Cina Collapsible colander Dapur tilelep strainer | pabrik Melikey na suppliers | Melikey

Collapsible colander Dapur tilelep strainer | Melikey

Pondok Description:

Baskets Panyimpenan: tipe

Paké: meresihan

Bahan: Silicone, Silicone + TPR

Fitur: Eco-Friendly, tilepan, bisi

Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)

Ngaran: colander collapsible strainer

Warna: 4 kelir

Ukuran: 39 * 26.5cm


  • Harga FOB: USD0.04-USD2.5 / sapotong
  • Bahan: FDA disatujuan silicone
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 5000000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Naha milih kami?

    FAQ

    Émbaran parusahaan

    Tags produk

    Colander collapsible, colander strainer Leuwih tilelep Vegtable / Buah Colanders Strainers Jeung handles Extendable

    Rincian gancang

    ngetik Baskets gudang
    pamakean beberesih
    material Silicone, Silicone + TPR
    hal nu husus Eco-Friendly, tilepan, bisi
    Tempat Asal Guangdong, Cina (Daratan)
    brand Ngaran Melikey
    Jumlah modél MLK04
    nami Colander strainer collapsible
    warna 4 kelir
    ukuran 39 * 26.5cm

    Ikhtisar colander strainer collapsible

    colander collapsible

    colander collapsible

    pasta strainer

    pasta strainer

    strainer bolong rupa

    tilelep karinjang strainer

    Ukuran colander strainer collapsible

    colander silicone collapsible

    colander silicone collapsible

    Warna colander strainer collapsible

    tilelep karinjang strainer

    tilelep karinjang strainer

    Colander strainer collapsible

    Colander strainer collapsible

    pawon tilelep strainer

    pawon tilelep strainer

    Aplikasi tina colander strainer collapsible

    tilelep strainer dahareun

    tilelep strainer dahareun

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Ieu aman. Manik sarta teethers nu sagemblengna diwangun ku kualitas luhur non-toksik, kadaharan kelas BPA silicone bébas, sarta disatujuan ku FDA, AS / NZS ISO8124, LFGB, CPSIA, CPSC, pro 65, EN71, EU1935 / 2004. Urang nyimpen kaamanan dina tempat kahiji.

    Dirancang ogé. Dirancang merangsang orok urang motor visual jeung kaahlian indrawi. Orok nyokot warna vibrantly wangun-rasa na karasaeun eta-sagala bari koordinasi enhancing leungeun-ka-sungut ngaliwatan muter. Teethers anu Alus Toys Cimanuk. Mujarab pikeun huntu deui tengah hareup jeung. Multi kelir nyieun hiji ieu orok hadiah pangalusna sarta Toys orok. Teether dijieunna tina salah sapotong padet silicone. Nol chocking bahya. Gampang ngagantelkeun kana klip pacifier nawarkeun orok gancang jeung gampang aksés tapi lamun maranéhna turun Teethers, beresih effortlessly kalayan sabun jeung cai.

    Dilarapkeun keur patén. Éta téh lolobana dirancang ku tim design Sarbini kami, sarta dilarapkeun pikeun patén, jadi Anjeun bisa diobral aranjeunna kalayan henteu sengketa intelektual.

    Pabrik borongan. Kami produsén ti Cina, ranté Industri lengkep di Cina ngurangan ongkos produksi jeung mantuan Anjeun nyimpen duit di ieu produk nice.

    Jasa ngaropéa. Desain ngaropéa, logo, pakét, warna nu ngabageakeun. Simkuring gaduh tim design alus teuing jeung tim prodution papanggih requests custom Anjeun. Jeung produk urang anu populér di Eropa, Amerika Utara jeung Autralia. Éta téh disatujuan ku beuki loba nasabah di dunya.

    sertipikasi

    Melikey téh satia kana kapercayaan yén éta cinta sangkan kahirupan leuwih hadé pikeun barudak urang, pikeun mantuan aranjeunna ngarasakeun hirupna warni kalayan kami. Ieu ngahargaan urang bisa dipercaya!

    1. Naon MOQ anjeun?

    Kami pabrik borongan, anu MOQ pikeun manik silicone nyaéta 100 PCS per warna, sarta 10 PCS per warna pikeun teether silicone na teething kongkorong.

    2.How kuring meunang sampel?

    Contact us ka meunang katalog na mastikeun mana item jeung warna nu peryogi keur sampel. Lajeng urang ngitung ongkos sampel pengiriman barang keur anjeun. Sakali anjeun ngatur fee pengiriman barang, urang kudu sampel dikirim kaluar dina hiji poe!

    3. Dupi anjeun nampi urutan ngaropéa?

    Sumuhun kami ngabagéakeun urutan adat pikeun rarancang jeung kelir. Simkuring gaduh desainer profésional sangkan teken keur anjeun lamun anjeun nyadiakeun gambar na demension.

    4. Dupi anjeun ngabantu jeung desain?

    Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan adat pikeun rarancang jeung kelir. Simkuring gaduh desainer profésional sangkan teken keur anjeun lamun anjeun nyadiakeun gambar na demension.

    5. Kumaha carana abdi tiasa terang lamun barang kuring geus shipped?

    Urang baris nyadiakeun Jumlah tracking. hiji poe sanggeus pengiriman barang.

    6. Dupi anjeun gaduh MOQ?

    Sumuhun. Kuantitas minimum urutan nyaeta 100pcs per kelir pikeun manik. 10pcs per kelir pikeun teethers. 10pcs per kelir pikeun kongkorong.

    Huizhou Melikey Silicone Produk Co. Ltd nyaeta hiji produsén profésional produk silicone. Urang difokuskeun produk silicone di houseware, kitchenware, Toys orok, outdoor, kageulisan, jsb

    Didirikan dina 2016, Sateuacan parusahaan ieu kami utamana tuh kapang silicone pikeun OEM Project.

    Bahanna tina produk urang nyaeta 100% BPA dahareun haratis kelas silicone. Hal ieu totallynon-toksik, sarta disatujuan ku FDA / SGS / LFGB / CE. Ieu bisa gampang cleaned kalayan sabun hampang atawa cai.

    Kami anyar dina bisnis perdagangan internasional, tapi urang kudu pangalaman leuwih ti 10 taun 'dina nyieun kapang silicone sarta ngahasilkeun produk silicone. Dugi 2019, kami geus dimekarkeun pikeun 3 tim jualan, 5 sét mesin silicone leutik sarta 6 sét mesin silicone badag.

    Urang nengetan tinggi kana kualitas produk silicone. Unggal produk kudu 3 kali inspeksi kualitas ku departemen QC saméméh paking.

    Tim jualan, ngarancang tim, tim pamasaran kami sarta sagala ngumpul pagawe garis bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngarojong anjeun!

    urutan adat jeung warna nu ngabageakeun. Simkuring gaduh pangalaman leuwih 10 taun 'dina ngahasilkeun silicone teething kongkorong, silicone orok teether, silicone wadah pacifier, silicone teething manik, jsb

    Melikey Silicone produsén

    HTB15GjnatjvK1RjSspiq6AEqXXao

     

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!