Silikon Nyedhot Piring Bayi Grosir l Melikey

Katrangan singkat:

Minangka salah siji saka anjogsilikon nyedhot piring bayipabrikan lan supplier ing China, kita welcome banget kanggo grosir silikon piring nyedhot.

Digawe saka silikon kelas pangan, piring nyedhot silikon kita bebas BPA, bebas phthalate, lan aman kanggo digunakake anak.

4 cangkir nyedhot saka piring kita mesthekake yen piring tetep kuwat ing panggonan nalika mangan, ngurangi tumpahan lan kekacauan.

Piring uga aman kanggo gelombang mikro, sampurna kanggo anget panganan utawa turahan, lan bisa gampang diresiki ing mesin pencuci piring utawa nganggo tangan.

Desain sajian jero sakapiring pakan bayimbantu supaya panganan tetep ana, nggawe wektu mangan kurang rame lan luwih nyenengake kanggo kabeh wong.


  • Jeneng produk:Silikon Nyedhot Piring Bayi Kanthi Tutup
  • Bahan:Food Grade Silicone
  • Fitur:BPA Free, Strong Suction Cup
  • rega:USD 3.2
  • MOQ:50 pcs
  • Sampel:kasedhiya
  • adat:YA
  • Detail Produk

    VIDEO

    Apa milih kita?

    Informasi Perusahaan

    Tag produk

    Deskripsi Produk

     Piring bayi nyedhot silikon kita digawe saka bahan bermutu tinggi lan bahan panganan sing aman, awet, lan gampang diresiki.Papat cangkir nyedhot ing sisih ngisor piring mesthekake yen tetep ing panggonan nalika mangan, nyegah tumpahan ora sengaja sing bisa kedadeyan.Fitur iki tegese bayi sampeyan bisa mangan kanthi mandiri tanpa ngalahake piring, sing pungkasane ngirit wektu lan nyuda kemungkinan kekacoan.

    Piring sajian dilengkapi karo tutup sing nggampangake wong tuwa nyimpen dhaharan bayi sing durung rampung.Tutup kasebut kanthi teliti pas ing piring lan njaga panganan seger, supaya ora ngrusak sadurunge mangan sabanjure.Fitur iki utamané migunani kanggo wong tuwa sing luwih seneng nyiyapake dhaharan bayi luwih dhisik utawa kanggo bayi sing ora bisa ngrampungake kabeh porsi.

    Salajengipun, grosir piring bayi nyedhot silikon kita dilengkapi sertifikat persetujuan, sing mbuktekake manawa produk kasebut aman digunakake kanggo kesehatan bayi.Iku menehi wong tuwa katentreman atine sing lagi dipakani bayi karo produk sing kualitas.

    Melikey minangka aPabrik produk silikon bayi China.kitaGrosir online peralatan makan bayi silikondirancang kanggo nggawe wektu mangan trep lan nyenengake kanggo wong tuwa lan bayi.

     

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-suction-baby-plate-wholesale-l-melikey.html
    Jeneng produk
    Piring nyedhot bayi
    Bahan
    Food Grade Silicone
    warna
    6 werna
    Bobot
    205 g
    Paket
    Kothak kado
    Logo
    kasedhiya
    Sertifikat
    FDA, CE, EN71, BPK ......

    Rincian

    Digawe saka silikon non-beracun, bahan pangan

    Dishwasher lan microwave aman

    Non-slip ngisor mbantu nyegah piring saka tipping liwat - Kurang kekacoan!

    Ukuran: 23,3 x 16,3 cm

    100% BPA, PVC, lan bebas phthalate

    Care

    Cuci tangan nganggo banyu anget lan sabun sadurunge digunakake.Gunakake ing permukaan sing alus, garing lan resik kanggo nyedhot.

    Pènget: Tansah nggunakake karo pengawasan diwasa.Priksa produk sadurunge saben nggunakake.Mbuwang ing tandha pisanan karusakan utawa kelemahane.Aja ninggalake bocah tanpa pengawasan nalika nggunakake produk iki.

