China collapsible Colander Kitchen Sink strainer | pabrik Melikey lan supplier | Melikey

Collapsible Colander Kitchen Sink strainer | Melikey

Short Description:

Baskets Storage: Koleksi

Gunakake: Cleaning

Material: Silicone, Silicone + TPR

Feature: Eco-Friendly, Folding, bek

Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland)

Jeneng: Colander collapsible strainer

Warna: 4 werna

Size: 39 * 26.5cm


  • Rega FOB: USD0.04-USD2.5 / Piece
  • Material: Ngoko disetujoni silikon
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 5000000 Potongan / per Month
  • Detail produk

    Apa milih kita?

    FAQ

    Informasi Company

    Tags Product

    Colander collapsible, colander strainer Swara Ing Sink Vegtable / woh Colanders Strainers karo Ngalahake extendable

    Details cepet

    Koleksi Baskets Storage
    Gunakake Cleaning
    Material Silicone, Silicone + TPR
    Feature Eco-Friendly, Folding, bek
    Panggonan Asal Guangdong, China (Mainland)
    Jeneng merek Melikey
    Panggil model MLK04
    jeneng Colander strainer collapsible
    warna 4 werna
    Size 39 * 26.5cm

    Ringkesan Colander strainer collapsible

    colander collapsible

    colander collapsible

    pasta strainer

    pasta strainer

    strainer bolong nggoleki

    sink basket strainer

    Gedhéné Colander strainer collapsible

    colander silikon collapsible

    colander silikon collapsible

    Warna Colander strainer collapsible

    sink basket strainer

    sink basket strainer

    Colander strainer collapsible

    Colander strainer collapsible

    pawon sink strainer

    pawon sink strainer

    Aplikasi saka Colander strainer collapsible

    sink strainer pangan

    sink strainer pangan

     


  • Previous:
  • Next:

  • Iku aman. Manik-manik lan teethers sing tanggung digawe saka kualitas non-beracun, pangan bahan BPA silikon free, lan disetujoni dening FDA, AS / NZS ISO8124, LFGB, CPSIA, CPSC, PRO 65, EN71, EU1935 / 2004. We sijine safety ing Panggonan pisanan.

    Uga dirancang. Dirancang kanggo ngrangsang bayi motor visual lan skills sensori. Baby njupuk colored vibrantly manéka-raos lan ngrasa-kabeh nalika sesambungan nambahi tangan-menyang-tutuk liwat play. Teethers sing banget Toys Training. Èfèktif kanggo untu tengah ngarep lan. Multi-werna gawe siji iki saka bayi peparing-peparing lan Toys bayi. Teether digawe saka siji Piece ngalangi saka silikon. Zero chocking resiko. Gampang masang menyang klip pacifier kanggo kurban baby cepet lan gampang akses nanging yen padha tiba Teethers, resik effortlessly karo banyu lan sabun.

    Applied kanggo paten. Kathahipun dirancang dening tim desain bakat kita, lan Applied kanggo paten, supaya sampeyan bisa sale karo ora regejegan intelektual.

    Pabrik Grosir. We are Produsèn saka China, chain industri lengkap ing China nyuda biaya produksi lan mbantu sampeyan nyimpen dhuwit ing iki produk becik.

    Layanan selaras. Desain selaras, logo, paket, werna olèh. We kudu tim desain banget lan tim prodution kanggo ketemu panjalukan adat. Lan kita produk populer ing Eropah, Amérika Lor lan Autralia. Lagi disetujoni dening liyane lan liyane pelanggan ing donya.

    Certification

    Melikey punika manut yakin sing iku katresnan kanggo nggawe urip sing luwih apik kanggo kita anak, kanggo wong-wong mau seneng umur warni karo kita. Iku pakurmatan kita bakal pracaya!

    1. Apa MOQ Panjenengan?

    We are pabrik grosir, ing MOQ kanggo manik silikon 100 pcs per werna, lan 10 pcs per werna kanggo teether silikon lan teething kalung.

    2.How aku njaluk conto?

    Hubungi kita kanggo njaluk Katalog lan konfirmasi kang item lan werna sing perlu kanggo conto. Banjur kita bakal ngetung biaya conto kapal kanggo sampeyan. Sawise ngatur ragad kapal, kita bakal duwe conto dikirim metu ing siji dina!

    3. Kowe nampa supaya selaras?

    Ya kita welcome supaya adat kanggo desain lan werna. We kudu Desainer profesional kanggo nggawe teken kanggo yen sampeyan nyedhiyani Gambar lan demension.

    4. Bisa bantuan karo desain?

    Ya, kita welcome supaya adat kanggo desain lan werna. We kudu Desainer profesional kanggo nggawe teken kanggo yen sampeyan nyedhiyani Gambar lan demension.

    5. Carane aku bisa ngerti yen barang kula wis mlebukake?

    Kita bakal sumber Number ranging. siji dina sawise kapal.

    6. Aja duwe MOQ?

    Ya. Jumlahe minimal order punika 100pcs saben werna kanggo manik. 10pcs saben werna kanggo teethers. 10pcs saben werna kanggo kalung.

    Huizhou Melikey Silicone Product Co. Ltd punika Produsèn profesional saka produk silikon. We fokus ing produk silikon ing Houseware, Kitchenware, Toys baby, ruangan, kaendahan, etc.

    Iki diadegaké ing taun 2016, Sadurunge perusahaan iki, kita utamané iya jamur silikon OEM Project.

    Ing materi kita prodhuk iku 100% BPA pangan free bahan silikon. Punika totallynon-beracun, lan disetujoni dening FDA / SGS / LFGB / CE. Sampeyan bisa gampang di resiki karo sinetron entheng utawa banyu.

    We are anyar ing bisnis dagang International, nanging kita kudu pengalaman luwih saka 10 taun ing nggawe jamur silikon lan ngasilaké produk silikon. Nganti 2019, kita wis ditambahi 3 tim dodolan, 5 set mesin silikon cilik lan 6 set mesin silikon amba.

    We mbayar manungsa waé dhuwur kanggo kualitas produk silikon. Saben produk bakal 3 kaping pengawasan kualitas Dinas QC sadurunge packing.

    tim dodolan, ngrancang tim, tim marketing kita lan kabeh ngumpul buruh line aja paling kita kanggo ndhukung sampeyan!

    supaya adat lan werna olèh. We duwe pengalaman saka 10 taun ing prodhuksi silikon teething kalung, silikon baby teether, silikon nduwèni pacifier, silikon teething manik, etc.

    Melikey Silicone Produsen

    HTB15GjnatjvK1RjSspiq6AEqXXao

     

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!