Сертификати

Сертификација на компанијата

ISO 9001 сертификат:Ова е меѓународно признат сертификат кој ја нагласува нашата посветеност на систем за управување со квалитет, обезбедувајќи доследна испорака на производи со висок квалитет.

BSCI сертификат:Нашата компанија, исто така, доби сертификат BSCI (Business Social Compliance Initiative), што е значаен сертификат кој ја покажува нашата посветеност на општествената одговорност и одржливост.

BSCI
IS09001

Сертификација на силиконски производи

Висококвалитетната силиконска суровина е многу важна за да се направи висококвалитетен силиконски производ.Ние главно користиме силиконски суровини од LFGB и прехранбени производи.

Тој е целосно нетоксичен и одобрен одFDA/ SGS/LFGB/CE.

Посветуваме големо внимание на квалитетот на силиконските производи.Секој производ ќе има 3 пати проверка на квалитетот од одделот за КК пред да се пакува.

Сертификација
LFGB
CE
ФДА
2
3
1

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРОИЗВОДСТВО НА СИЛИКОНИ ПРОИЗВОДИ

СЕ ФОКУРИРАМЕ НА СИЛИКОНСКИ ПРОИЗВОДИ ВО ПРЕДМЕТОР ЗА бебиња, ИГРАЧКИ ЗА КАЧЕЊЕ ЗА БЕБИ, ЕДУКАТИВНИ ИГРАЧКИ ЗА бебиња итн.