Silicone Numpuk Dolanan Kanggo Bayi Supplier l Melikey

Katrangan singkat:

MelikeyGrosir mainan silikon susun.Kualitas dhuwurGrosir produk silikon bayikaro rega competitive.Golek macem-macemGrosir Toys Numpuksaka macem-macem desain.Bahan sing aman, layanan OEM & ODM, Pengalaman 8+ Taun.

 

Kastil Silikon MelikeyGrosir dolanan tumpukanpunika dolanan numpuk prasaja lan langgeng sing uga pindho minangka teether a.

Dolanan numpuk bayi iki nduweni macem-macem cara kanggo dolanan lan bocah-bocah sampeyan mesthi bakal seneng-seneng.

Dolanan tumpukan iki bakal mbantu ngembangake katrampilan motorik lan logika sing apik.Ayo imajinasi anak dadi liar!

 


  • Jeneng produk:Dolanan Numpuk Silikon
  • Bahan:Food Grade Silicone
  • Fitur:BPA Free, Non-beracun
  • Packing:Tas Jala
  • MOQ:50 set
  • Rega Unit:USD 4 / set
  • Sampel:kasedhiya
  • Detail Produk

    Apa milih kita?

    Informasi Perusahaan

    Tag produk

    Deskripsi Produk

    Gawe sinau kanthi nyenengake cangkir tumpukan kastil mini sing warni.Gampang dicekel bocah cilik amarga potongan cilik, fleksibel, lan alus.Cangkir tumpukan kita bakal mbantu ngembangake katrampilan motorik sing apik, nyengkuyung koordinasi mata tangan anak lan ngidini dheweke njelajah imajinasi liwat dolanan sing mbukak.Lan uga alus ing gusi ouchy.

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-stacking-toy-for-baby-supplier-l-melikey.html
    Jeneng produk
    Castle Numpuk Dolanan
    Bahan
    Food Grade Silicone
    warna
    warni-warni
    Bobot
    292g
    Paket
    Tas Jala
    Logo
    kasedhiya
    Sertifikat
    FDA, CE, EN71, BPK ......

    Fitur:

    100% Kualitas Tinggi Silikon Food Grade Bebas BPA

    Mbantu ngembangake katrampilan ngatasi masalah

    Sinau wangun liwat muter

    Mbantu pangembangan koordinasi lan katrampilan motorik sing apik

    Bahan silikon alus, aman kaya teether

    Gampang kanggo ngresiki - dishwasher aman

    kuwat lan kuwat

     

    Instruksi perawatan:

    Pengawasan wong diwasa tansah dibutuhake nalika nggunakake produk.Bayi lan bocah-bocah ora kena ditinggalake karo produk kasebut.Cuci sadurunge digunakake lan dibuwang ing pratandha pisanan saka nyandhang lan karusakan.

    Kisaran umur: 6 sasi lan munggah

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-stacking-toy-for-baby-supplier-l-melikey.html
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kepiye carane iki apik kanggo game pendidikan?

    Ngleksanani kemampuan mikir logis

    latihan persepsi werna

    Ngembangake katrampilan motorik lan nambah koordinasi tangan-mata

     

    Instruksi perawatan:

    Cara paling apik kanggo sterilisasi dolanan kasebut yaiku mung digodhog ing banyu suwene 2-3 menit.Banyu sing nggodhok ngirim ora ngluwihi 80 derajat.

    Sampeyan uga bisa nggunakake banyu adhem minangka alternatif.

    aja nganggo deterjen

    Lampu ultraviolet bisa digunakake kanggo disinfeksi, nanging efeke ora apik kaya banyu.Yen sampeyan nggunakake sterilizer UV, sampeyan bisa nyepetake umur produk silikon lan silikon bakal dadi lengket lan ora bisa digunakake.Amarga alasan kasebut, kita ora nyaranake nggunakake sterilisasi UV ing dolanan silikon kasebut.

    Detail Produk

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-stacking-toy-for-baby-supplier-l-melikey.html

    numpuk dolanan bayi

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-stacking-toy-for-baby-supplier-l-melikey.html

    dolanan bayi numpuk cangkir

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-stacking-toy-for-baby-supplier-l-melikey.html

    silikon numpuk dolanan

    Sampeyan bisa uga mbutuhake iki sadurunge pesenan


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Iku aman.Manik-manik lan teethers kabeh digawe saka kualitas dhuwur non-beracun, food grade BPA free silikon, lan disetujoni dening FDA, AS/NZS ISO8124, LFGB, CPSIA, CPSC, PRO 65, EN71, EU1935/2004.We sijine safety ing Panggonan pisanan.

    Dirancang apik.Dirancang kanggo ngrangsang motor visual lan katrampilan sensori bayi.Bayi njupuk wujud-rasa sing warna-warni lan ngrasakake-kabeh nalika nambah koordinasi tangan-kanggo-tutuk liwat dolanan.Teethers minangka dolanan latihan sing apik banget.Efektif kanggo untu tengah lan mburi ngarep.Multi-werna nggawe iki minangka hadiah bayi lan dolanan bayi sing paling apik.Teether digawe saka siji potongan silikon sing padhet.Zero chocking bebaya.Gampang masang klip pacifier kanggo menehi akses cepet lan gampang bayi nanging yen Teethers tiba, ngresiki kanthi gampang nganggo sabun lan banyu.

    Applied kanggo paten.Lagi biasane dirancang dening tim desain bakat kita, lan Applied kanggo paten,supaya sampeyan bisa adol tanpa regejegan properti intelektual.

    Pabrik Grosir.Kita minangka pabrikan saka China, rantai industri lengkap ing China nyuda biaya produksi lan mbantu sampeyan ngirit dhuwit ing produk sing apik iki.

    Layanan sing disesuaikan.Desain khusus, logo, paket, warna dipersilakan.Kita duwe tim desain lan tim produksi sing apik kanggo nyukupi panjaluk khusus sampeyan.Lan produk kita populer ing Eropa, Amerika Utara lan Autralia.Lagi disetujoni dening liyane lan liyane pelanggan ing donya.

    Melikey setya karo kapercayan yen seneng nggawe urip sing luwih apik kanggo anak-anak kita, kanggo mbantu dheweke seneng urip sing warni karo kita.Iku pakurmatan kita dipercaya!

    Huizhou Melikey Silicone Product Co. Ltd minangka produsen profesional produk silikon.Kita fokus ing produk silikon ing peralatan rumah tangga, peralatan dapur, dolanan bayi, ruangan ruangan, kaendahan, lsp.

    Diadegake ing 2016, Sadurunge perusahaan iki, kita utamane nggawe cetakan silikon kanggo Proyek OEM.

    Materi produk kita 100% BPA free food grade silicone.Iku totallynon-beracun, lan disetujoni dening FDA/SGS/LFGB/CE.Bisa gampang di resiki nganggo sabun utawa banyu sing lembut.

    Kita anyar ing bisnis dagang Internasional, nanging kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing nggawe cetakan silikon lan ngasilake produk silikon.Nganti 2019, kita wis ditambahi kanggo 3 tim sales, 5 set mesin silikon cilik lan 6 set mesin silikon gedhe.

    We mbayar manungsa waé dhuwur kanggo kualitas produk silikon.Saben produk bakal duwe 3 kaping pengawasan kualitas dening departemen QC sadurunge packing.

    Tim sales, tim ngrancang, tim marketing lan kabeh buruh baris ngumpul bakal nindakake sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan!

    pesenan khusus lan warna olèh.Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun kanggo ngasilake kalung teething silikon, teether bayi silikon, wadhah pacifier silikon, manik-manik teething silikon, lsp.

    7-19-1 7-19-2 7-19-4

     

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita