Plat Silikon Kab

Piring Silikon Bayi Grosir & Custom

Silikon Melikey Kabminangka produsen piring silikon bersertifikat ISO9001, BSCI, pemasok piring bayi, kita spesialis ing silikon bayi grosirpiring.Kita ngarahake kanggo menehi sing paling sehat, lingkungan, trep lanpiring bayi silikon apik gayane ing donya.

Melikey Silicone piring bayi silikon khusus kanggo dipakani bayi.piring bayi paling apik karo nyedhot, OEM lan ODM didhukung lan sambutan.Melikey Silicone mesthi dadi produsen piring bayi silikon gratis bpa paling apik ing China.

MOQ 50pcs ing Grosir Prices

Branding Custom ing Plate Silicone Grosir

Pangiriman Cepet ing 15 dina kanthi Solusi Pengiriman Siji-Stop

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Pabrik Silicone Plate

Melikey minangka pabrik piring bayi silikon, grosir piring bayi silikon sajrone 10+ taun.Kita duwe pengalaman sugih ing piring bayi silikon grosir.Piring bayi silikon kita dirancang kanggo nggawe wektu mangan luwih gampang lan nyenengake kanggo wong tuwa lan bayi.

 

Supplier Piring Bayi Silikon Bebas BPA

Digawe saka silikon kelas pangan berkualitas tinggi, piring penyapihan silikon kita bebas BPA, bebas phthalate, lan laboratorium mandiri sing diuji kanggo safety.

 

Grosir Piring Nyedhot Bayi

Bahan sing alus lan fleksibel nggampangake tangan cilik dicekel lan nyegah tumpahan kanthi fitur nyedhot sing dibangun.Piring bayi sing nyedhot silikon dicekel kanthi kuat ing permukaan sing rata supaya bocah bisa fokus ngrasakake panganan.

 

Grosir Silicone Dibagi Piring Bayi

Set piring silikon bayi kita dilengkapi karo telung / papat kompartemen sing beda-beda, saengga cocog kanggo nyiyapake panganan sing seimbang lan sehat.Sifat silikon sing ora beracun uga mesthekake yen pasugatan ora nyemprotake bahan kimia sing mbebayani menyang panganan.

 

Gampang kanggo ngresiki piring bayi silikon

Piring bayi silikon kita aman kanggo mesin cuci piring lan gampang diresiki, nggawe wektu mangan dadi gampang.Piring kasebut uga awet lan bisa digunakake kanthi kerep, saengga bisa digunakake saben dina.

 

Piring paling apik kanggo bocah cilik

Silikon piring bayi kita cocog kanggo bayi lan bocah cilik kabeh umur, lan desain sing warni mesthi bakal narik perhatian.Dheweke teka ing macem-macem gaya sing nyenengake lan nyenengake sing cocog karo pilihan anak, dadi hadiah sing apik kanggo ulang tahun utawa pancuran bayi.

 

Fitur Piring Silikon Anak

 

  • * Dirancang kanggo bayi lan bocah cilik
  •  
  • * 100% bahan silikon
  •  
  • * Dasar nyedhot kanggo nyegah piring saka ngusapake utawa tipping liwat
  •  
  • * Dibagi bagean kanggo misahake barang panganan
  •  
  • *Bebas BPA lan ora beracun
  •  
  • * Dishwasher aman kanggo gampang ngresiki
  •  
  • *Microwave lan open aman kanggo trep dadi panas pangan
  •  
  • *Bahan awet lan awet kanggo nggunakake bola-bali
  •  
  • * Kasedhiya ing macem-macem warna lan desain sing nyenengake kanggo bocah-bocah

 

Instruksi ngumbah:Cuci nganggo banyu sabun panas ing sink, utawa ing rak ndhuwur ing mesin cuci piring.

piring silikon bayi

Piring waluh

piring bocah silikon
tuku piring nyedhot bayi online
"piring anak silikon kab
piring Toddler dipérang silikon
piring bayi silikon
piring silikon
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Piring Nedha bengi Silicone Rainbow

piring silikon
piring silikon bayi
silikon weaning plate
piring nedha bengi silikon
silikon nyedhot piring bayi
pasugatan bayi silikon
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Piring Makan Gajah Silikon

silikon piring bayi
piring silikon
silikon piring balita
piring silikon kanggo bocah cilik
piring silikon bayi
piring nedha bengi silikon
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Piring Dinosaurus Silikon

piring silikon kanggo bayi
piring silikon paling apik kanggo bayi
peralatan makan bayi silikon
piring silikon kanggo bayi
piring silikon bayi
piring nyedhot silikon paling apik
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Piring Roti Silikon

piring bayi karo basa nyedhot
silikon piring bayi
piring nyedhot anak
piring balita karo nyedhot
"plate silikon bayi kab
piring balita karo nyedhot
piring nyedhot kanggo bocah cilik
silikon nyedhot piring bayi
piring bocah silikon
piring bayi dibagi
piring ketan kanggo bayi
piring balita karo nyedhot
pasugatan bayi paling apik
piring silikon paling apik kanggo bocah cilik
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Silicone Telung Dibagi Plate

piring nyedhot kanggo bocah cilik
piring nyedhot paling apik kanggo bayi
piring dibagi paling apik kanggo bocah cilik
piring anak aman kanggo mesin cuci piring
piring dibagi paling apik kanggo bocah cilik
piring panganan bocah
pasugatan balita paling apik
piring nyedhot paling apik kanggo bayi
piring anak paling apik
pasugatan bayi ora beracun
piring anak paling apik
piring bayi
piring panganan bayi
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Silicone Non Divider Plate

pasugatan bocah cilik
piring bayi karo cangkir nyedhot
piring anak cangkir nyedhot
piring microwavable anak
pasugatan pakan bayi
piring karo cangkir nyedhot kanggo bayi
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Melikey: Produsen Piring Makan Bayi Silikon ing China

Ing endi aku bisa nemokake produsen piring silikon?Melikey Silicone minangka salah sawijining wong Tionghoa sing paling profesionalGrosir piring silikon manufaktur, kita miwiti kanggo piring silikon adat kanggo dicekel bocah.

Langsung saka Pabrik

Kita duwe pabrik dhewe sing ngidini kita nyederhanakake proses kanggo ngirit wektu lan dhuwit.Kita ngirim tabungan kasebut menyang pelanggan.Duwe pabrik dhewe uga ngidini kita nyedhiyakake cara sing gampang kanggo pesen, supaya sampeyan bisa ngirit wektu lan tenaga sajrone proses pesenan.

Kita duwe khususpiring silikon balita khususing Simpenan Grosir.Piring nedha bengi silikon sing diisi wis siyap, mung ngatur pesen merek sampeyan.Nalika sampeyan butuh akeh grosirpiring silikon logo khusus, Staff sales kita bakal ngubungi sampeyan.Iki ngidini tingkat kustomisasi sing luwih gedhe lan uga mbantu nyuda rega saben potongan.Mangkono, sampeyan bisa entuk rega grosir murah kanggo desain bayi piring silikon khusus sing unik.

Kaluwihan Custom

1. Desain Melikey Kanggo Sampeyan

Kita duwe tim sing apik kanggo R&D

Kita wis pengalaman ing OEM lan ODM kanggo 10 taun

Kita menang akeh penghargaan desain lan penghargaan

 

2. Bengkel Mold

2 mesin CNC, 10 mesin nggawe cetakan

 

3. Ketemu Sembarang Kabutuhan Customized

Apa iku LOGO selaras, produk, packaging.Apa sampeyan duwe ide sing apik utawa ora, kita bakal nindakake kabeh kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.Saka desain kanggo produksi, kanggo pangiriman lan sawise-sales, kita ing layanan.

 

Piring Silicone Custom Kanthi Logo

Grosir piring silikon khususBahan adem, BPA Free.Piring anak silikon kita duwe nyedhot sing kuwat, ora gampang dibalik, trep kanggo dipangan bayi.Nalika branded karo logo, ikipiring silikon logo adatbisa mbantu ngembangake visibilitas merek sampeyan.Merek piring bayi sing diadegake asring diwenehakepiring bayi logo adatkanthi tuku piring balita silikon kanggo ngasilake kesadaran merek.IkiGrosir piring silikon pribadi, minangka imbalan, tansah ngelingake konsumen babagan produk merek.

 

Carane Ngatur Plate Silicone Grosir?

Ing jaman tambah personalisasi,piring bayi pribadising disenengi dening konsumen ing pasar.iku penting banget kanggo golek profesional produsen sakaprodusen piring bayi siliocne china.

Ing ngisor iki minangka introduksi ringkes babagan proses kustomisasi piring silikon.

1.Gagasan:Pelanggan merek ngandhani ide utawa nuduhake foto apa wae sing pengin digawe.

2.Nggambar:Kita bakal miturut panjaluke nggawe gambar 2D supaya bisa ngonfirmasi ukurane.

3.3D:Banjur kita bakal nggawe gambar 3D.

4.Sampel:Pungkasan kita bakal ngirim sampel menyang pelanggan merek.

5.jamur:Mold lead time

6.Tipe proto:Konfirmasi struktur lan fungsi.

Kenapa Sampeyan Pilih Melikey?

Grosir One-Stop

Melikey nyedhiyakake peralatan makan silikon grosir kanthi macem-macem fungsi, saka omben bayi, mangkok bayi, piring bayi nganti cangkir bayi, lsp. Iki tegese sampeyan bisa nemokake kabeh peralatan makan sing dibutuhake ing kene.

Produsèn ndhuwur

Milleck ngrancang lan ngasilake miturut syarat pelanggan, lan nyedhiyakake layanan khusus OEM / ODM.

Sertifikat Komprehensif

Produk kita wis lulus FDA, SGS, COC lan inspeksi kualitas liyane, lan menehi sertifikat luwih profesional kanggo pelanggan ing saindhenging donya.

Sertifikat kita

Minangka produsen piring pakan bayi silikon profesional, pabrik kita wis lulus sertifikat ISO, BSCI, CE, LFGB, FDA.

CE
sertifikat
BSCI

Ulasan pelanggan

Customer-Reviews

Customer Reviews-Melikey

piring bayi silikon

Piring bayi silikon kita dirancang kanthi napsu cilik lan wong sing mangan aktif!Piring silikon bocah cilik digawe saka silikon bahan pangan 100% lan nduweni basis nyedhot sing amba sing tetep aman ing permukaan sing rata.Gampang kanggo wong diwasa nyopot kanthi ngangkat tab tarik, nanging angel dibuwang utawa dicekel bocah.Yen tiba, dheweke ora bisa dirusak!Cangkir nyedhot nempel ing meh kabeh permukaan kayata plastik, kaca, logam, watu lan permukaan kayu sing disegel.Priksa manawa permukaane ora keropos lan resik lan bebas saka lebu, panganan utawa rereget.Padha entheng lan gampang diresiki, saengga bisa digunakake ing omah utawa ing perjalanan.

 

Apa piring bayi silikon aman ing gelombang mikro?

Piring bayi silikon kita uga kurang rame kanggo wong tuwa lan pengasuh.

Kaya produk liyane ing baris pakan bayi silikon kita, pasugatan bayi silikon kita freezer, gelombang mikro lan open aman (nganti 440 ° F).Sampeyan bisa dadi panas pangan (utawa malah panggangan!) Lan ngawula langsung kanggo anak tanpa kudu nyiyapake ton pasugatan ekstra kanggo dhewe.Priksa manawa piring lan panganan bocah silikon cukup adhem kanggo dipangan bayi.

 

Apa panel silikon aman kanggo bayi?

Silikon bahan pangan sing disetujoni FDA, ora beracun, ora ngemot produk sampingan kimia lan aman banget.Silicone minangka bahan sing alus lan elastis sing dadi alternatif sing trep kanggo plastik.Piring anak silikon ora bakal pecah dadi pirang-pirang potongan nalika dicelupake, dadi aman kanggo bayi.

Ora yakin ngendi kanggo miwiti karo pangan pisanan ing piring?Ora ana aturan sing angel lan cepet.Bayi tekan tonggak perkembangan ing wektu sing beda-beda.Nanging yen wis siyap, elinga yen kekacoan minangka bagean saka panganan bayi dhewe.Nggunakake tangan kanggo nutul, nyebar lan nyebar panganan mbantu pangembangan sensori, mbangun katrampilan motorik sing apik lan menehi kebebasan kanggo njelajah lan ngenali tekstur, rasa lan kombinasi panganan anyar.Nanging, manggonke pangan langsung ing tray dhingklik dhuwur paling kamungkinan bakal mimpin kanggo geser saka sisih menyang sisih (mikir wiper kaca ngarep :) lan paling pangan bakal mungkasi munggah utawa ing lantai .Miwiti bayi kanthi wates-kayata piring utawa mangkok kanthi sisih dhuwur-supaya bisa nyedhot panganan anyar ing pinggir piring.Piring bocah silikon sing jero uga mbantu njaga saos lan panganan kaya kacang polong!

Artikel sing gegandhengan

1.Are piring bayi silikon aman?

Piring bayi silikondigawe saka 100% FDA, bebas BPA lan silikon sing disertifikasi LFGB, sing aman kanggo bayi lan ora ana bau plastik.Lan MICROWAVE & DISHASHER & OVEN & FREEZER aman.

 

2.Are piring silikon microwave aman

"plate silikon bayi kab ora ngemot bahan kimia adhedhasar petroleum, BPA, BPS utawa pangisi.Piring nedha bengi silikon aman kanggo nyimpen panganan ing gelombang mikro, mesin pembeku, oven lan mesin pencuci piring.

3. Bisa microwave piring silikon?

"piring anak silikon kabbisa tahan panas banget dhuwur lan cocok banget kanggo nggunakake ing gelombang mikro utawa open.

4. Piring apa sing paling apik kanggo bayi?

Kanggo nemtokakepiring paling apik kanggo bayi, saben produk wis mbandhingake sisih-by-side lan testing tangan kanggo ngevaluasi bahan, ease saka reresik, daya nyedhot, lan liyane.

5. Apa perlu piring bayi?

Pengin promosi panganan dhewe kanggo bayi, nanging ora seneng ngresiki kekacoan gedhe?Kepiye carane nggawe wektu nyusoni minangka bagéan sing paling nyenengake ing dina bayi?Piring bayimbantu bayi sampeyan gampang mangan.

6. Kepiye carane ngresiki piring silikon?

Masakan silikonkudu katon gampang kanggo ngresiki, nanging angel kanggo njaluk nyisihaken saka residu lengo.Rendhem piring silikon kanggo bocah cilik ing banyu panas bisa kanthi gampang mbusak sawetara noda.

Siap miwiti Proyek nyusoni bayi?

Hubungi pakar pakan bayi silikon dina iki lan entuk penawaran & solusi sajrone 12 jam!

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita