Collapsible Colander Dapur Tilelep Strainer |Melikey

Katerangan pondok:

Jenis: Karanjang Panyimpenan

Pamakéan: beberesih

Bahan: Silikon, Silikon + TPR

Fitur: Ramah Lingkungan, Lipat, Dieusian

Tempat Asal: Guangdong, Cina (Daratan)

Ngaran: Colander collapsible Saringan

Warna: 4 warna

Ukuran: 39*26.5 cm


  • harga FOB:USD0,04-USD2,5 / sapotong
  • Bahan:FDA disatujuan silicone
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:5000000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Naha milih urang?

    Émbaran parusahaan

    Tag produk

    Saringan Colander tiasa dilipat, Saringan Saringan Di Saringan Tilelep Sayuran/Saringan Buah Sareng Cecekelan anu Bisa Dipanjangkeun

    Rincian gancang

    Tipe Karanjang Panyimpenan
    Paké beberesih
    Bahan Silikon, Silikon + TPR
    Fitur Eco-Friendly, Lipat, Stocked
    Tempat Asal Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran Brand Melikey
    Nomer modél MLK04
    Ngaran Colander collapsible Strainer
    Warna 4 kelir
    Ukuran 39 * 26,5 cm

    Tinjauan Colander collapsible Strainer

    collapsible colander

    collapsible colander

    saringan pasta

    saringan pasta

    saringan bolong rupa

    karanjang saringan tilelep

    Ukuran Colander collapsible Strainer

    colander silicone collapsible

    colander silicone collapsible

    Warna Colander collapsible Strainer

    karanjang saringan tilelep

    karanjang saringan tilelep

    Colander collapsible Strainer

    Colander collapsible Strainer

    saringan dapur tilelep

    saringan dapur tilelep

    Aplikasi tina Colander collapsible Strainer

    saringan dahareun tilelep

    saringan dahareun tilelep

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ieu aman.Manik sareng teethers sagemblengna dijieun tina kualitas luhur non-toksik, food grade BPA bébas silicone, sarta disatujuan ku FDA, AS / NZS ISO8124, LFGB, CPSIA, CPSC, PRO 65, EN71, EU1935/2004.Urang nempatkeun kaamanan di tempat munggaran.

    Dirancang saé.Dirancang pikeun merangsang motor visual orok sareng kaahlian indrawi.Orok nyokot bentuk-rasa warna-warni sareng karasaeun-sadayana bari ningkatkeun koordinasi leungeun-ka-sungut ngaliwatan maén.Teethers mangrupikeun kaulinan Pelatihan anu saé.Éféktif pikeun tengah hareup jeung huntu tukang.Multi-warna ngajadikeun ieu salah sahiji kado orok pangalusna sarta cocooan orok.Teether dijieun tina hiji sapotong padet tina silicone.Nol chocking bahya.Gampil ngagantelkeun kana klip pacifier pikeun nawiskeun orok aksés anu gancang sareng gampang tapi upami aranjeunna murag Teethers, bersihkeun sacara gampang ku sabun sareng cai.

    Dilarapkeun pikeun patén.Aranjeunna lolobana dirancang ku tim desain berbakat urang, sarta dilarapkeun pikeun patén,ku kituna anjeun bisa ngajual eta kalawan euweuh sengketa hak cipta.

    Pabrik Grosir.Kami produsén ti Cina, ranté industri lengkep di Cina ngurangan biaya produksi tur mantuan Anjeun nyimpen duit dina produk nice ieu.

    jasa ngaropéa.Desain ngaropéa, logo, pakét, warna wilujeng sumping.Kami gaduh tim desain anu saé sareng tim produksi pikeun nyumponan paménta khusus anjeun.Sareng produk kami populer di Éropa, Amérika Kalér sareng Autralia.Aranjeunna disatujuan ku beuki loba konsumén di dunya.

    Melikey satia kana kapercayaan yén éta cinta pikeun ngajantenkeun kahirupan anu langkung saé pikeun murangkalih urang, ngabantosan aranjeunna ngaraosan hirup anu warni sareng urang.Ieu kahormatan urang bisa dipercaya!

    Huizhou Melikey Silicone Product Co. Ltd nyaéta produsén profésional produk silikon.Urang difokuskeun produk silicone di houseware, kitchenware, Toys orok, outdoor, kageulisan, jsb.

    Diadegkeun dina 2016, Sateuacan parusahaan ieu, urang utamana tuh silicone kapang pikeun Project OEM.

    Bahan produk urang téh 100% BPA bébas food grade silicone.Éta totallynon-toksik, sarta disatujuan ku FDA / SGS / LFGB / CE.Éta tiasa gampang dibersihkeun ku sabun atanapi cai anu hampang.

    Kami anyar dina bisnis dagang Internasional, tapi urang gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina ngadamel kapang silikon sareng ngahasilkeun produk silikon.Dugi ka 2019, kami parantos ngalegaan ka 3 tim penjualan, 5 sét mesin silikon leutik sareng 6 sét mesin silikon gedé.

    Urang nengetan luhur ka kualitas produk silicone.Unggal produk bakal boga 3 kali inspeksi kualitas ku departemen QC saméméh packing.

    Tim jualan kami, tim ngarancang, tim pamasaran jeung sakabeh pagawe garis ngumpul bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngarojong anjeun!

    pesenan custom sarta warna wilujeng sumping.Kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina ngahasilkeun kalung teething silikon, teether orok silikon, wadah pacifier silikon, manik teething silikon, jsb.

    7-19-1 7-19-2 7-19-4

     

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami