Fortnite Fortbyte 70: скокање со падобран низ прстените на Lazy Lagoon со опремени Vibrant Contrails

Fortnite Fortbyte 70 е најновото колекционерско парче загатка што слета во светот на играта, а ние ќе ви помогнеме да го најдете.Работата е во тоа што треба да скокате со падобран низ прстените на Fortnite над Lazy Lagoon со опремени Vibrant Contrails.https://www.silicone-wholesale.com/silicone-bat-teether-food-grade-silicone-teether.html

Тоа значи дека пред да влезете во игра, потребен ви е опремен Fortnite Vibrant Contrails.Исто како и со претходниот и 61-от бајт во овие предизвици за локации на Fortnite Fortbytes, добивате пристап до оваа џез козметика на ниво 26 во вашата Battle Pass.Со оглед на тоа што поминавме скоро пет недели до 9-та сезона и кон датумот на објавување на сезоната 10 на Fortnite, замислуваме дека повеќето од вас ќе бидат таму до сега ако се справувате со вашите неделни предизвици.

Како и да е, да се вратиме на Fortnite Fortbyte 70. Добрата работа во врска со овој колекционер е тоа што поимот ни дава именувана област за да го намалиме нашето пребарување до: Fortnite's Lazy Lagoon.Овде, под услов да го имате вистинскиот Контраил во ваша сопственост, ќе се појават прстени над областа зафатена со пирати.Падобран преку нив и Fortnite Fortbyte 70 ќе биде ваш.

Корисното нешто за Fortbyte 70 во Fortnite е што сè што треба да направите е да скокнете со падобран низ четирите обрачи Lazy Lagoon за да го добиете бајтот - не треба да патувате на друго место за потоа да го земете откако ќе ги задоволите барањата за предизвик.

Во Lazy Lagoon доминира огромен пиратски брод во средината на неговото големо водно тело.Прстените за скокање со падобран во лагуната Fortnite Lazy се наоѓаат веднаш над големиот чамец - видеото погоре ви покажува како функционира на дело.Ако ја имате вистинската козметика, Fortnite Fortbyte 70 ќе се појави во средината на четвртиот и последен прстен.Треба да нурнете низ сите нив за да ја добиете наградата.

И тука сте, вака да го зграпчите Fortnite Fortbyte 70. Замислуваме дека сте имале возбудливо време да се пофалите со вашата џез козметика пред вашата пиратски публика подолу, но, имајте на ум, тие ќе бараат некој плен.Чувајте го вашиот памет за вас, јас срдечна.


Време на објавување: 26.06.2019