Rreth Nesh

FABRIKE

Silikoni Melikey

Historia jonë:

E themeluar në vitin 2016, Melikey Silicone Baby Product Factory është rritur nga një ekip i vogël dhe pasionant në një prodhues të njohur globalisht të produkteve me cilësi të lartë dhe inovative për fëmijë.

Misioni yne:

Misioni i Melikey është të ofrojë produkte të besuara silikoni për fëmijë në mbarë botën, duke siguruar që çdo fëmijë të ketë akses në produkte të sigurta, të rehatshme dhe inovative për një fëmijëri të shëndetshme dhe të gëzueshme.

Ekspertiza jonë:

Me përvojë dhe ekspertizë të pasur në produktet silikoni për bebe, ne ofrojmë një gamë të larmishme, duke përfshirë ushqime, lodra për nxjerrjen e dhëmbëve dhe lodra për fëmijë.Ne ofrojmë opsione fleksibël të tilla si shërbime me shumicë, personalizim dhe OEM/ODM për të përmbushur nevojat e ndryshme të tregut.Së bashku, ne punojmë drejt suksesit.

ekipi

PRODHUES I PRODUKTEVE SILIKONI PËR FËMIJË

Procesi ynë i prodhimit:

Melikey Silicone Baby Product Factory krenohet me objekte prodhimi më të avancuara që përdorin teknologjinë e fundit të prodhimit të silikonit.Procesi ynë i prodhimit është projektuar me përpikëri për të siguruar që çdo produkt të përmbush standardet më të larta të cilësisë.Nga përzgjedhja dhe inspektimi i lëndëve të para deri te prodhimi dhe paketimi, ne i përmbahemi rreptësisht udhëzimeve të Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) dhe standardeve ndërkombëtare të produkteve për fëmijë për të garantuar sigurinë dhe besueshmërinë e produktit.

Kontrolli i cilësisë:

Ne i kushtojmë përparësi vëmendjes ndaj detajeve, duke i nënshtruar çdo produkt procedurave rigoroze të kontrollit të cilësisë.Kontrolle të shumta të cilësisë kryhen gjatë gjithë procesit të prodhimit për të siguruar artikuj pa defekte.Ekipi ynë i kontrollit të cilësisë përbëhet nga profesionistë me përvojë të përkushtuar për të siguruar që çdo produkt të përmbush standardet më të larta.Vetëm produktet që kalojnë inspektime të rrepta të cilësisë lëshohen për shpërndarje.

Punëtoria e prodhimit
PRODHUES I PRODUKTEVE SILIKONI3
PRODHUESI I PRODUKTEVE SILIKONI1
kallëpe
prodhuesit e produkteve silikoni
depo

Produktet tona

Melikey Silicone Baby Product Factory ofron një gamë produktesh me cilësi të lartë, të dizajnuara në mënyrë inovative për foshnjat dhe të vegjlit e grupmoshave të ndryshme, duke shtuar argëtim dhe siguri në rrugëtimin e tyre të rritjes.

produktet tona

Kategoritë e produkteve:

Në Melikey Silicone Baby Product Factory, ne ofrojmë një gamë të larmishme produktesh, duke përfshirë kategoritë kryesore të mëposhtme:

  1. Enët tavoline për fëmijë:Jonësendesh për fëmijëkategoria përfshin shishe silikoni për fëmijë, thithka dhe kontejnerë për ruajtjen e ushqimit të ngurtë.Ato janë krijuar posaçërisht për të plotësuar nevojat e ndryshme të ushqyerjes për foshnjat.

  2. Lodrat për nxjerrjen e dhëmbëve të foshnjës:Jonëlodra silikoni për nxjerrjen e dhëmbëvejanë krijuar për të ndihmuar foshnjat të lehtësojnë shqetësimin gjatë fazës së daljes së dhëmbëve.Materialet e buta dhe të sigurta i bëjnë ato të përshtatshme për përdorim nga foshnjat.

  3. Lodra edukative për fëmijë:Ne ofrojmë një shumëllojshmëri tëlodra për fëmijë, të tilla si lodrat e grumbullimit të foshnjave dhe lodrat ndijore.Këto lodra jo vetëm që janë të dizajnuara në mënyrë krijuese, por gjithashtu janë në përputhje me standardet e sigurisë së fëmijëve.

Karakteristikat dhe avantazhet e produktit:

  • Siguria e materialit:Të gjitha produktet Melikey Silicone Baby janë bërë nga 100% material silikoni i cilësisë ushqimore, pa substanca të dëmshme, duke garantuar sigurinë e foshnjave.

  • Dizajn inovativ:Ne ndjekim vazhdimisht inovacionin, duke u përpjekur të krijojmë produkte unike që kombinojnë kreativitetin dhe prakticitetin, duke sjellë gëzim si për foshnjat ashtu edhe për prindërit.

  • Lehtë për t'u pastruar:Produktet tona silikoni janë të lehta për t'u pastruar, rezistente ndaj grumbullimit të papastërtive, duke siguruar higjienë dhe komoditet.

  • Qëndrueshmëria:Të gjitha produktet i nënshtrohen testimit të qëndrueshmërisë për t'u siguruar që i rezistojnë përdorimit të përditshëm dhe zgjasin për një periudhë të gjatë.

  • Pajtueshmëria me standardet ndërkombëtare:Produktet tona i përmbahen standardeve ndërkombëtare të sigurisë së produkteve për fëmijë, duke i bërë ato një zgjedhje të besueshme për prindërit dhe kujdestarët.

Vizita e klientit

Ne krenohemi që mirëpresim klientët në objektin tonë.Këto vizita na lejojnë të forcojmë partneritetet tona dhe t'u ofrojmë klientëve tanë një vështrim të drejtpërdrejtë në procesin tonë të prodhimit më të avancuar.Është përmes këtyre vizitave që ne mund të kuptojmë më mirë nevojat dhe preferencat unike të klientëve tanë, duke nxitur një marrëdhënie bashkëpunuese dhe produktive.

Klient amerikan

Klient amerikan

klient indonezian

klient indonezian

Klientë rusë

Klient rus

Vizita e klientit

klient korean

Vizita e klientit2

Klient japonez

Vizita e klientit1

Klient turk

Informacioni i ekspozitës

Ne kemi një histori të fortë të pjesëmarrjes në ekspozita të njohura të foshnjave dhe fëmijëve në mbarë botën.Këto ekspozita na ofrojnë një platformë për të bashkëvepruar me profesionistët e industrisë, për të shfaqur produktet tona më të fundit dhe për të qëndruar të përditësuar për tendencat në zhvillim.Prania jonë e vazhdueshme në këto ngjarje pasqyron përkushtimin tonë për të qëndruar në ballë të industrisë dhe për të siguruar që klientët tanë të kenë akses në zgjidhjet më të fundit për të vegjlit e tyre.

Ekspozita gjermane
Ekspozita gjermane
Ekspozita gjermane
Ekspozita e Indonezisë
Ekspozita e Indonezisë
Ekspozita e Indonezisë
Ekspozita CBME
Ekspozita gjermane
Informacioni i ekspozitës1

Ne përdorim kryesisht LFGB dhe lëndë të para silikoni të klasës ushqimore. Është totalisht jo-toksike dhe e miratuar nga FDA/SGS/LFGB/CE.