Video

 

 

 

 

 

Video me Produkte Silikoni Melikey

Lënda e parë silikoni me cilësi të lartë është shumë e rëndësishme për të bërë një produkt silikoni me cilësi të lartë.Ne përdorim kryesisht LFGB dhe lëndë të parë silikoni të klasës ushqimore. Është krejtësisht jo toksik dhe i miratuar nga FDA/SGS/LFGB/CE.

Video me set silikoni për ushqimin e bebeve

Video silikoni Bib Baby

Video silikoni Baby Cup

Video me tas dhe lugë silikoni për fëmijë

Video silikoni për pjata dhe shtroja për fëmijë

Video me dhëmbë silikoni

Video me rruaza silikoni

Biberon silikoni Chian Video

Video edukative e lodrave për fëmijë

Video për prodhimin e produktit për ushqimin e bebeve

Video për prodhimin e dhëmbëve të bebeve

Video për prodhimin e lodrave edukative për fëmijë

Video e testimit të produktit

Shfaqja dhe komentet e blerësit