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-suction-baby-plate-wholesale-l-melikey.html
    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-suction-baby-plate-wholesale-l-melikey.html
    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Detail Produk

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-suction-baby-plate-wholesale-l-melikey.html

    silikon piring bayi

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-suction-baby-plate-wholesale-l-melikey.html

    piring Toddler dipérang silikon

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-suction-baby-plate-wholesale-l-melikey.html

    piring bocah silikon


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Iku aman.Manik-manik lan teethers kabeh digawe saka kualitas dhuwur non-beracun, food grade BPA free silikon, lan disetujoni dening FDA, AS/NZS ISO8124, LFGB, CPSIA, CPSC, PRO 65, EN71, EU1935/2004.We sijine safety ing Panggonan pisanan.

    Dirancang apik.Dirancang kanggo ngrangsang motor visual lan katrampilan sensori bayi.Bayi njupuk wujud-rasa sing warna-warni lan ngrasakake-kabeh nalika nambah koordinasi tangan-kanggo-tutuk liwat dolanan.Teethers minangka dolanan latihan sing apik banget.Efektif kanggo untu tengah lan mburi ngarep.Multi-werna nggawe iki minangka hadiah bayi lan dolanan bayi sing paling apik.Teether digawe saka siji potongan silikon sing padhet.Zero chocking bebaya.Gampang masang klip pacifier kanggo menehi akses cepet lan gampang bayi nanging yen Teethers tiba, ngresiki kanthi gampang nganggo sabun lan banyu.

    Applied kanggo paten.Lagi biasane dirancang dening tim desain bakat kita, lan Applied kanggo paten,supaya sampeyan bisa adol tanpa regejegan properti intelektual.

    Pabrik Grosir.Kita minangka pabrikan saka China, rantai industri lengkap ing China nyuda biaya produksi lan mbantu sampeyan ngirit dhuwit ing produk sing apik iki.

    Layanan sing disesuaikan.Desain khusus, logo, paket, warna dipersilakan.Kita duwe tim desain lan tim produksi sing apik kanggo nyukupi panjaluk khusus sampeyan.Lan produk kita populer ing Eropa, Amerika Utara lan Autralia.Lagi disetujoni dening liyane lan liyane pelanggan ing donya.

    Melikey setya karo kapercayan yen seneng nggawe urip sing luwih apik kanggo anak-anak kita, kanggo mbantu dheweke seneng urip sing warni karo kita.Iku pakurmatan kita dipercaya!

    Huizhou Melikey Silicone Product Co. Ltd minangka produsen profesional produk silikon.Kita fokus ing produk silikon ing peralatan rumah tangga, peralatan dapur, dolanan bayi, ruangan ruangan, kaendahan, lsp.

    Diadegake ing 2016, Sadurunge perusahaan iki, kita utamane nggawe cetakan silikon kanggo Proyek OEM.

    Bahan produk kita 100% BPA free food grade silicone.Iku totallynon-beracun, lan disetujoni dening FDA/SGS/LFGB/CE.Bisa gampang di resiki nganggo sabun utawa banyu sing lembut.

    Kita anyar ing bisnis dagang Internasional, nanging kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing nggawe cetakan silikon lan ngasilake produk silikon.Nganti 2019, kita wis ditambahi kanggo 3 tim sales, 5 set mesin silikon cilik lan 6 set mesin silikon gedhe.

    We mbayar manungsa waé dhuwur kanggo kualitas produk silikon.Saben produk bakal duwe 3 kaping pengawasan kualitas dening departemen QC sadurunge packing.

    Tim sales, tim ngrancang, tim marketing lan kabeh buruh baris ngumpul bakal nindakake sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan!

    pesenan khusus lan warna olèh.Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo ngasilake kalung teething silikon, teether bayi silikon, wadhah pacifier silikon, manik-manik teething silikon, lsp.

    7-19-1 7-19-2 7-19-4

     

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita