• Nëse kjo është e para-shitjes dhe pas shitjes, Ekipi i shitjes ynë, projektim të ekipit, ekipit të marketingut dhe të mblidhen të gjithë punëtorët e linjës do të bëjmë çmos për të mbështetur ju
  • Ne kemi një ekip të fortë teknike në industrinë e, dekada e përvojës profesionale, nivelin e shkëlqyer të projektimit, duke krijuar një cilësi të lartë të produkteve të prodhuar silikoni.
  • Kompania e specializuar në prodhimin e pajisjeve të lartë të performancës, që ka përvojë më shumë se 10 vjet në bërjen e myk silikoni dhe prodhimin e produkteve silikoni.

Design - Shpërndarja - Teknologji

Huizhou Melikey Silicone Produkt Co, Ltd specializuar në prodhimin dhe dizajnimin e produkteve silikoni dhe pajisje silikoni

prodhues silikoni i enëve të darkës për fëmijë

Rreth nesh

Huizhou Melikey Silicone Produkt Co, Ltd ishte themeluar në vitin 2016, i specializuar në prodhimin dhe dizajnimin e produkteve silikoni dhe pajisje silikoni. Para kësaj kompanie, kryesisht ne bëmë myk silikoni për Projektin OEM.
Duke filluar me një punëtori të vogël në një fabrikë myk, atëherë ne kemi vendosur për të hartuar produktet tona në silikoni. Ne jemi të reja në biznesin ndërkombëtar tregtare .por ne kemi përvojë më shumë se 10 vjet në bërjen e myk silikoni dhe prodhimin e produkteve silikoni .......

Produktet tona

Ne fokus në produktet silikoni në houseware, enë gatimi, lodra baby përfshirë Silicone, Silicone Teether sferë e cila, biberon clip,

Silicone gjerdan, në natyrë, ushqim silikoni qese magazinimit, Colanders paloset, doreza Silicone, etj Mirë se vini OEM dhe ODM urdhra!

Shërbimi ynë

Ekip të fortë teknike

Ne kemi një ekip të fortë teknike në industrinë e, nivelin e shkëlqyer të projektimit, duke krijuar një cilësi të lartë të lartë të efikasitetit intelligentequipment.

Shërbimi për OEMs

Ju duhet një partner strategjik me besueshmëri dhe përvojë në projektimin, prodhimin dhe kontrollin e cilësisë së produkteve silikoni. Huizhou Melikey Silicone Produkt Co, Ltd Ju mund të gjeni gjithçka që ju dëshironi këtu.

News ynë

Si të pastroni një filxhan sippy l Melikey

sippy cups for baby are great for preventing spills, but all of their small parts make them difficult to clean thoroughly. Hidden removable parts harbor countless slimes a...

Si të prezantoni sippy cup l Melikey

When your child enters toddlerhood, whether he's breastfeeding or bottle feeding, he needs to start transitioning to baby sippy cups as early as possible. You can introduc...