Certifikatat

Certifikimi i Kompanisë

Certifikimi ISO 9001:Ky është një certifikim i njohur ndërkombëtarisht që nënvizon përkushtimin tonë për një sistem të menaxhimit të cilësisë, duke siguruar ofrimin e vazhdueshëm të produkteve me cilësi të lartë.

Certifikimi BSCI:Kompania jonë ka marrë gjithashtu certifikimin BSCI (Business Social Compliance Initiative), i cili është një certifikim i rëndësishëm që demonstron përkushtimin tonë ndaj përgjegjësisë sociale dhe qëndrueshmërisë.

BSCI
IS09001

Certifikimi i produkteve silikoni

Lënda e parë silikoni me cilësi të lartë është shumë e rëndësishme për të bërë një produkt silikoni me cilësi të lartë.Ne përdorim kryesisht LFGB dhe lëndë të parë silikoni të klasës ushqimore.

Është totalisht jo toksik dhe i miratuar ngaFDA/SGS/LFGB/CE.

Ne i kushtojmë vëmendje të madhe cilësisë së produkteve silikoni.Çdo produkt do të ketë 3 herë inspektim të cilësisë nga departamenti i QC përpara paketimit.

Certifikimi
LFGB
CE
FDA
2
3
1

PRODHIM PROFESIONAL I PRODUKTEVE TË SILIKONIT

NE FOKUSOJMË NË PRODUKTET SILIKONI NË ËNDËRTAT E TOKËRIVE PËR FËMIJË, LODRAT TË GJITHSHËM TË DHËMBËVE TË FËMIJËVE, LODRAT EDUKATIVE PËR FËMIJË, ETJ.