Видео

 

 

 

 

 

Видео со силиконски производи на Melikey

Висококвалитетната силиконска суровина е многу важна за да се направи висококвалитетен силиконски производ.Ние, главно, користиме силиконски суровини од LFGB и прехранбени производи. Тоа е целосно нетоксично и одобрено од FDA/SGS/LFGB/CE.

Силиконски сет за хранење бебиња Видео

Видео со силиконски бебешки креветчиња

Видео со силиконски бебешки чаши

Видео со силиконски сад за бебиња и лажица

Видео со силиконски бебешки чинии и плацемат

Видео со силиконски заби

Видео со силиконски мониста

Силиконски цуцла Chian видео

Едукативно видео за играчки за бебиња

Видео за производство на производи за хранење бебиња

Видео за производство на бебешки заби

Видео за производство на едукативни играчки за бебиња

Видео за тестирање на производи

Прикажи и повратни информации од купувачот