicuci, sing isih ana yaiku bib noda.Sampeyan kudu ngumbah supaya tetep resik, utawa malah ngenteni nganti garing.

11. Apa bayi kudu bibs

Bib bayi nyegah ASI utawa susu bayi supaya ora tiba saka sandhangan nalika nyusoni-lan mbantu nyerep idu sing ora bisa dihindari.Sampeyan bisa uga ngalami akeh perkara kasebut saben dina, mula luwih akeh.Ingbib bayipunika bib cilik khusus, cocok kanggo gulu lancip bayi kang.

12. Nalika bayi mandheg nggunakake bib

Bayi biasane wiwit nggunakakebocah cilikminangka awal 1 utawa 2 minggu sawise lair.Iki amarga bakal migunani nalika sampeyan lagi nyusoni, nyusoni, drooling, muntahake utawa muntah.

 

13. Carane nggunakake bib aman

Saben uwong ngerti yen bayi butuhbayi bibs karo kanthong.Nanging, kita kudu milih bib sing paling cocog kanggo bocah-bocah lan nggunakake kanthi aman.Mangkene sawetara perkara sing kudu dingerteni babagan bibs.

14. Apa sampeyan sijine bib ing bayi

Ingbayi bib anyar iku helper apik kanggo nyegah kebingungan nalika bayi lagi dipakani, lan njaga bayi resik.Malah bayi sing durung mangan panganan sing padhet utawa durung ngetokake putih mutiara bisa nggunakake sawetara langkah perlindungan tambahan.

15.Carane ngedol omben bayi

Yen sampeyan rencana kanggo sellteething bibsminangka bisnis sampeyan.Sampeyan kudu nyiyapake kanthi apik sadurunge.Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti hukum negara, nangani lisensi bisnis lan sertifikat, lan sampeyan kudu duwe rencana anggaran penjualan bib lan liya-liyane.Dadi sampeyan bisa miwiti bisnis dodolan bib bayi!

16. Apa sampeyan kudu ngerti babagan silikon bayi bibs

silikon bayi dipakani bibs luwih alus lan luwih fleksibel tinimbang bibs bayi liyane sing digawe saka katun lan plastik.Padha uga luwih aman kanggo bayi kanggo nggunakake.Ing ngisor iki ringkesan informasi luwih lengkap babagan bibs bayi silikon kanggo mbantu sampeyan luwih ngerti.

17. Where tuku bib bayi

Melikey duwe pengalaman luwih saka 12 taun ing produksi cetakan, lan wis ngembangake produk silikon ibu lan bayi wiwit diwiwiti.Melikey minangka pabrik,Grosir ombenan bayi.

18. Apa aman kanggo nyelehake bib ing bayi nalika turu

 

Sampeyan kudu nggunakake apakan bibnalika nyusoni supaya tetep resik.Susu sing bocor, muntahake, ngiler, lan masalah nyusoni bisa nyebabake susu netes ing sandhangane ibu lan bayi, lan nyebabake masalah nalika nyusoni, apa sampeyan lagi metu utawa ing omah.

19. Kepriye carane njaga bayi bib mudhun

Bayi bayi sing anyarwis thukul ing akeh gaya dina.Biyene mung siji bib kain klasik sing prasaja, saiki wis akeh.Nalika bayi sampeyan butuh bib, sampeyan kudu sinau luwih dhisik babagan bib bayi supaya ora dadi bingung.

20. Carane mbusak mildew saka bayi bib

Bayi watara 6 sasi bisa kerep ngidoni lan bisa gampang ngobati sandhangane bayi.Malah nganggo abib bayi alus, mildew bisa gampang tuwuh ing lumahing yen ora di resiki lan garing ing wektu.

Siap miwiti Proyek nyusoni bayi?

Hubungi pakar pakan bayi silikon dina iki lan entuk penawaran & solusi sajrone 12 jam!

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita