Silicone Stacking Kaulinan Pikeun Baby Supplier l Melikey

Katerangan pondok:

Melikeysilicone stacking Toys borongan.Kualitas luhurproduk orok silicone borongankalawan harga kalapa.Teangan rupa-rupaborongan Stacking Toystina desain anu béda.Bahan aman, jasa OEM & ODM, 8+ Taun Pangalaman.

 

The Melikey Silicone CastleStacking Kaulinan boronganmangrupakeun kaulinan tumpukan basajan tur timeless nu ogé ganda salaku teether a.

Kaulinan tumpukan orok ieu ngagaduhan rupa-rupa cara maén sareng murangkalih anjeun pasti bakal ngaraosan jam kasenangan.

Kaulinan tumpukan ieu bakal ngabantosan ngembangkeun katerampilan motorik sareng logika.Hayu imajinasi anak anjeun ngajalankeun liar!

 


  • Ngaran Produk:Silicone Stacking kaulinan
  • Bahan:Dahareun Kelas Silicone
  • Fitur:BPA Free, Non-toksik
  • Bungkusan:Kantong Jaring
  • MOQ:50 susunan
  • Harga hijian:USD 4 / set
  • Sampel:Aya
  • Rincian produk

    Naha milih urang?

    Émbaran parusahaan

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Jieun diajar senang jeung warni mini puri stacking cangkir kami.Gampang dicekel ku budak leutik sabab potonganna leutik, fleksibel, sareng lemes.Cangkir tumpukan kami bakal ngabantosan ngembangkeun katerampilan motorik halus, nyorong koordinasi panon leungeun anak anjeun sareng ngamungkinkeun aranjeunna ngajalajah imajinasina ngaliwatan kaulinan anu kabuka.Sareng ogé lembut dina gusi ouchy.

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-stacking-toy-for-baby-supplier-l-melikey.html
    Ngaran Produk
    Castle Stacking kaulinan
    Bahan
    Dahareun Kelas Silicone
    Warna
    Warna-warni
    Beurat
    292g
    Bungkusan
    Kantong Jaring
    Logo
    Aya
    Sertipikat
    FDA, CE, EN71, BPK ......

    Fitur:

    100% Kualitas Luhur BPA Gratis Food Grade Silicone

    Mantuan dina ngembangkeun kaahlian ngarengsekeun masalah

    Diajar wangun ngaliwatan maén

    Assists dina ngembangkeun koordinasi jeung kaahlian motor rupa

    bahan silicone lemes, sakumaha aman sakumaha teether

    Gampang pikeun ngabersihan - dishwasher aman

    kuat jeung kokoh

     

    Pitunjuk perawatan:

    Pangawasan sawawa sok diperyogikeun nalika nganggo produk.Orok sareng murangkalih henteu kedah ditinggalkeun nyalira kalayan produkna.Cuci sateuacan dianggo sareng piceun dina tanda-tanda awal ngagem sareng karusakan.

    Kisaran umur: 6 bulan sareng ka luhur

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-stacking-toy-for-baby-supplier-l-melikey.html
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kumaha ieu alus keur kaulinan atikan?

    Ngalatih kamampuan pamikiran logis

    persépsi warna latihan

    Ngembangkeun kaahlian motor sareng ningkatkeun koordinasi leungeun-panon

     

    Pitunjuk perawatan:

    Cara pangalusna pikeun sterilizes Toys ieu ngan kulub aranjeunna dina cai salila 2-3 menit.cai nu ngagolak teu kudu ngaleuwihan 80 derajat.

    Anjeun oge bisa make cai tiis salaku alternatif.

    teu make detergent

    Cahaya ultraviolét tiasa dianggo pikeun disinfeksi, tapi pangaruhna henteu saé sapertos cai.Upami anjeun nganggo sterilizer UV, anjeun tiasa ngirangan umur produk silikon anjeun sareng anjeun bakal ngeureunkeun silikon janten caket kana waktosna sareng teu tiasa dianggo.Kusabab ieu, kami henteu nyarankeun ngagunakeun sterilizer UV dina kaulinan silikon ieu.

    Rincian produk

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-stacking-toy-for-baby-supplier-l-melikey.html

    tumpukan kaulinan orok

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-stacking-toy-for-baby-supplier-l-melikey.html

    kaulinan orok stacking cangkir

    https://www.silicone-wholesale.com/silicone-stacking-toy-for-baby-supplier-l-melikey.html

    silicone stacking kaulinan

    Anjeun panginten peryogi ieu sateuacan pesenan anjeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ieu aman.Manik sareng teethers sagemblengna dijieun tina kualitas luhur non-toksik, food grade BPA bébas silicone, sarta disatujuan ku FDA, AS / NZS ISO8124, LFGB, CPSIA, CPSC, PRO 65, EN71, EU1935/2004.Urang nempatkeun kaamanan di tempat munggaran.

    Dirancang saé.Dirancang pikeun merangsang motor visual orok sareng kaahlian indrawi.Orok nyokot bentuk-rasa warna-warni sareng karasaeun-sadayana bari ningkatkeun koordinasi leungeun-ka-sungut ngaliwatan maén.Teethers mangrupikeun kaulinan Pelatihan anu saé.Éféktif pikeun tengah hareup jeung huntu tukang.Multi-warna ngajadikeun ieu salah sahiji kado orok pangalusna sarta cocooan orok.Teether dijieun tina hiji sapotong padet tina silicone.Nol chocking bahya.Gampil ngagantelkeun kana klip pacifier pikeun nawiskeun orok aksés anu gancang sareng gampang tapi upami aranjeunna murag Teethers, bersihkeun sacara gampang ku sabun sareng cai.

    Dilarapkeun pikeun patén.Aranjeunna lolobana dirancang ku tim desain berbakat urang, sarta dilarapkeun pikeun patén,ku kituna anjeun bisa ngajual eta kalawan euweuh sengketa hak cipta.

    Pabrik Grosir.Kami produsén ti Cina, ranté industri lengkep di Cina ngurangan biaya produksi tur mantuan Anjeun nyimpen duit dina produk nice ieu.

    jasa ngaropéa.Desain ngaropéa, logo, pakét, warna wilujeng sumping.Kami gaduh tim desain anu saé sareng tim produksi pikeun nyumponan paménta khusus anjeun.Sareng produk kami populer di Éropa, Amérika Kalér sareng Autralia.Aranjeunna disatujuan ku beuki loba konsumén di dunya.

    Melikey satia kana kapercayaan yén éta cinta pikeun ngajantenkeun kahirupan anu langkung saé pikeun murangkalih urang, ngabantosan aranjeunna ngaraosan hirup anu warni sareng urang.Ieu kahormatan urang bisa dipercaya!

    Huizhou Melikey Silicone Product Co. Ltd nyaéta produsén profésional produk silikon.Urang difokuskeun produk silicone di houseware, kitchenware, Toys orok, outdoor, kageulisan, jsb.

    Diadegkeun dina 2016, Sateuacan parusahaan ieu, urang utamana tuh silicone kapang pikeun Project OEM.

    Bahan produk urang téh 100% BPA bébas food grade silicone.Éta totallynon-toksik, sarta disatujuan ku FDA / SGS / LFGB / CE.Éta tiasa gampang dibersihkeun ku sabun atanapi cai anu hampang.

    Kami anyar dina bisnis dagang Internasional, tapi urang gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina ngadamel kapang silikon sareng ngahasilkeun produk silikon.Dugi ka 2019, kami parantos ngalegaan ka 3 tim penjualan, 5 sét mesin silikon leutik sareng 6 sét mesin silikon gedé.

    Urang nengetan luhur ka kualitas produk silicone.Unggal produk bakal boga 3 kali inspeksi kualitas ku departemen QC saméméh packing.

    Tim jualan kami, tim ngarancang, tim pamasaran jeung sakabeh pagawe garis ngumpul bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngarojong anjeun!

    pesenan custom sarta warna wilujeng sumping.Kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun dina ngahasilkeun kalung teething silikon, teether orok silikon, wadah pacifier silikon, manik teething silikon, jsb.

    7-19-1 7-19-2 7-19-4

     

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami